../images/Emo168.gif מי עשה לי ת'שבוע? ../images/Emo6.gif ../images/Emo251.gif
+
אחרי מה שהיה עם השרשור של מה אתם שומעים, החלטתי לקחת על עצמי את הפינה הזאת
אז מדי שבת תיפתח הפינה הזאת, ובה אני אשים מידע, קישורים, תמונות וכו' של להקה/זמר/ת שעשו לי ת'שבוע
אז.. הלהקה שעשתה לי ת'שבוע היא כמובן..
Framing Hanley
חשבתי לא לבחור אותם כי כבר חפרנו עליהם מספיק כאן, אבל לבסוף החלטתי ששמעתי אותם בלי סוף השבוע, אז בחרתי אותם. אז הפינה השבוע נועדה לאלו שעדיין לא השתכנעו לשמוע אותם..
נתחיל בקצת מידע עליהם..
Bio
Framing Hanley הם להקת פוסט גראנג' / רוק אלטרנטיבי מנשוויל (טנסי, USA) . בלהקה 5 חברים: קנת' ניקסון (Kenneth Nixon) - הסולן, ריאן בכלר (Ryan Belcher) וברנדון ווטן (Brandon Wootten)הגיטריסטים, לוק מקדאפי (Luke McDuffee) הבאסיסט, וכריס וסט (Chris Vest) המתופף. הם התחילו בכך שפירסמו דמואים שלהם במייספייס שלהם ב2005. הדמואים שפורסמו במייספייס שלהם גולו על ידי ברט הסטלה (
) (Brett Hestla) שהיה באותו זמן הבאסיסט של להקה שנקראת Creed ועד היום הוא גם הסולן של הלהקה Dark New day. ברט עזר להם להקליט 2 שירים בסטודיו שלו, שמשכו את תשומת ליבו של ג'ף הנסון (Jeff Hanson), ואת חברת התקליטים שלו. באותו זמן היה בלהקה גיטריסט ושמו טים הסקינסון (Tim Huskinson), שעזב ביוני 2008, ובמקומו בא ריאן. ב-2007 הוציאו אלבום שנקרא The Moment ובמאי 2010 הוציאו אלבום הנקרא A Promise To Burn. אגב, עד סוף 2006 הלהקה נקראה Embers Fade. באוקטובר 2006, הארוסה של כריס נפטרה. קראו לה אשלי הנלי (Ashley Hanley) והיא הייתה החברה הכי טובה של כל הלהקה, והיא גם הייתה מצלמת (Framing) תמונות של הלהקה. מכאן השם Framing Hanley. אני אשרשר להודעה זאת כמה תמונות של הלהקה + כמה שירים/קליפים שלהם
לבנתיים..
כמה לינקים:
הטוויטר של Framing Hanley המייספייס שלהם הדף הרשמי שלהם בפייסבוק אני רשמתי את הכל (במידע תרגמתי מה שחשוב מויקיפדיה) ©
+