סקירת אלבומים- משקאות חריפים

../images/Emo168.gifסקירת אלבומים- משקאות חריפים

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק
האם יש לך את הדיסק בבית
אם לא, למה לא
השיר האהוב עלייך בדיסק
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק
למי שיש את הדיסק
השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים
למי שאין את הדיסק
האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב
בכלליות: ציון לדיסק
הערות לסיום

לילותי מלאים בדיסק משקאות חריפים

חחחחחחחללשש ביותר אני יודעת מכירה את כל השירים. יש לי אותו בבית השיר האהוב עלי.....אני חושבת ש.... אמממ אמממ אמממ אני מאמינה שאני אוכל להחליט רק אחרי שאני אשמע אותם כמו שצריך בהופעה אבל אני מאוד מאוד אוהבת את קשה לי לחשוב כי הוא תפס אותי ממש חזק מהפעם הראשונה ששמעתי אותו (בהופעה במרינה בהרצליה שאני וחברה שלי פשוט עמדנו ותהינו "רגע....רגע....הוא עשה עכשיו היפ היפ??? היק היק???? אני לא מבינה את זה הולך פה הבחור עמד על הבמה וגיהק" חח זה היה מצחיק אם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכירה את "שחק את המשחק" ובהחלט אני ממליצה עליו לאחרים ואפילו שטפתי לחברותי הדיכאוניות (יענו שמועות מזרחית כבדה כפרה עליהן עיניים שלי) את המוח כך שהן רוצות לבוא להופעה החגיגית וחושבות ששיגעצ זה פשוט פאן (ועל זה נאמר "באמא ש'ך?") ציון לדיסק-לא יכולה לתת מצטערת. אי אפשר לתת ציון למוזיקה. הערות לסיום--->אני ממש ממש ממש מחכה לפגוש אנשים ביום שישי הקרוב אז חסר לכם שאתם לא מציגים את עצמכם לבחורה עם השמלה האדומה (אם תרצה אחותי ותיתן לי אותה)

תות15

New member
וואי אני מת על הקטע שהוא עושה היפ

היפ כזה..זה הכי מצחיק בעולםםםם..

חרא שחכתי שאין לי שעתאפס...

הנה שלי :] כן.. אני מכירה את כולם!
יש לי את הדיסק.
אמ.. השיר האהוב זה.. יש כמה: קשה לי לחשוב, משקאות חריפים ואולי דיילת באל על..-לא דעת יש המון.. זתומרת.. עזבו
שיר שאני פחות אוהבת זה שחק את המשחק... הוא בסדר אבל זה זה שאני הכי פחות אואבת...:]
השיר שלא הייתי מכירה זה... אמ...נראה לי שחק את המשחק?
כןןן אני ממליצהההה
ציון לדיסק: 10!!! [אין.. אין יותר טוב!]
הערות: למה?למה?למה?למה? התעוררתי לשעת0???? יומטוב

שטיצה

New member
.

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק?
האם יש לך את הדיסק בבית?
אם לא, למה לא? השיר האהוב עלייך בדיסק? 'קשה לי לחשוב'. שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק? דיילת באל על. למי שיש את הדיסק - השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: 'שחק את המשחק'[?] האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים?
למי שאין את הדיסק - האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב? בכלליות: ציון לדיסק- 9 הערות לסיום- אין.

:]

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק? יא האם יש לך את הדיסק בבית?יא השיר האהוב עלייך בדיסק?דיילת באל על,אבא עורך דין,אוי ואבוי. שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק? את יפה למי שיש את הדיסק - השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה: שחק את המשחק האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים?יא בכלליות: ציון לדיסק- 9

אני אמרתי לה לעשות את זה../images/Emo9.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק כה בבדאי האם יש לך את הדיסק בבית- ברור אם לא, למה לא השיר האהוב עלייך בדיסק-משקאות חריפים שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק-האמת אין כזה למי שיש את הדיסק השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה-דיילת,ששת הימים,אוי ואבוי,אין לי אוויר,שחק את המשחק האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים כה ברור למי שאין את הדיסק האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב בכלליות: ציון לדיסק 8-9.5 הערות לסיום

זונע

New member
אני אענה

לא מכיר את כל השירים אין לי את הדיסק בבית, משום שיש עוד כל כך הרבה שרציתי לקנות... אבל ב'נגלת דיסקים' הבאה, אקנה אותו. ממה שאני מכיר, אני מאד אוהב את אבא עורך דין. ומרלין מונרו מעצבן, לא אוהב. וכתבתי, אני מתכוון לרכוש אותו בקרוב:) הערות:הייתי שמח לבוא להופעה מחר, אבל הנה המרפי-אני חולה. חבל:/

