ניתוח שיר!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo168.gifניתוח שיר!../images/Emo168.gif

והשיר להפעם הוא SING: שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? ושורה שממש מפריעה לכם? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? למי הייתם מקדישים את השיר? ציון לשיר 1-10? הליריקס: http://www.azlyrics.com/lyrics/mychemicalromance/sing.html מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ אני מאוהבתתת בתמונה הזאתתתת *-*

lilison13

New member
Keep running!

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? הפזמון כמובן: Sing it for the boys, sing it for the girls every time that you lose it sing it for the world Sing it from the heart Sing it till you're nuts Sing it out for the ones that'll hate your guts Sing it for the deaf Sing it for the blind Sing about everyone that you left behind Sing it for the world Sing it for the world ושורה שממש מפריעה לכם? אין הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? קצבית יותר,היה נשמע ממש מגניב משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? כלום איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מעולה כמו תמיד ;) אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? MUSE מעניין איך זה נשמע אם הם היו שרים אותו ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אממ לא יודעת,נלךעל חוסר מקוריות מוחלט ג'סטין ביבר XD אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לא עולה לי כלום,לא צריך לשנות שם הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? יש כבר אבל הוא ממש לא מתאים לשיר,אבל הקליפ יאפהה *-* למי הייתם מקדישים את השיר? לכל מי שרוצה לשיר ומהסס,מי שרוצה להשתחרר ולהוציא רגשות בעזרת שירה ציון לשיר 1-10? 10!

ronali001

New member
אומייגאדדד רק חיכיתי לשיר הזה!!D: ~חפירה~

אוקי הקדמה-זה השיר הכי אהוב עליי מעל האלבום,והצלחתי לגרום להרבה אנשים שלא שומעים אמסיאר לשמוע אותו ועוד בלופים!@D: אזאז נתחיל: שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים?
אוהו יש הרבה
"...Sing about everyone that you left behind" "...Sing it for the world" "...Sing it from the heart" ואיך לא ה-שורה!:
And raise your voice" "...Every single time they try and shut your mouth XD ושורה שממש מפריעה לכם?
אין כזאת
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
לאלא-אבל הייתי רוצה שבדיסק החדש ישימו כמו בקליפ את הקטע השקט הזה שהפזמון הוא בלי כל הכלים ורק ג'רארד שר
הקטע בקליפ שהורגים את ג'רארד הקיצר>< משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר?
לא חחחח איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם?
מהמם!
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
הממ כרגע לא עולה לי שום אמן שיכול לבצע אתזה יותר טוב......
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר?
חחח כמו שאני תמיד אומרת : ג'סטין ביבררר!!!!!@#$%^&*) אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
וואי חח אממ ממש לא עולים לי כרגע שמות,נסכים עלזה שSING הכי מתאים!
הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ?
צולם XD לא ממש קשור לשיר,אבל עדיין מהמם ועצוביק
| למי הייתם מקדישים את השיר?
לכל מי שאוהב לשיר!
חח חברה שלי אוהבת לשיר וחולמת להיות זמרת-אז פעם רשמתי לה בפייסבוק-טיפ ממיי כמיקל רומנס: אם אין לך למי לשיר-תשירי את זה מהלב,תשירי אתזה לעולם,ואל תשכחי שכל פעם שמנסים לסתום לך את הפה רק תשירי יותר חזק!!!
XDD ציון לשיר 1-10?
10!!!!!!!!!כי כמו שכבר ציינתי זה אחד השירים היותר טוביםם שלהם לדעתי לפחות (; ותמונה מהקליפפ!
מאז ומתמיד טענתי שהוא בן אדם יפה מידי

XoLilMissLolaoX

New member
וואי גם אני גרמתי לחברה לשמוע אותו בלופים

חחח והיא לא מעריצה שלהם בכלל כמעט אני סתם חופרת לה עליהם והיא לגמרי התמכרה! הייתי מאושרת חחחח כל הכבוד לנו!

SugarRush

New member
גרמתי לידידה לחרוש על השיר../images/Emo6.gif

ועכשיו היא ממש מתלהבת ממנו! איזה כיף!

XoLilMissLolaoX

New member
SING IT FOR THE BOYS SING IT FOR THE GIRLS

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? You've got to make a choice, If the music drowns you out. And raise your voice, Every single time they try and shut your mouth. ככ נכון וצריך תמיד לזכור את זה!! לא לתת לאף אחד להשתיק אותנו!!!
ושורה שממש מפריעה לכם? Girl, you got to be what tomorrow needs. אתם תלמדו להכיר אותי ולראות שאני נורא פמניסטית...אני לא אומרת שזה שוביניזם אבל מפריע לי דווקא הבת צריכה להשתנות והבנים צריכים לעשות את הפעולה החכמה יותר?? (תקראו לזה שטויות וקטנוניות אבל זו דעתי...) חוץ מיזה שום דבר לא מפריע לי
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא, כמו שזה זה מושלם....אולי טיפה יותר קיצבי
משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? כלום
איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מרגש ומדהים כרגיל
ןלקליפ-->
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אממ וואו קשה....כמו שאמרו פה לפני יהיה מעניין לשמוע איך מיוז יבצעו את השיר וגם אני אנסה להיות מקורית ואגיד biffy clyro נראה לי שהקול של סיימון יתאים לשיר הזה
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? ברור שג'סטין ביבר.....בעע כל שיר שהוא ישיר הוא יהרוס...אפילו תשירים של עצמו הוא הורס...חחח קיצ הוא וכל זמר ראפ שהוא (לא מקורי אבל נכון חחח)
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? לא עולה לי רעיון.....סינג זה פשוט קצר ולעיניין
הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? יש כבר והוא מושלם למרות שהוא עצוב....
למי הייתם מקדישים את השיר? לכל מי שחולם ולא מעז להגשים את עצמו ואת החלומות שלו ציון לשיר 1-10? 10!!

