מה אתם מנגנים של פינק פלויד

malolds

New member
../images/Emo168.gif מה אתם מנגנים של פינק פלויד

?? אני אישית מנגן על האפיפון Gibson-style (חשמלית) שלי את: Shine on 1+2+3 עם חבר שלי שמנגן את הראשון + ליווי לאחרים בסינטי שלו Wish you pigs on the wins Money Goodbye blue sky Another brick in the wall I, Happiest days of our lives, II, III כמובן שהכול עם סולואים, ריפים, אקורדים והכל וזהו של פינק פלויד אבל אני עובד על עוד ואולי אני יעלה גם איזה משהו שלי בקרוב... ואתם? אל תשכחו גם לציין את סוג הגיטרה שלכם ודגם

meandmeandme

New member
אני...

מנגן כמעט|דגש| כל שיר של פינק פלויד על הפנדר סטראט שלי. השירים שאני הכי אוהב זה שיין און (1-9) את כל אנימלס, את קמפטרבלי ובכלל את כל החומה, מני, טיים, אקוז, בייק, מארונד בריק אין דה ואל, ועוד מלא. אני לא מנגן אותם בהרכב כי האנשים שאני מנגן איתם לא מכירים הרבה פינק פלויד. אנחנו מנגים קאמפטרבלי ואת הבריקים, וזהו, פעם עשינו מין גרסה חצי אקוסיטית לדוגס.

CaerBannog

New member
פששש, מרשיייייייים

אני מנגן בס, רק קצת זמן.. השירים שאני מנגן של הפלויד: מאני (הכי מתבקש) ואת סט דה קונטרולס ופעם חבר שלי לימד אותי על קלאסית את פיגס און דה ווינג :)

malolds

New member
מאני?

כפי שידוע לי... מאני מגנגים על חשמלית רגילה...

אני מנגן בפסנתר את:

Nobody Home Saucerful of Secrets Don´t Leave Me Now Green is the Color Comfortably Numb Breathe + Reprise Time Great Gig in the Sky Us and Them Any Color You Like Brain Damage Eclipse Wish You Were Here Atom Heart Mother Goodbye Blue Sky Thin Ice Is There Anybody Out There In the Flesh Cymbaline Embryo קטעים מ-Shine on ופעם ידעתי את Final Cut, אבל ממש אין לי חשק לשחזר אותו... אני מנגן את השירים הלאה לפי מצב רוח ופחות נמצד למקור, אז זה די מצחיק כשיוצא לי Atom Heart Mother בסגנון ג´אז קצבי או Comfortably Numb בסגנון קלאסי

Yael Floyd

New member
*בושה* *אסור לתת לי לנהל ת´פורום*

מנגנת את wish you were here וכמה מהחומה, brain damage ..... בעעע... אני לא יודעת הרבה. ויש לי חשמלית Z.SH שזה מלפני איזה 50 שנה, נראית כמו גיבסון... יש עליה מלא כפתורים שאני לא יודעת מה הם עושים
צריך להרוג אותי..

אני מגנן

על גיטרה חשמלית סקוויאר סטראט (של אחי, אל תאשימו אותי, אני לא קניתי אותה) את: wish you were here time (עם הרכב) חלק משיין און (הגירסה השלמה של פולס נראה לי) breath+reprise (עם הרכב) young lust money אני מאלתר כל מיני על הגיטרה בזמן שהבאס מנגן (עם ההרכב כמובן) על פסנתר: התחלתי עכשיו את the great gig in the sky אני מת ללמוד את echoes ו- atom heart mother על גיטרה ולנגן אותם עם הרכב (ללמוד זה לא בעייה, אבל זה בעייה למצוא עם מי לנגן). * ההרכב מורכב מגיטרה (אני) , תופים ובאס ככה שזה יוצר את הבעייה לנגן את אקוז ואטום הרט מדר :p

למעלה