הדגש| 7.7.09 - יום ג' , זאפה - תל אביב בשעה 22:00. טלפון להזמנת כרטיסים:03-7674646 16.7.09 -יום ה', המעבדה בירושלים - בשעה 22:00. טלפון להזמנת כרטיסים: 02-6292000
כרגע עושה רושם שאני אגיע לבד, וראיתי באתר של המעבדה שאפשר לקנות כרטיס זוגי ב-150 ש"ח (כרטיס בודד עולה 100). נשאלת השאלה, האם יש כאן עוד מישהו שרוצה רק כרטיס אחד, ומעוניין לקנות איתי כרטיס זוגי? יותר משתלם...
לפי ההופעות הקודמות שם, לא נראה לי שתהיה ממש היסטריה, ויהיה אפשר להזמין גם סמוך להופעה. אבל נראה, אני עוד בניסיונות לשכנע אנשים כי קצת לא בא לי לבד הפעם..
מגניב לגמרי!! מאיר בשנה האחרונה התחדש עם הרבה הופעות אורח - יונתן רזאל, ברי סחרוף,שולי רנד, אהוד בנאי...בנוסף לארקדי דוכין(שזה לא חדש!) מגניב !! (ואגב ברי סחרוף זאת הצעה שפעם העלו פה...מגניב שוב!!) תודה על העדכון !
נכון לעכשיו שתי ההופעות האלה נדחו למועד לא ידוע... אני מאד מקווה ששיתוף הפעולה הזה יצא לפועל בסופו של דבר, זה אמור להיות שיא המעניין... מבחינתי זה חלום לראות את שניהם על במה אחת, שתי האהבות המוזיקליות הגדולות שלי... (ואם אפשר לצרף גם את אביתר זה בכלל מושלם) שבת שלום ומבורך..