משחק השירים!

shiraz cohen

New member
../images/Emo168.gifמשחק השירים!../images/Emo168.gif

אני יודעת שרובכן מכירות את זה,אבל הפורום מת,אז שמתי. למי שלא מכירה: שימו את הפלייליסט שלכן על shuffle,וכל שאלה תעבירו שיר ותרשמו את שם השיר והמבצע. השיר הראשון-תשובה לשאלה הראשונה,השני-לשאלה השנייה וכן הלאה.
זה אמור לצאת ממש מצחיק! אבל לא לזייף! השאלות:
איך העולם רואה אותי?
האם יהיו לי חיים מאושרים?
מה אנשים באמת חושבים עליי?
האם אנשים חושקים בי בסתר?
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?
מה אני צריך לעשות עם חיי?
עצה טובה בשבילי:
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
ובהלוויה שלי?
איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת?
איך יהיה לי מחר?
למה אני כאן?
בתור מה אנשים יזכרו אותי?
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?
איך תהיה השנה הזו?
תיהנו! (לקוח מפורום סינרגיה...)

shiraz cohen

New member
שלי!

איך העולם רואה אותי? FOB-don't you know who i think i am? האם יהיו לי חיים מאושרים? 30 seconds to mars-the fantasy. מה אנשים באמת חושבים עליי? FOB-fame<infamy. האם אנשים חושקים בי בסתר? FOB-thnks fr th mmrs . איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? fightstar-waste a moment. מה אני צריך לעשות עם חיי? arcatic monkeys-perhaps vampiers is a bit strong...
עצה טובה בשבילי: FOB-hum halleujah. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? boys like girls-me,you and my medication.
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? FOB-the take over,the breaks over. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? FOB-golden. ובהלוויה שלי? robbie wiliams-feel. מגניבבב! (i sit and talk to god..."
")
איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? fightstar-hazy eyes. איך יהיה לי מחר? 30 seconds to mars-a modern myth. למה אני כאן? 3OSTM-attack. בתור מה אנשים יזכרו אותי? boys like girls-broken man.
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? boys like girls-hero/heroine. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? boys like girls-learning to fall. איך תהיה השנה הזו? fightstar-lost like tears in rain.

1AnastaciA1

New member
אני!...../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? 3 AM האם יהיו לי חיים מאושרים? This Ain't A Scene, It's An Arms Race מה אנשים באמת חושבים עליי? Sorry's Not Good Enough האם אנשים חושקים בי בסתר? All About You איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Met This Girl XDDDDD מה אני צריך לעשות עם חיי?The Guy Who Turned Her Down XDDDDDDDDDD טובה בשבילי: Losing You מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Room on the 3rd Floor מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Whos David XDDD אני לא סטופיד ליינג ביטץ'!!
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Nothing :O:O:O ובהלוויה שלי?Just My Luck אומייגאד אנשים שונאים אותי? איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? I Predict A Riot איך יהיה לי מחר?Wear Me Down למה אני כאן?Fake בתור מה אנשים יזכרו אותי?Holly Im The One
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Helena-MCR האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Honky Tonk Women איך תהיה השנה הזו?Saturday Night XDDDDDDDD ממש אהבתי את זה!!!! צריך לעשות את זה הרבה!!

shanibu

New member
../images/Emo215.gif אני :)

איך העולם רואה אותי? matt willis - fade out :| האם יהיו לי חיים מאושרים? lostprophets - fot sure [הלוואי] מה אנשים באמת חושבים עליי? nine days - story of a girl האם אנשים חושקים בי בסתר? blink 182 - I miss you איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Hawthorne Heights - Saying Sorry [זה דיי נכון] מה אני צריך לעשות עם חיי? The Panic Channel - She Won't last עצה טובה בשבילי: blink 182 the pary song [
] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? sugababes - round round XDDDDDDDD מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? NFG - Ending in Tragedy [זה ממש מעודד חחחח] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? McFly - Hanky Tonk Women ובהלוויה שלי? Chris Brown - Say Goodbye [פאק, זה כבר מפחיד] איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? Mcfly - I'll be Ok איך יהיה לי מחר? Fergie - Losing My Ground [כ"כ כ"כ נכון] למה אני כאן? Lostprophets - Still Laughing בתור מה אנשים יזכרו אותי? Evanescence - your star איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Saosin - Seven Years האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Good Charlotte - The Anthem איך תהיה השנה הזו? BEP - Gone Going

I SanGo I

New member
מנסה.

