מאיפה הכל מתחיל

t rex1

New member
../images/Emo168.gif מאיפה הכל מתחיל ../images/Emo168.gif

שלום לכולם אני שמח להיות חבר פעיל בפורום ותת פה הסבר קליל כיצד מתנהל אולפן ואיפה הכל מתחיל. אמנים יוצרים גדולים בעולם כמו טייסטו,ארמין ואן ביורן,פול אוקנפולד,סאשה,ועוד רבים וטובים למעשה התחילו לעבוד בבית ואפילו בחדר שינה,נכון שייש היום אמנים שייש להם משרד מסודר, כי יש להם המון כסף ,אבל בגדול ישנם אמנים שעדיין עובדים באחד החדרים בבית.אפילו עופר ניסים עבד בחדר עד לא מזמן שיותר קטן מהחדר שלי בבית ואת זה אני יודע מדירה שרצו להשכיר לי בת"א. בשורה התחתונה ,יוצר טוב יכול לעבוד בכל מקום אפילו בבית(יותר קל). ישנם מס' דברים חשובים מאוד אצל יוצר והדבר העיקרי הוא ידע וכלים ,השאר כבר שטויות ולמה? בלי ידע איך ניצור ובלי כלים איך נעבוד,לכן לא משנה איפה נעבוד בבית או במשרד בלי ידע וכלים אין מה לדבר. o.k עד פה אנחנו מבינים, אבל מה צריך כדאי להתחיל?אני בגדול התחלתי במחשב פשוט ורמקולים של חמישים שקל, אחרי שהבנתי שאני רוצה להתקדם אז קניתי לאט לאט ציוד יוקרתי, למי שדודי שרון עושה לו חשק ליצור מוזיקה כדאי לקחת בחשבון שזה עסק לא זול בכלל ולמה? כיום בשוק קיים מבחר ענק של מוצרים, תוכנות ,סינטים ועוד הרבה,כמובן לכל מוצר טוב יש מחיר ,ושאני אומר מחיר אז על מוצר בודד איכותי יכול להגיע ל-10 אלף ויותר, תלוי על מה מדובר כמובן. אחרי שחפרתי לכם בראש להלן רשימת מכולת אצלי בבית. כסא מנהלים-400שקל שולחן מחשב משודרג-500שקל מחשב איכותי-4000שקל שני מסכים-2000שקל סינטיסייזר-3500שקל כרטיס קול-1000שקל מיקסר-1500שקל מוניטור אולפני-5000שקל אקוסטיקה בסיסית-2000שקל אקוסטיקה עליונה-1000שקל סה"כ-20,900שקל וזה עוד נחשב בקטנה. אז תחשבו טוב טוב לפני שאתם מתחילים כי הקניות זה לא נגמר אף פעם. כמובן מי שמעוניין ליצור אני בכייף מוכן לעזור לו. שרון.

למעלה