lilison13

New member
אוי התמונה הרגה אותי ! ../images/Emo6.gif

יאי ואני שמחה שאת מסכימה איתי על מיוז *-*

XoLilMissLolaoX

New member
חח כן אני ממש מזדהה עם התמונה!!

אני רוצה הסבר!!! מיוז אחת הלהקות הכי אהובות עלי
!!! מתיו אחד האנשים הכי מוכשרים שקיימים לדעתי....כל דבר שיוצא לו מהפה זה שלמות חחחח *-* אין ספק שהוא יבצע את השיר המדהים הזה כמו שצריך

NoAmItA ChAn

New member
I am not the singer that you wanted but a

dancer! שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? Cleaned up, corporation progress Dying in the process Children that can talk about it, living on the railways People moving sideways Sell it till your last days Buy yourself a motivation Generation Nothing, Nothing but a dead scene Product of white dream I am not the singer that you wanted But a dancer I refuse to answer Talk about the passer Ruling for the ones who want to get away Keep running! ושורה שממש מפריעה לכם? אין - שיר מדהים! הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? נופ :) משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? הממ.. אולי סולו? >: למרות שאני לא בטוחה עד כמה זה היה מתאים.. איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מדהיםםםםםם
XDDDDDD אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? וואו! המ... אני חושבת שכמו שאמרו כאן, מיוז זו בחירה מעניינת? (; ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? לא יודעת, ריהאנה? XDDDD אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אין! רק SING, הכי מתאים XD הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? צולם, והוא מאוד עצוב >: למי הייתם מקדישים את השיר? לכוווווווולם!
ציון לשיר 1-10? 8.5

NoAmItA ChAn

New member
וואי, איזה קטע

הרגע שמעתי את "סינג" ואבא שלי נכנס לחדר להגיד לי שלום, ושמע את השיר ושאל של מי זה. אמרתי לו שזה של מכ"ר והוא אמר שזה ממששש דומה ל-U2. אני לא שומעת אותם, אז מישהו יכול לומר לי אם הם דומים? XD

NoAmItA ChAn

New member
לא מעליבה, אני פשוט לא הכי מתה עליה XP

וזה לא הכי הסגנון שלה, בינינו <:

Ayush Cohen

New member
sing ♥ ♫ ♪

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? -כל הטקסט של השיר יפה ומהמם ואין מקום לכתוב את זה
ושורה שממש מפריעה לכם? -אין הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? -לא הוא מושלם משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? -לא צריך הוא מושלם אבל הגירסה של הקליפ מהממת יותר ♥ ♥ איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? -מהמהם אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? -אף אחד ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? -כל מי שלא MCR אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? -השם מושלם ומתאים הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? -צולם אבל הייתי רוצה שהם לא ימותו למי הייתם מקדישים את השיר? אממ..... ציון לשיר 1-10? 10

SugarRush

New member
I AM NOT THE SINGER THAT YOU WANTED

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? "Sing it from the heart Sing it till you’re nuts Sing it out for the ones that’ll hate your guts" "Cleaned up, corporation progress Dying in the process Children that can talk about it, living on the railways People moving sideways Sell it till your last days Buy yourself a motivation Generation Nothing, Nothing but a dead scene Product of white dream" ושורה שממש מפריעה לכם? אין, הכל במקום!
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? ארצה לשמוע גרסה קצבית יותר, רק מהסיבה שככל שאני חורשת על השיר הזה יותר ככה הלחן מתחיל לשעמם קצת. אבל אני לא בטוחה שאני אוהב את השיר בגרסה הקצבית שלו. איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מושלם *-* כרגיל אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? מי יבצע את השיר יותר טוב מMCR??? ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אממ... דודו אהרון XDXD אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אולי Rais your voice, אבל בעצם SING נשמע יותר טוב =] הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? כבר צולם! והוא מדהים! אני מחכה להמשך!! ומקווה מאוד שהם יחזרו לחיים.. למי הייתם מקדישים את השיר? לכל האנשים שמרגישים שאף אחד לא מבין אותם, או שמרגישים שמשתיקים אותם כל החיים. ציון לשיר 1-10? 7 נ.ב - השתעממתי אתמול כשלמדתי להיסטוריה
אז מתוך שעמום החלטתי לצייר את ג'רארד ופראנק
.... אני לא הציירת הכי טובה שיש אבל זה יצא די טוב =] אגב > הכחול בחולצה זה מהמנורת שולחן...

NoAmItA ChAn

New member
וואווו, זה מהמםםם!! *-*

את מציירת מדהים!! *___________* ומסכימה בקשר לדודו אהרון XDDDDD והאמת ש-"Raise Your Voice" יכול להיות דווקא אחלה שם O:

למעלה