סיכום שבוע

../images/Emo168.gifסיכום שבוע

איך עבר עליי השבוע?
סרט השבוע?
ספר השבוע?
שיר השבוע?
תוכנית\סדרת השבוע?
קניית השבוע?
ציטוט \ פתגם השבוע?
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
עצבון \ ביאוס השבוע?
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?
תמונת השבוע?
השאלה המתחלפת-איך אתם מרגישים לגבי המצב בדרום?
שיהיה לכולנו סוף שבוע רגוע וחם!

מסכמת../images/Emo168.gif

איך עבר עליי השבוע?
מעולה!! הרבה זמן לא היה לי שבוע כזה טוב
סרט השבוע?
----
ספר השבוע?
יומני הנסיכה
שיר השבוע?
naruto ending 1 bleach opening 3
תוכנית\סדרת השבוע?
נארוטו
אמממ גם הישרדות,כי זאת לפחות תוכנית ריאלטי שעושים בה משהו
קניית השבוע?
דברים לבית בעיקר.
ציטוט \ פתגם השבוע?
"איזה בנות!!!"
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
הייתי בחתונה ובחינה של בת דודה שלי,מחר בשבת חתן.
עצבון \ ביאוס השבוע?
טלהלטלהלהלהלהלהלהלהלהלהלללהללהלללהההה לא
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
ואוווו הרבה!!!
הייתי בחתונה של בת דודה שלי והיה כל כך כיף,חתונה ראשונה של המשפחה שאני זוכרת. רקדתי מלא!!!
זה היה נורא משעשע כי אני לא טיפוס שרוקד
ואז ארוסתו של בן דודה שלי(חודש הבא גם לו חתונה
) החליטה ללמד אותי
ואז אחרי זה רקדתי מלא וכולם החמיאו לי שאני נראית מעולה ושאני רוקדת יפה!
ואז בסוף...ירדתי במעלית עם אחותי ושני בנים אמרו כזה:"איזה בנות!!!"
זה היה כל כך כיף!
אההה והאנשים שאני לא סובלת בכיתה כבר לא מזיזים לי,יאיי!
אייקון \ סמיילי השבוע?
-כי ביום ראשון אני מסיימת את כל הבירורים וקובעת יום לגיטרה
איש השבוע?
בת דודה שלי
וארוסתו של בן דוד שלי,שלימדה אותי לרקוד
תמונת השבוע?
אחלה סרט זה היה
באסה,אני גרה די מרכז אז אני לא יודעת מה עובר עליהם. מקווה שהכול יגמר בקרוב.

adii1201

New member
מסכמת../images/Emo3.gif

איך עבר עליי השבוע?מעולה
סרט השבוע?לא ראיתי כלום
ספר השבוע?לא קראתי כלום
שיר השבוע?עברי לידר- הדרכים הארוכות, ליאן ריימס- דאם, ועברי לידר- יותר טוב כלום מכמעט+ מרי לנצח בביצועים של אתמול בהופעה|ריר|
תוכנית\סדרת השבוע?תקופת יובש|קיר| עקרות וקייל
קניית השבוע?נמ לא קניתי כלום
ציטוט \ פתגם השבוע?הילה ואני מדברות בטלפון. הילה: "נו אולי תאכלי כבר?" אני: "אבל אני לא יודעת מה לאכול. אני מתלבטת אם בא לי בשרי או חלבי" הילה: "לאלא! אל תאכלי בשרי! אל תאכלו את החיות, גם הן רוצות לחיות .אל תאכלו את החיות תעברו לירקות, זה משמין פחות. אל תאכל את הפרה, כי אולי היא אחותך" היא אח"כ גם שינתה לי את הגרסא הזו על משו שאני אמרתי לה, אבל אני כבר לא אכנס לזה
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?הו הו קיבלתי משו מעולה
והייתי בהופעה של עברי|ריר|
עצבון \ ביאוס השבוע?שהילה לא הפסיקה לטחון|קיר| (לא אוכל ולא דיבורים
)
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?יום ראשון
וההופעה של עברי|ריר|
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?הילה
ואדי
תמונת השבוע?הכלב הזה הוא הדבר הכי חמוד בעולם
רע
אבל מצד שני אני שמחה שסופסוף אנחנו הפסקנו לשתוק ויורים עלינו כי אנחנו עושים משהו ולא סתם כי בא להם
בכל מקרה, כל תושבי הדרום, תהיו חזקים

