מה דעתכם?1

little beetle

New member
../images/Emo168.gifמה דעתכם?1

אנשימים... שלום, נעים מאוד.. יש לי שאלה: מה השיר של פינק שאתם הכי אוהבים!?

malolds

New member
אנשים, אל תענו להודעה זו

חשבתי שהאינטלקט של הפורום טיפה יותר גבוה

michal optimit

New member
אוקיי, אמנם שאלו את השאלה הזאת 5

פעמים, ולא בא לכולנו לענות. אבל אתה לא חייב להיות כל כך רשע. זה באמת נותן תחושה עוינת נורא בפורום. ולך,שואלת השאלות, חפשי תשובה בשרשורים הקודמים.

Yael Floyd

New member
חלאאאאאאאאאסססססססססס!!!!!!!!!!!!!!

לכו תוציאו ת´עצבים על אמא שלכם, חבל על הפורום!!! <יעל מחנכת את הפורום לפי עשרת הדיברות>

הוא צודק!

ההודעות האלו מורידות את רמת הפורום בצורה דראסטית. הגיל הממוצע בפורום הוא בסביבות ה 15... גם זה אומר משהו.. נסו קצת להרים את רמת הפורום, הודעות כאלה לא עוזרות.

michal optimit

New member
אממממ...

להרים את הרמה זה טוב ויפה. אבל להתייחס בזלזול לאנשים זה לא. דרך ארץ קדמה לתורה

Yael Floyd

New member
דרך ארץ קדמה לתורה!! בדיוק!!!!

ו...אל תעשה לחברך מה ששנוא עלייך!! וגם אל תלבין חברך בפני רבים!!! ואהבת לרעך כמוך!! וכל ישראל אחים!!! אז חדל!!!! אפשר להגיד בדרך נעימה ותרבותית "שלום, חן חן, אנא פנה לקישור זה, בתודה ושלום, וברוך הבא לפורום"

לפי המצב רוח

כרגע- learning to fly. עניתי כי באף אחת מהפעמים הקודמות לא עניתי.

Yael Floyd

New member
אני קוראת להחרים אותך מהפורום

חלאס, מה הקטע? ואל תעלב לי מזה עכשיו.... תפסיקו לרדת על אנשים חדשים שלא עשו שומדבר רע!

malolds

New member
הוא צודק!

להחרים! להתעלם! ולא יורדים עליהם!!!! יעל, אולי כדאי שתנסחי כללים לפורום ( ראי לינק ) וגם FAQ שבו תשרשרי את כל ההודעות הללו וכל מי שיכנס יקרא את שני המסמכים וכך נמנע מכאלו הודעות! ( גם פה ) ככה יהיה יותר פשוט ונחמד בפורום

Eclipsed 0

New member
ענבי זעם 2 ?

פשוט שימו להם קישור. גם ככה תמיד יהיה מישהו שלא ראה את ההודעה הזו ויגיב. רואים כזו הודעה? שימו קישור ובזה זה נגמר.

נימרודל

New member
הממ

אני בכלל לא מבינה אייך אפשר לבחור... כן יש שירים שאני מעדיפה על פני האחרים אבל רק לנסות לחשוב על השיר האהוב עלי עושה לי כאב ראש, בגלל שכל שיר אומר ומביע משהו אחר. כל שיר הוא צבע אחר וכלשיר הוא מצב רוח שונה. ואם אני עצבנית אני אהב שיר אחד הכי. ואם אני בלחץ אני אה שיר אחר הכי הרבה. זה כמו לשאול "את מי אתה יותר אוהב אמא או אבא?"

למעלה