מפגש פורום מספר 2

One Echoe

New member
../images/Emo168.gifמפגש פורום מספר 2../images/Emo168.gif

טוב אז בהתחלה המפגש היה צריך להיות בבית שלי אבל מכיוון שכולם העדיפו בעזריאלי אז בסוף הוא יהיה בעזריאלי..ואולי פעם הבאה בבית של מישהו! אז ככה, אפשר או מחר או ביום חמישי..בטכלס יום חמישי נראה לי יותר מתאים אבל תכתבו מה מתאים לכם! וכולם לבוא!!! שתהיה נוכחות מלאה:) זה יהיה על הגג, באותו מקום..מאחורי ה"אמפי"..בצד שמאל של הגג, לא ימין.. אפשר להתקשר לאחד מחברי הפורום אם לא מוצאים..(מספרים במסרים) למי שיש גיטרה יכול להביא כמו פעם שעברה וזהו שכחתי משהו?

Elinor BC

New member
אני באה! חמישי|כן"ואווו , אז עזריאל

איפה שישבנו במפגש הקודם עם האנשים הסוררים שזרקו את הגזר P= אחלה!

שכחת את הזמנים

אני מציע שההגעה שהיה ב2 וחזרה לעמדות ב8. וצפונים הגיע הזמן שגם אנחנו נפגין נוכחות! אז תשתדלו. אם לא יהיו בלת"מים אני אהיה שם!

יש לי הפנייה באותו יום

ולא ניסיתי לעקוץ הפעם. אם יהיה לי זמן אני אגיע על אזרחי. נחמד נחמד

כן ועוד משהו

ציף, עוד הפעם הספר של מייסון או שאפנר(צלוחית של סודות, יש לך אותו נכון?). וליאור הבוטלג המדהים שדיברת עליו From underground to the moon רק לגעת בעבודת היד של העטיפה. אורי, תעבוד טוב על השירים ששרנו בצ`ט, ותביא איתך סכין וקצף גילוח, ניתן לנימרו ליטוף אחרון וניגש לעבודה

One Echoe

New member
סליחה ציףציף

שכחתי להודיע לך..ברח לי מהראש. אנחנו מדברים על זה כבר איזה כמה שבועות בצ'אט... את תבואי נכון?

אשתדל

בפעם הבאה, גיל, קח (וקחו כולכם) בחשבון ש'מפגש פורום' פרושו מפגש אליו מוזמנים כל חברי הפורום, לא רק קבוצה קטנה של מצ'וטטים. מכיוון שזה פתוח לכל חברי הפורום, יש להתאים את המפגש להם, לא ההפך. בין היתר זה דורש דיון פתוח, מספיק זמן מראש, כך שמקסימום אנשים יוכלו להשתתף בקביעת המועד והמיקום של המפגש, ויוכלו להגיע לשם. ולהבהיר, בפעמיים שבהן נכנסתי לצ'אט, העליתי את נושא המפגש, מתוך כוונה שאתה או אליאב תעלו *לפורום* הזמנה למפגש. לא התכוונתי שתדונו בנושא ותקבלו החלטות עבור הפורום, בצ'אט. ניחא, נתקן לפעם הבאה.

One Echoe

New member
בסוף אף אחד לא רצה

שזה יהיה בבית של מישהו. את מוזמנת לקבל החלטות חדשות וליישם אותן.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo31.gif../images/Emo10.gif

הייתי מגיעה איכשהו מחר, אבל חמישי אני בים, כבר קבעתי די מזמן. [זאת התראה קצרה למדי, לא ניראה לכם?]

One Echoe

New member
שמעו יצאנו מנקודת הנחה

שכולם כבר יודעים. לפחות כל אלה שהיינו בטוחים שבאים. אתם מוזמנים לקבוע תאריך אחר..לי לא ממש אכפת..

אני מציעה שכל מי שקבעו להגיע

ביום ה' יבואו. בקשר למפגש פורום מורחב ומושקע, זה יטופל בנפרד.

למעלה