איך העולם רואה אותי? I Want You Back האם יהיו לי חיים מאושרים? Lonely אוי שיט. מה אנשים באמת חושבים עליי? stairway to heaven האם אנשים חושקים בי בסתר? she loves you XDDDDDDDDDDDdd איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? i've got you מה אני צריך לעשות עם חיי? We Are The Young עצה טובה בשבילי: welcome to the black parade (XDDDDDDDג וואטדהפאק?) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Hey Jude מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? We Are The Young מה עוד פעם איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? holly..i'm the one ובהלוויה שלי? she left me XDDDDDDD איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? Broccoli איך יהיה לי מחר? Get Over You למה אני כאן? She left me מההה נו עודפאם בתור מה אנשים יזכרו אותי? ultraviolet איזה שיר יתקע לי בראש מחר? please please האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Broccoli (השאפל שלי לא רנדומלייייי! מה זה , זה חוזר על עצמו) איך תהיה השנה הזו? Sorry's Not Good Enough

m i c k e y 15

New member
גאד כמה פעמים עניתי על זה../images/Emo122.gif

איך העולם רואה אותי? Linkin Park - Numb האם יהיו לי חיים מאושרים? Take That - Patience מה אנשים באמת חושבים עליי? Jesse McCartney - Daddy's Little Girl. האם אנשים חושקים בי בסתר? Matt Willis - Don't Let It Go To Waste איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Sugababes - Freak Like Me מה אני צריך לעשות עם חיי? Green Day - Holiday עצה טובה בשבילי: Red Hot Chilli Pepers - Tell Me Baby מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Matt Willis - Hey Kid מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? הראל סקעת - עודני ילד איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? The Click Five - Just The Girl. ובהלוויה שלי? McFly - Too Close For Comfort
פפפ איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? Simple Plan - Perfect איך יהיה לי מחר? Taking Back Sunday - You Know How I Do למה אני כאן? The Kooks - She Moves In Her Own Way בתור מה אנשים יזכרו אותי? Anouk - Nobodys Wife || מהההההה חחח מוזררר איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Finch - Without You Here האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Aaliyah - Don't Know What To Tell Ya איך תהיה השנה הזו? הראל מויאל - כמו אוהבים

יצא לי ממש טוב ../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? puddle of mudd-she hates me
האם יהיו לי חיים מאושרים? three days grace-pain טוב אז כנראה שלא...
מה אנשים באמת חושבים עליי? alanis morisette-ironic חחחח איזה הזויייי
האם אנשים חושקים בי בסתר? mcfly&busted-fun fun fun איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? matt willis-dont let it go to waste אממממ... לא מדברים על זה
מה אני צריך לעשות עם חיי? mcfly-i'll be ok נו טוב...
עצה טובה בשבילי: lostprophets-burn burn
אם אתם מתעקשים
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? mcfly-met this girl לא הייתי אומרת... אבל נו.. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? fightstar-open your eyes
יש משו שאני צריכה לדעת? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? son of dork-ticket outta loserville אויייי לאא זה אומר שאני יתחתן עם איזה חנווץ!!!
ובהלוויה שלי? green day-homecoming (?!) איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? hawk nelson-freeway כמו שהם מגיעים ככה הם הולכים
איך יהיה לי מחר? nine days-end up alone אויי לאא
למה אני כאן? plain white T's-figure it out
חזקקק!! בתור מה אנשים יזכרו אותי? סינרגיה-תראי זה אני איזה שיר יתקע לי בראש מחר?billy joel-uptown girl האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? spice girls-wannabe חחחחחחחחחח
איך תהיה השנה הזו? bowling for soup-greatest day ייאייייייי

shiraz cohen

New member
../images/Emo3.gif

הייתי בטוחה שאני היחידה שמכירה אותם... ראית את raise your voice,עם הילארי דאף? זה ממש ישן,אבל הם היו שם... בעצם,משם אני מכירה אותם.

