עידכוניש'ן T.V

actress

New member
הבטחתי לומר לכם מתי סי בערוץ ביפ אז

הנה הפרטים בתאריך 17.8 זמרים מזרחיים מול זמרי רוק: משתתפים: אבי ביטר, סי היימן, נמרוד לב, טל שגב, אביביה אבידן וקובי פרץ. לפרטים נוספים כנסו לפה כמובן שתקבלו הודעות בפורום ו smsים (אל תגידו שאני לא מתחשבת בכם
) לא לשכוח!!!!

ט י נ ה

New member
היי חברים אתמול הופעתי בטו. וי

ולא מצליחה לארגן הקלטה ,זה היה שידור בערוץ 25 ערוץ קהילתי על עבודתי עם מעון לאנשים עם צרכים מיוחדים בדרום ושרתי איתם אין לי מושג מי צילם ? אין לי מושג למה היראו את זה עכשיו אבל זה הוקרן אמש בערוץ הקהילתי 25 אולי מישהו משהו מישהו משהו ????הקליט בטעות היסטרית ??? ספרו לי אם כן

איך זה שאת עובדת בדרום

בפעילות של אנשים עם צרכים?, (אין לי שמץ מה זה ערוץ 25, אולי בגלל שיש לי יס) באים לסקר אותך ואני לא יודעת????? שולה, הוציאי הפנקס ורישמי הפרטים? (ס.ריבלין, זהוזה, 1983)

ט י נ ה

New member
אין לי מושג טיפ טיפ לא ראיתי

אבל חשוב לי לדעת איזו כתבה הראו ....

actress

New member
היום יום ו' יש את הסרט "שוברים"בYES

בשעה 18:30 בערוץ הקולנוע הישראלי

actress

New member
אני לא שלחתי SMSים כי אני לא יודעת

למי יש YES ולמי אין YES אז ככה: לכל מי שיש YES תהנו
ולמי שאין YES (אני מודה לי אין YES) ורוצה / רצה לראות ופספס בכיף אשכפל לכם את הקלטת. אני בטוחה שזה יגיע גם לערוץ 4 לכבלים הרגילים מתישהו.... I HOPE

korennet

New member
סיס.... סחתיין על השואו בטיוי

תיסלם עליך....שיחקת אותה.....

actress

New member
ד"א אמרו שראו אותה אתמול בערוץ 33

בפורום של ירדנה ארזי בתקופת השיער האדמוני אני לא ראיתי את זה אתמול מי ראה?

actress

New member
פספסתי אבל זה דומה לתמונות של קונטק

קונטקט עם גבי שושן מה שלפני כמה זמן שוב הראו .... אני אראה עם סי מסכימה לעלות אותן ואם כן אעלה ואם לא אז לא...

ט י נ ה

New member
זה מתוך מופע זמר עם דני בסן לפני

200 שנה ולא קונטקט אבל אם אתם באמת רוצים חידון אנא התחילו לנחש מה עשיתי בזמנים ההם עם השיער שלי ? כמה זמן זה לקח ? ואיך קראו לזה ?

actress

New member
אבל יש לך את אותה שמלה לבנה עם נצנצ

ים ביחד עם גבי שושן... (הנה דוגמית) ולגבי השיער שמת ג'ל

ט י נ ה

New member
../images/Emo22.gifממש לא אותה שמלה

ובכן לחדי העין שימו לב ... עם גבי שושן אני לובשת בגד עור מחריד ועם דני בסן שמלה של דוסיות ממשי לבן שאלוהים יודע איך הסכמתי לענוד אותה על גופי הענוג אני בכלל בהלם מהאופנה כאילו שימו לב מה דני בסן לובש ? או גבי ? וליעוד קראו פנאקיסטית איך זה מסתדר ביחד ? אה ? על זה אף עיתונאי עוד לא עלה

למעלה