The Ocean Girl

New member
מסכמת

איך עבר עליי השבוע? נחמד סרט השבוע? לא זכור לי שראיתי
ספר השבוע? אין שיר השבוע? black label society - house of doom תוכנית\סדרת השבוע? שמש
קניית השבוע? גרבי צמר, סווצ'רט חמוד,סיכות של פיות כלאה (שכבר אחת נעלמה לי) והיה עוד משהו אבל ברח לי... ציטוט \ פתגם השבוע? מלצר:איזה מעיל מהמם יש לך!!! ירדן:תודה ~כעבור כמה דקות~ שיר:פשש ירדן! התחילו איתך! אני:לא שיר, התחילו עם המעיל שלה
דבר מיוחד שעשיתי השבוע? הלכתי לת"א, לחברה, לעוד חברה, בקרתי בבית ספר הקודם שלי.. קפאתי למוות וחייתי מחדש
עצבון \ ביאוס השבוע? המלחמה ועוד כל מני דברים.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אממ ת"א ועוד שכרגע לא עולים לי בראש אייקון \ סמיילי השבוע?
-תרד כשאני ישנה >< איש השבוע? החיילים והאנשים בדרום
תמונת השבוע?
השאלה המתחלפת-איך אתם מרגישים לגבי המצב בדרום? רע.. כל כך עצוב המצב שאליהם הערבים מגיעים אליו.. פשוט רמה כל כך נמוכה ושפלה... והכי עצוב, לא משנה מה נעשה תמיד אנחנו נצא המגעילים

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifשבת בבוקר יום יפה

איך עבר עליי השבוע? לא קל
סרט השבוע? שמו שוב את "מספר 23". סרט מפחיד. ספר השבוע? עדיין מעשיות בידל הפייטן שיר השבוע? קרייזי של סימפל פלאן תוכנית\סדרת השבוע? ארץ נהדרת קניית השבוע? לא קנייה אבל פתאום נזכרתי בסווטצ'ר שלי של הקראטה. התגעגעתי אליו
ציטוט\פתגם השבוע? מדוקטור הו- "?Rose: "Is it me, or is he a bit... Slitheen "?The Doctor: "You're not from Raxacoricofallapatorius, are you ".Abzorbaloff: "No! I'm not the swine; I spit on them! I was born on their twin planet "?The Doctor: "Really? What's the twin planet of Raxacoricofallapatorius "!Abzorbaloff: "Clom דבר מיוחד שעשיתי השבוע? אה.. הייתי ערה כשנכנסה 2009? עצבון\ביאוס השבוע? כל מיני. בעיקר שהרגשתי לא טוב ולא יכולתי לחרוש למתמטיקה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? לא יודעת.. אייקון\סמיילי השבוע?
זה אייקון שווה. אבל לא בא לי שני מאומצים איש השבוע? סוד V_V תמונת השבוע? ממש.. כל התמונות במחשב הישן השאלה המתחלפת-איך אתם מרגישים לגבי המצב בדרום? חושבת על אנשים שאני מכירה שגרים שמה.. ומפחדת שחיזבאללה יתעוררו..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifשבוע טוב!../images/Emo9.gif

איך עבר עליי השבוע?נחמד+ סרט השבוע? ספר השבוע?יד ושם עשיתי עליו עבודה בספרות חחח שיר השבוע?יום יפה-סינרגיה תוכנית\סדרת השבוע? קניית השבוע?המבורגר כ"כ טעיייייייים!!!!!! עם מלא מלא צ'יפססס וטבעות בצל חחחחחחח הייתי צריכה את הארוחת שחיתות הזאת! ציטוט \ פתגם השבוע?"אמרו לי שהכל קורה רק לטובה,עכשיו הבנתי שרק רע זו אשלייה.." דבר מיוחד שעשיתי השבוע?מפגש פורום עם סינרגיה עצבון \ ביאוס השבוע?לימודים ולחץ והמצב המגעיל שלנו בדרום הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?מפגש פורום עם סינרגיה אייקון \ סמיילי השבוע?|המבורגר| איש השבוע?אמא ובת דודה שלי כפרה עלייהן
תמונת השבוע?נוו מה..זאת בהחלט תמונת השבוע! השאלה המתחלפת-איך אתם מרגישים לגבי המצב בדרום?חרא שיהיה לכולנו סוף שבוע רגוע וחם!

למעלה