פרקשון

New member
גמני

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק: ברור האם יש לך את הדיסק בבית: ברור אם לא, למה לא: יש לי! השיר האהוב עלייך בדיסק:שחר את המשחק שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק:את יפה אולי.. למי שיש את הדיסק השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים:ברור למי שאין את הדיסק האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב:יש לי! בכלליות: ציון לדיסק:מתוך 10? 12 הערות לסיום: שיקוווווווווווווו המלך

No¥a

New member
../images/Emo26.gif

כן.. האם יש לך את הדיסק בבית
לא :/ אם לא, למה לא
לא יודעת.. השיר האהוב עלייך בדיסק
קשה לי לחשוב שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק
שחק את המשחק למי שיש את הדיסק השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים
למי שאין את הדיסק האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב
כן, בערך :/ מביאים לי אותו ליומולדת בכלליות: ציון לדיסק 8 וחצי הערות לסיום

משקאות חריפים../images/Emo9.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק? חסר לי שיר שתיים האם יש לך את הדיסק בבית?לא אם לא, למה לא?כי לא התחשק לי לקנות חח השיר האהוב עלייך בדיסק?אבא עורך דין
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק? לא דעת לא עולה לי בראש האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים?ברור ..אחלה דיסק למי שאין את הדיסק האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב?אולי ... בכלליות: ציון לדיסק?9 הערות לסיום?אחלע דיסק ביי איט

.......

האם אני מכירה את כל השירים בדיסק: כן האם יש לי את הדיסק בבית: לא.. לצערי... למה לא: לא יצא.. יש לי את הראשון.... השיר האהוב עלי בדיסק: אם.. ששת הימים (אחד מכל השירים שאני מתה עליהם..) השיר שאני פחות אוהבת בדיסק: שחק את המשחק (גם כי לא מבינים חצי מהמילים שם.... ד-י-ק-צ-י-ה שיקו.. דיקציה... האם הייתי ממליצה על הדיסק לאחרים: כן!! וגם לעצמי כדי שאני אמליץ עליו... האם אני מתכוונת לרכוש את הדיסק בקרוב: אם.. לא נראה לי.. אולי... ציון לדיסק: 10 כל השירים מדהימים!!

../images/Emo187.gif

יאפ.. האם יש לך את הדיסק בבית
יש לי אותו אבל לא בבית אלא אצל חברה
אם לא, למה לא... אבל אמרתי שיש לי
השיר האהוב עלייך בדיסק
אבא עורך דין- שיר גדול
שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק
דיילת באל-על נדמה לי.. למי שיש את הדיסק השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה
קשה לי לחשוב...
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים
ברור
למי שאין את הדיסק האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב
מה לא ברור שיש לי אותו?
בכלליות: ציון לדיסק
8 פלוס מינוס... הערות לסיום
שמישהו יקנה לי חולצה של שייגעצ בהופעה ואני אחזיר לו כסף
בבקשה

SofyTofy

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק? כן האם יש לך את הדיסק בבית? כן השיר האהוב עלייך בדיסק? קשה לי לחשוב שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק? אממ לא יודעת
למי שיש את הדיסק השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה? כל מה שלא יצא כסינגלים
האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים? בטח בכלליות: ציון לדיסק? 9 הערות לסיום? אין לי

../images/Emo108.gif../images/Emo184.gif הממ

האם את/ה מכיר/ה את כל השירים בדיסק - כן האם יש לך את הדיסק בבית - כן אם לא, למה לא - המ... נראה שאני לא אמורה לענות על זה השיר האהוב עלייך בדיסק - משקאות חריפים מה השאלה? שיר שאת/ה פחות אוהב/ת בדיסק - אוי ואבוי למי שיש את הדיסק השיר שאם לא היה לי את הדיסק לא הייתי מכיר אותו כנראה - משקאות חריפים :p האם היית ממליץ/צה על הדיסק לאחרים - כן ^_^ למי שאין את הדיסק האם אתה מתכוון לרכוש את הדיסק בקרוב - המפ.. בכלליות: ציון לדיסק - 100 ^_^ כי זה דיסק מעולה ורואים שעבדו עליו לעומת הראשון הערות לסיום - דיסק טוב מאוד ^^ שירים מעולים ועבודה מצויינת |סוגדת לשחר אבן צור|

למעלה