לכבוד העונה החדשה-שאלון

../images/Emo168.gif לכבוד העונה החדשה-שאלון../images/Emo70.gif

מדגישומטיק: http://213.8.106.62/on/mo/
מתכוונים לצפות היום בתכנית
ומחר
איזה אורחים הייתם רוצים לראות בתכנית
הייתם פעם קהל בתכנית
מתכוונים להיות
מה אתם מצפים מהעונה החדשה
את מי הייתם מוסיפים לחברי הפאנל
את מי הייתם מוציאים מחברי הפאנל
למה אתם הכי מחכים בעונה הזו
משהו להוסיף
שבת שלום

עונה ../images/Emo9.gif

מתכוונים לצפות היום בתכנית
כן!
ומחר
כן!
איזה אורחים הייתם רוצים לראות בתכנית
לא יודע
הייתם פעם קהל בתכנית
לא :(
מתכוונים להיות
אני קטן מדי :(
מה אתם מצפים מהעונה החדשה
שתהיה מצחיקה כמו הראשונה ואפילו יותר!
את מי הייתם מוסיפים לחברי הפאנל
עדי אשכנזי!!!
את מי הייתם מוציאים מחברי הפאנל
רמי הויברגר!!!
למה אתם הכי מחכים בעונה הזו
שיר ציבורי :)
משהו להוסיף
לא

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifעונה

מתכוונים לצפות היום בתכנית? כן ומחר? גם איזה אורחים הייתם רוצים לראות בתכנית? אורנה בנאי ואברי גלעד! הייתם פעם קהל בתכנית? לא מתכוונים להיות? לא יכול מה אתם מצפים מהעונה החדשה? עוד שירים ציבוריים ורינגטונים! את מי הייתם מוסיפים לחברי הפאנל? עדי אשכנזי! את מי הייתם מוציאים מחברי הפאנל? אביעד קיסוס.. הוא ממש לא מצחיק:| למה אתם הכי מחכים בעונה הזו? אני לא יודע מה הולך להיות בעונה הזו בשביל לחכות לה:p משהו להוסיף? לא

moton

New member
עונה...

מתכוונים לצפות היום בתכנית? כן ומחר? כן איזה אורחים הייתם רוצים לראות בתכנית? אורנה בנאי ואוולין הגואל הייתם פעם קהל בתכנית? כן.. בתוכנית מס' 4 מתכוונים להיות? אולי אם ייצא לי מה אתם מצפים מהעונה החדשה? שיהיו פינות חדשות ומוצלחות את מי הייתם מוסיפים לחברי הפאנל? לא יודע את מי הייתם מוציאים מחברי הפאנל? אף אחד למה אתם הכי מחכים בעונה הזו? לירידות על האורחים משהו להוסיף? לא

עדנונית

New member
עונה

מתכוונים לצפות היום בתכנית: ציפתי ומחר: מקווה...זה די מבאס בימי שבת{וגם שישי תכלס} איזה אורחים הייתם רוצים לראות בתכנית גיל ססובר חיחי הייתם פעם קהל בתכנית לא מתכוונים להיות אם יצא סבבה מה אתם מצפים מהעונה החדשה שתהיי כמו הקודמת את מי הייתם מוסיפים לחברי הפאנל חברי מה קשור את מי הייתם מוציאים מחברי הפאנל אם ישאירו את השי הזה אז אותו למה אתם הכי מחכים בעונה הזו למכישירים המדברים...אבל יותר בסגנון המעלית מאשר סגנון התחנות דלק משהו להוסיף מיה דגן שליטה

kuku woman

New member
אני!../images/Emo9.gif

מתכוונים לצפות היום בתכנית?לא צפיתי!יום שישי
ומחר?היום אני אצפה
איזה אורחים הייתם רוצים לראות בתכנית?גורי אלפי וטלי שרון
הייתם פעם קהל בתכנית?לא מתכוונים להיות?מאוד רוצה אם הם יזכרו לענות לי
מה אתם מצפים מהעונה החדשה?שיהיה שמח
ושלא יעשו את זה בשישי !! את מי הייתם מוסיפים לחברי הפאנל?אוהו
שלום אסייג אולי או משהו בסגנון את מי הייתם מוציאים מחברי הפאנל?לא יודעת למה אתם הכי מחכים בעונה הזו?לפניות האלה כמו המעלית המדברת או הוידאו המדבר:-ג שכחתי ת'שם
משהו להוסיף?לא

R o n 2 5 6

New member
עונה

מתכוונים לצפות היום בתכנית?צפיתי בה ומחר?כן איזה אורחים הייתם רוצים לראות בתכנית?ליאור שליין,גורי אלפי. הייתם פעם קהל בתכנית?לא מתכוונים להיות?אולי מה אתם מצפים מהעונה החדשה?שתהיה מצחיקה מן הסתם את מי הייתם מוסיפים לחברי הפאנלרותם אבואב. את מי הייתם מוציאים מחברי הפאנלאת החדש.הוא לא מצחיק למה אתם הכי מחכים בעונה הזופאנצ'ים של עופר ובמיוחד הקשורים לאביעד :)

עונה

מתכוונים לצפות היום בתכניתבוודאי!!! ומחרבטח איזה אורחים הייתם רוצים לראות בתכניתטלי שרון! הייתם פעם קהל בתכניתכן מתכוונים להיותבטח מה אתם מצפים מהעונה החדשהשיהיה מצחיק כמובן
אבל אני סומכת על הצוות
את מי הייתם מוסיפים לחברי הפאנלטלי שרון! את מי הייתם מוציאים מחברי הפאנלאף אחד
למה אתם הכי מחכים בעונה הזולאירוח של טלי משהו להוסיףטלי

למעלה