../images/Emo9.gifאני אוהבת את המשחק הזה../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? Nickelback - Savin' Me האם יהיו לי חיים מאושרים? jet - Look What You've Done
מה אנשים באמת חושבים עליי? I'll be happy without you נשבעת שזה מה שיצא ובא לי למות! האם אנשים חושקים בי בסתר? Ocean Size Love זה דיי סותר את עצמו..... איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Goodbye My Lover להרוג את מי שאני אוהבת?! מה אני צריך לעשות עם חיי? OUTWIT - Start All Over (?) עצה טובה בשבילי: Since U Been Gone מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Nickelback- Photograph
יש בזה מש'ו מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? melanie C - Never Be The Same Again איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Kelly Clarkson - Breakaway מוזר...... ובהלוויה שלי? Haley James Scott- If You're Missing איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? Ronan Keating - Iris איך יהיה לי מחר? No Doubt - Dont Speak לא נשמע נעים =/ למה אני כאן? Goodbye for Now חחח לא קשור! בתור מה אנשים יזכרו אותי? Pete Murray - So Beautiful ווווייייי!!!!
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? wonderwoll האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? El Tango De Roxanne שיר ממולאן רוז' איך תהיה השנה הזו? LFO - Girl On TV הכי לא קשור בארץץ!

LovE BuSTeD

New member
אני...

איך העולם רואה אותי?Hurt-כריסטינה האם יהיו לי חיים מאושרים?Laydes night-miss sin :) מה אנשים באמת חושבים עליי? pon de replay-ריאנה האם אנשים חושקים בי בסתר? Sos-ריאנה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?כמה עוד אפשר - הראל סקעת מה אני צריך לעשות עם חיי?i dont wanna miss thing- aero smith עצה טובה בשבילי:who knew-pink מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?משהו ממני- הראל סקעת מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?כשאתה כאן-נינט איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?כל הציפורים הראל סקעת ובהלוויה שלי?me and you - cassi חחח איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת?Gasolina-daddy yankee איך יהיה לי מחר?perfect love- עופר ניסי למה אני כאן?every time we touch-cascada בתור מה אנשים יזכרו אותי?be my boy friend-עופר ניסים איזה שיר יתקע לי בראש מחר?כל העולם עופר ניסים האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?show me the meaning-beckstreet boys איך תהיה השנה הזו?l-l-lies- diana king מקווה שלא..

לושהה

New member
וופפפפ:)

איך העולם רואה אותי? Deep And Meaningless- Rooster זונות
האם יהיו לי חיים מאושרים? You Get Me- Michelle Branch לא רע, לא רע[: מה אנשים באמת חושבים עליי? Meet You There- Busted ארר.. כן? האם אנשים חושקים בי בסתר? Another Girl, Another Planet- Blink 182 חה.
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Anybody- Jesse McCartney אוקיי..
מה אני צריך לעשות עם חיי? Can't Break Through- Busted
עצה טובה בשבילי: You've Got A Friend- McFly לההההה.
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Invisible- Ashlee Simpson פאק יצאתי את שטחית בלתי-נראית בשאלון הזנותי הזה.
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Fall Baby Fall- Ryan Cabrera בואנה שתקו כבר.
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? HeroHeroin- Boys Like Girls חהחהחהחה.
yeah that'll be great. ובהלוויה שלי? Mandy- Westlife מי לעזאזל ישים לי שיר cheesy בלוויה?! איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? Hurricane- Something Corporate פאק זה נכון.
איך יהיה לי מחר? Headstrong- Ashley Tisdale ayyy לא רע.
למה אני כאן? Here With Me- Michelle Branch בתור מה אנשים יזכרו אותי? America- Razorlight XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? I Hate Myself For Losing You- Kelly Clarkson לא ייקרה.
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Famous Last Words- My Chemical Romance אההא...
איך תהיה השנה הזו? It's You- Ryan Cabrera הלוואי.

מלאני4

New member
הוו לעזאזל זה היה מוזר

איך העולם רואה אותי? bowling for soup- friends o' mine האם יהיו לי חיים מאושרים? bowling for soup- i melt with you מה אנשים באמת חושבים עליי? son of dork- holly in the one האם אנשים חושקים בי בסתר? son of dork- murdered in the mosh איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? fall out boy- sugar' we'er going down מה אני צריך לעשות עם חיי? son of dork- wear me down עצה טובה בשבילי: son of dork- eddies song מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? fall out boy- this aint ascene, its an armce מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? bowling for soup- 1985 איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? nerina pallot- heart attack ובהלוויה שלי? bowling for soup- get happy איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? the kill- 30 seconds to mars איך יהיה לי מחר? fall out boy- sugar' we'er going down למה אני כאן? son of dork- sick בתור מה אנשים יזכרו אותי? bowling for soup- emily איזה שיר יתקע לי בראש מחר? nerina pallot- everybody's gone to wer האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? mcr- famous last words איך תהיה השנה הזו? nerina pallot= geek love

למעלה