עדכון הופעות חודש יולי

איף

New member
../images/Emo168.gif עדכון הופעות חודש יולי

הדגש| 7.7.09 - יום ג' , זאפה - תל אביב בשעה 22:00. טלפון להזמנת כרטיסים:03-7674646 16.7.09 -יום ה', המעבדה בירושלים - בשעה 22:00. טלפון להזמנת כרטיסים: 02-6292000

TEENAGER1

New member
בנוגע להופעה במעבדה

כרגע עושה רושם שאני אגיע לבד, וראיתי באתר של המעבדה שאפשר לקנות כרטיס זוגי ב-150 ש"ח (כרטיס בודד עולה 100). נשאלת השאלה, האם יש כאן עוד מישהו שרוצה רק כרטיס אחד, ומעוניין לקנות איתי כרטיס זוגי? יותר משתלם...

ms pizza

New member
יש מצב רציני...אבל אני

אדע סופית ממש סמוך להופעה (יום יומיים קודם). זה בסדר או שאת מעדיפה לדעת הרבה לפני ?

TEENAGER1

New member
נראה לי שזה בסדר

לפי ההופעות הקודמות שם, לא נראה לי שתהיה ממש היסטריה, ויהיה אפשר להזמין גם סמוך להופעה. אבל נראה, אני עוד בניסיונות לשכנע אנשים כי קצת לא בא לי לבד הפעם..

ms pizza

New member
סליחה שלא עניתי.

אני מצטערת - לא ראיתי , וגם לא קיבלתי למייל הודעה. אז סליחה , סליחה אבל אני שמחה שהסתדרת בסוף. שבת מצויינת !!

honey pie1

New member
האמת שיש מצב שגם אני מגיעה לבד, אז יכול להיות

שזה יהיה לי דווקא טוב:] אז ms pizza תעדכני מה קורה כשתדעי:]

Walk Two Moons

New member
זה אמנם עוד רחוק, אבל

17-18.8 - 2 הופעות פסנתר מיוחדות עמיר בניון מארח את מאיר בנאי בצוותא תל אביב. נשמע מעניין

תמרי35

New member
מעניין ?? זה אנדרסטייטמנט..

מגניב לגמרי!! מאיר בשנה האחרונה התחדש עם הרבה הופעות אורח - יונתן רזאל, ברי סחרוף,שולי רנד, אהוד בנאי...בנוסף לארקדי דוכין(שזה לא חדש!) מגניב !! (ואגב ברי סחרוף זאת הצעה שפעם העלו פה...מגניב שוב!!) תודה על העדכון !

אתי Z

New member
צר לי לאכזב אבל...

נכון לעכשיו שתי ההופעות האלה נדחו למועד לא ידוע... אני מאד מקווה ששיתוף הפעולה הזה יצא לפועל בסופו של דבר, זה אמור להיות שיא המעניין... מבחינתי זה חלום לראות את שניהם על במה אחת, שתי האהבות המוזיקליות הגדולות שלי... (ואם אפשר לצרף גם את אביתר זה בכלל מושלם) שבת שלום ומבורך..

איף

New member
פחות אוהבת את עמיר בניון

אבל לדמיין את שניהם שרים ביחד, הממ, יש מצב שיכול להיות נחמד

למעלה