ניתוח שיר.

../images/Emo168.gifניתוח שיר.../images/Emo168.gif../images/Emo189.gif

נעם לא יכלה לפתוח את השרשור וביקשה ממני.
לכל החדשים, שמי קארין, הייתי בפורום ואז עזבתי. זהו מקרה חד פעמי.
והשיר להפעם הוא Planetary (GO!): שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? ושורה שממש מפריעה לכם? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? למי הייתם מקדישים את השיר? ציון לשיר 1-10? הליריקס: http://www.plyrics.com/lyrics/mychemicalromance/planetarygo.html מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

Ayush Cohen

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? There might be something outside your window But you just never know There could be something right past the turnpike gates But you just never know הוא שר את זה יפה כזה..♥ If my velocity starts to make you sweat Then just don’t let go 'Cause the emergency room got no vacancy Tell me who do you trust, Do you trust And we just Get up and go! (Who) they want you to be (Who) they wanted to see (Go) kill the party with me And never go home (Who) they want you to be (Who) they wanted to see Just leave the party with me, and never go home ושורה שממש מפריעה לכם? Ladies and gentlemen: Truth is now acceptable Fame is now injectable Process the progress This core is critical Faith is unavailable Lives become incredible Now, please understand that, -מפריע לי שהוא אומר ליידיס אנד ג'נטלמנס זה מוזר קצת I can't slow down I won't be waiting for you I can't stop now Because I'm dancing This planet's ours to defend Ain't got no time to pretend Don't fuck around, This is our last chance -קשה לי לדמיין את ג'רארד רוקד XD הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא הוא מושם וחמוד רק שזה לא כל כך נשמע MCR אבל מותר להם לעשות משהו שונה אם היה כל הזמן אותו דבר אז היה משעמם
משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? כלום... איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? חמודייי ♥ אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? -ף-אחד :) ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אממ מי שלא MCR אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לא ודעת הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? אממ..לא למי הייתם מקדישים את השיר? אממ..לא יודעת
למי שאוהב MCR ויש לו מצב רוח כי זה שיר שמח כזה :) ציון לשיר 1-10? 8

NoAmItA ChAn

New member
עונה!

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? If my velocity starts to make you sweat, Then just don’t let go And if their Heaven ain’t got a vacancy Then we just, then we just, then we just Then we just get up and go! This planet's ours to defend Ain't got no time to pretend Don't fuck around, This is our last chance You keep eternity, Give us the radio Deploy the battery, We’re taking back control Engage the energy, Light up the effigy No chance to take it slow, By now I’m sure you Know, know, know, know, know Are we still having fun? Are you holding the gun? Take the money and run We’ll never go home I’ve got nothing to lose You’ve got nothing to say And we’re leaving today We’ll never go home וכמובן, איך לא, הקטע האדיר של ג'רארד: You're unbelievable Ah, so unbelievable Ah, you ruin everything Oh, you better go home I'm unbelievable Yeah, I'm undefeatable Yeah, let’s ruin everything, Blast it to the back row ושורה שממש מפריעה לכם? המממ.. אין ממש ם: הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? האמת שהגירסה הזו דווקא אחלה (; משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? הממממ.. לא יודעת, אולי שיהיה יותר.. רוק? איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? טו-אוב! אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
(לא היה אייקון תפוזי שרוקד, אז הנה, הם רוקדים הורה D:) אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? הוווו.. המממממ.. איזה אמן פופ אולי? בעצם, אולי גם אסקייפ ם: ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? וואו.. המממ.. לצורך המקרה הזה, אוונג'ד XD אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? משהו עם "party" אולי XD הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? האמת שזה דווקא יכול להיות מגניב! למי הייתם מקדישים את השיר? לכולם - שיהיה לכם שמח! ציון לשיר 1-10? 7

QueenCryBaby

New member
בלופבלופ.

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? I can't slow down I won't be waiting for you I can't stop now Because I'm dancing This planet's ours to defend Ain't got no time to pretend Don't fuck around, This is our last chance ואיך לא, You're unbelievable Ah, so unbelievable Ah, you ruin everything Oh, you better go home I'm unbelievable Yeah, I'm undefeatable Yeah, let’s ruin everything, Blast it to the back row ושורה שממש מפריעה לכם? האמת שכלום, בשירים שלהם אף פעם אין שורה שממש מפריעה לי. כי הם לא עושים את זה סתם כדי שזה יתחרז או יישמע טוב, כאילו תמיד יש איזה הגיון בזה. הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? נייט. אני אוהבת אותו ככה.
משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? כלום, אחד השירים האהובים עליי באלבום החדש
איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? כרגיל מדהים, אבל בפזמון הוא התעלה על עצמו לדעתי.
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אנערףXD אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אה האמת שזה שיר שפחות קשה לעשות לו קאבר.. רוב השירים שלהם מוזרים מדי
אז יש כמה אופציות. ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אמני מזרחית למיניהם?XD אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Dancing אולי הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? כן!
, מעניין אותי לראות איך הם יעשו את זה, אחד השירים באלבום שדווקא יותר בא לי לראות בתור קליפ. למי הייתם מקדישים את השיר? לאנשם שצריכים עידוד
ציון לשיר 1-10? 9.5 בקמצנות.

ronali001

New member
I can't stop now../images/Emo79.gif

because i'm dancing!!!
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? אופפ נו זה קשה אני מתה על השיר הזהה! who--they want you to be who--they wanted to see kill the party with me and never go home who--they want you to be' who--they wanted to see just leave the party with me and never go home are we still having fun? are you holding the gun? take the money and run we'll never go home חחח אני מתה על הקטע שהשיר כאילו "חצוף" באיזשהו מקום XD ושורה שממש מפריעה לכם? חחח היא לא מפריעה לי,להפך,היא מצחיקה אותי,זה כ'כ ג'רארד!!
You're unbelievable Ah, so unbelievable Ah, you ruin everything Oh, you better go home I'm unbelievable Yeah, I'm undefeatable Yeah, let’s ruin everything, Blast it to the back row הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? אממ חח לא-זה ממש שיר מגניבב,כיף לרקוד איתו :) ואני רוצה לראות את ג'רארד רוקד בדיוק כמו שהוא תיאר בשיר D: משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? אממ לא :) איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? חחח רואים שהוא נהנה בשיר הזה יותר מאחרים
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? הממ קצת חוצפה להגיד אבל היה נחמד לראות איך PATD (פאניק אט דה דיסקו) היו מבצעים אותו D: ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? ~אנימקוריתמאוד~ נראלי ג'סטין ביבר וריהאנה^-^ וכל אחד שייקח את השיר הזה למקום של עצב ודיכאון-כי זה הכי לא!
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? GO HOME!!!!!! הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? חח לא חשבתי עלזה אבל זה יכול להיות ממש מגניייב XD למי הייתם מקדישים את השיר? לכל מי שאוהב לרקוד-זה פשוט אחלה שיר
ציון לשיר 1-10? 9 - כי יש להם שירים טובים יותר :) ואני שמחה שלMCR יש גם שירים שמחים,מצחיקים וקופצניים ולא רק מרגשים ועצובים-כבוד על הגיוון XD דיי נוו אני א ו ה ב ת א ו ת ם כ ' כ !!!!!!!!!

למעלה