על שולחן הניתוחים: "רגע ועוד רגע"..

אושRתי

New member
../images/Emo168.gifעל שולחן הניתוחים: "רגע ועוד רגע"..

אז אחרי ששמענו את השיר ברדיו ובכלל, הגיע העת לדון על השיר "רגע ועוד רגע" ולהבין למה בעצם התכוון המשורר
*מה דעתכם על השיר? *מה השורה/הבית שאתם אוהבים? *מה השורה/הבית שאתם פחות אוהבים? *מה אומר לכם השיר? *איפה שמעתם אותו לראשונה? *איפה אתם אוהבים לשמוע אותו? *איזה אמן אחר הייתם רוצים לשמוע מבצע את "רגע ועוד רגע" *צרפו תמונה המתארת את השיר/חלק מבית/משפט.. *דרגו את השיר-1-10 : *כל דבר אחר שתרצו להוסיף ולהגיד כאן: את השיר ניתן לשמוע כאן, מילים ולחן: איתי פרל . http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/640/223.html

ady18

Well-known member
עונה

מה דעתכם על השיר?מאוד אוהבת *מה השורה/הבית שאתם אוהבים? *מה השורה/הבית שאתם פחות אוהבים? *מה אומר לכם השיר? *איפה שמעתם אותו לראשונה?במקור *איפה אתם אוהבים לשמוע אותו?במחשב *איזה אמן אחר הייתם רוצים לשמוע מבצע את "רגע ועוד רגע" איתי *צרפו תמונה המתארת את השיר/חלק מבית/משפט.. *דרגו את השיר-1-10 :8 *כל דבר אחר שתרצו להוסיף ולהגיד כאן: מתה על השיר הוא מאוד מרגיע

pRimaVeriTaVIV

New member
עונה ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif

*מה דעתכם על השיר? אוהב מאוד
*מה השורה/הבית שאתם אוהבים? אין *מה השורה/הבית שאתם פחות אוהבים? כנ"ל *מה אומר לכם השיר? מאיזו בחינה? על מה הוא מספר?
*איפה שמעתם אותו לראשונה? מומה
*איפה אתם אוהבים לשמוע אותו? מחשב
*איזה אמן אחר הייתם רוצים לשמוע מבצע את "רגע ועוד רגע"? מירי
*צרפו תמונה המתארת את השיר/חלק מבית/משפט.. אין לי מושג
*דרגו את השיר-1-10 : 10! *כל דבר אחר שתרצו להוסיף ולהגיד כאן:

pRimaVeriTaVIV

New member
אגב, איזה ביקורת מגעילה../images/Emo121.gif

אולי שיתחילו להקשיב לשיר ולא לפרטים הטכניים?!
"ואלו האנשים שעזרו ליעל נחשון לקבל חוזה בחברת "עננה". מילים ולחן: איתי פרל. (כתב בשנה האחרונה למסיקה, פלס, איה כורם ואריק ברמן), הפקה מוזיקלית: אורי זך (הפיק את כל הרשימה מהסוגריים הקודמים), קולות: איה כורם. עכשיו אתם מוזמנים להקשיב לשיר הזה ולנסות למצוא בו טיפת מקוריות. שיהיה המון בהצלחה. " אורי הפיק את קרן ואריק? לא נראה לי (שזה כבר חצי מהרשימה) טיפת מקוריות? הוא כולו מקורי, מה דומה בו לכל שיר אחר בעולם? כאילו שזה משנה מי כתב ומי הלחין, כל שיר הוא שיר אחר, אם X שלא למד ברימון היה כותב את השיר וY שגם לא למד היה מלחין את השיר, ומישהו שלא למד היה מפיק, ומישהו שלא למד היה עושה קולות, הביקורת הייתה אחרת לגמרי, גם אם השיר היה בדיוק אותו דבר

pRimaVeriTaVIV

New member
אה ואיך שכחתי../images/Emo121.gif

איתי גם לא כתב לקרן ואריק אפילו לא הקשיב לשיר, רק ראה שתי מילים מהרשימת קרדיטים, התחיל להמציא דברים וכתב ביקורת גרועה
אני לא הייתי מעסיק כתב שכותב ביקורות על סמך רשימת קרדיטים

A m 0 s

New member
האמת שאני מסכים עם הביקורת על השיר הזה..

אישית לא אהבתי את השיר...

pRimaVeriTaVIV

New member
אבל שם אין ממש ביקורת../images/Emo121.gif

אין שום התייחסות לשיר, רק התייחסות למי עשה מה בשביל ההקלטה

למעלה