סופ"ש הגיע - ריטושים

SnoopyDot

New member
שינויי רקע

הי כולם ותודה מראש על העזרה! אני רוצה להוציא כרטיס אשראי עם תמונה של הכלבה שלי, על רקע של צבע כלשהו (הלכתי על ורוד בנסיונות, אבל זה לא מחייב). הרעיון בא מהתמונה המצורפת (מהאתר של ויזה כאל). תמונה של הכלבה מיד תשורשר... תודה לעוזרים!

SnoopyDot

New member
הילדה שלי../images/Emo99.gif

מנהלים, שמתי לב שלא שרשרתי טוב, מתנצלת. אם תוכלו להעביר את ההודעה לשרשור סופ"ש ריטושים, זה יהיה נהדר.

xslf

New member
וגרסה זריזה עם רקע ורוד

בטח אחרים יעשו דברים יפים יותר, אבל אני צריכה לזוז.

SnoopyDot

New member
תודה לכולם../images/Emo23.gif

כשיגיע הכרטיס אעדכן איך יצא. Building a mystery, אפשר לקבל את הרקע המגניב ששמת?

KzehavithK

New member
היי חברים אני צריכה את עזריתכם..

בריטוש 2 תמונות שאני אעלה לכאן לשניהם אני רוצה רקע שקוף..או מצידי תשתוללו עם רקע מעניין. סורי מראש על העקימות שבי בניסיון לאתחל את המלאכה
תודה למרטשים/ות

KzehavithK

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo204.gif../images/Emo20.gif

בתמונה הזאת כנ"ל לגבי הרקע ובבקשה אם אפשר לנסות לרטש עם חידוד או מה שלא יהיה את הפלאש בצד הימיני של הפנים שלי..תודה רבה לעוזרים

שתיהן לא הכי טובות...

צילמת אותן במצלמה של פלאפון? כי ככה זה נראה... הייתי מציעה לנסות לצלם במצלמה דיגיטלית רגילה, כדי שהתמונה תצא איכותית יותר. בתמונה השניה שהעלית גם יש את אותה הבעיה+ אור שנכנס מהצד הימני של התמונה (הבזק של הפלאש?) כך שאם ננסה לחתוך את התמונה ולהניח אותה על רקע אחר, תתקבל תוצאה לא אחידה ולא טבעית.

KzehavithK

New member
כן במצלמה..

של נייד,בעקרון אני מעוניינת ברקע שקוף כך שזה ייתפס כטבעי בערך...או ...להעלים לפחות את הדברים שמאחורי :) אני אשמח אם מישהו יוכל לנסות בכל זאת

Ninja

New member
שווה להשקיע קצת בתמונה יותר איכותית

זו לא חייבת להיות תמונה דיגיטלית במקור. פשוט לסרוק תמונה רגילה. אפשר לנסות לסרוק לדוגמא תמונה שצולמה בחתונה של דודה לאה שנה שעברה, ולהעלות אותה לפורום כאן. רוב הסיכויים הם שהאיכות תהיה ראויה יותר.

למעלה