סכמ"ש אקוסטי

veredmp

New member
../images/Emo168.gifסכמ"ש אקוסטי../images/Emo168.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: האם אתם מרגישים תחושת התחדשות עם בוא השנה האזרחית החדשה?

מסכמשת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): הרגילים שלי טיפה טיפה,באה אליכם,שירה,חדשות טובות... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):רגעים+לילות לבנים-אביב גפן,רכבת באירופה,לרוץ לרוץ,שיר לאסף-קרן פלס,קוצים-אביב גפן ועידן רייכל... תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:האח הגדול.. ציטוט/י השבוע: "עוד מעט העולם יעצר לשעה,לקחת אוויר ולצחוק על כל מה שהיה, כבר לא מפחדת ליפול.. אם יש לי סיכוי לא אכפת לי, לאבד הכל.." איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:עברתי לקבוצה של הקטנטנים (עד גיל שנה וחצי), הרבה הרבה יותר טוב לי,אני מרגישה שאני עוברת תקופה חדשה טובה יותר... התחלתי לעבוד בבוקר שזה גם עושה לי טוב להתעורר מוקדם הקיצר אני מתחילה לפרוח ,טפו טפו תקופה טובה לפניי... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:לא משהו מיוחד, כאב ראש שעבר מהר.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: שבוע הבא לא מצפה למשהו מיוחד,שבוע אחרי זה יש הרבה דברים שאני מצפה להםS: האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:חיובי:) שאלת בונוס: האם אתם מרגישים תחושת התחדשות עם בוא השנה האזרחית החדשה? כן, פתחתי את השנה בהרגשה מקסימה ובשינויים טובים..רק שימשיך! מפחדת להתבאס...

ady18

Well-known member
מסכמת

שני כוכבים לא של מירי:אהבת חיי חיים משה תוכנית בשם האהבה עשה הסילבסטר, ויום כייף עם אמא מצפה:יום הולדת לבת של הבת דודה ולקנות את dvd של מירי השבוע במילה אחת מרגש ומיוחד קצת

veredmp

New member
מסכמ"שת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "אל תלך מכאן" מההופעה האקוסטית. נפלא! שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): לא עולה לי כרגע כלום לראש, אבל אני בטוחה שהיה משהו.... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: קצת הופעות של קרן האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: מחר... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מעייף שאלת בונוס: האם אתם מרגישים תחושת התחדשות עם בוא השנה האזרחית החדשה? האמת שלא ממש

../images/Emo199.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): על הגשר הישן מתוך הופעה אקוסטית שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):בנדידו תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:הצגה אריסטוקרטים. מומלץ. ציטוט/י השבוע:"קניתי את הדיסק" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:שוק אקסוסריז. להאזין לדיסק. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: לקום יום שישי ב06:30. זה לא חוקי. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הופעות של קרן. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:מחר סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:תרבותי. שאלת בונוס: האם אתם מרגישים תחושת התחדשות עם בוא השנה האזרחית החדשה?לא

Music4Life

New member
../images/Emo82.gif הסכמ"ש שלי ../images/Emo82.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
כל שיר, אין לי כבר העדפה מסוימת...לא כרגע.... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
2 האלבומים (המדהימים) אחרונים של טאריה טורונן...אם לא מכירים... תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
לא ראיתי משהו מעניין.... ציטוט/י השבוע:
עכשיו איזה 1 בלילה אין לי ראש לציטוטים... איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
המממ...השיחות שלי עם המתוקה שלי
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
כלום! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
..........
ווואו....רק הדבר ה-כ-י טוב בעולם שאני מחכה לו בלי אויר כבר, הבייבי שלי מגיעה לארץ סופסוף להיות איתי
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
לא, אבל בשבת...הראה
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
מהמם
שאלת בונוס: האם אתם מרגישים תחושת התחדשות עם בוא השנה האזרחית החדשה?
לא ...הכל אותו דבר ...:) רק יש תקווה .

ofree15

New member
סכמ"שש

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): סודות, ילדה שהתבגרה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אם הוא ילך- הראל סקעת. כל מיני קרן. תמונת/פליקס השבוע: אין תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האח הגדול
, ארץ נהדרת.. ציטוט/י השבוע: "גונדי כלב חאאאאמודד" החניך המקסים של רואה כלב ברחוב ועושה לו טראומה לכל החיים..
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום שלישי, הופעה של הראל בזאפה. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: מבחן באנגלית
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: ראיון ב LEAD , מבחן והיסטוריה, ואז לכתוב עוד מערך, שבוע עמוס
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חביב
שאלת בונוס: האם אתם מרגישים תחושת התחדשות עם בוא השנה האזרחית החדשה? אמממ... לא.. הכל כזה.. רגיל כזה..

למעלה