פינת הפלייליסט האולטימטיבי

איף

New member
../images/Emo168.gifפינת הפלייליסט האולטימטיבי../images/Emo168.gif

פעם בכמה זמן אני מתעניינת איזה שירים הייתם רוצים לראות/לשמוע בהופעות של מאיר... סתם כי זה נחמד לי...וגם מעורר קצת נוסטלגיה לפעמים.
אז תגידו, אם היתה לכם אפשרות לבחור 15 שירים להופעה של מאיר - מכל התקופות בקריירה שלו.....מהם 15 השירים שהייתם רוצים שייכנסו לפלייליסט של ההופעה? אני יודעת ש-15 זה מעט, אבל תתאמצו קצת, מה יש.
שבת שלום לכולם!

ms pizza

New member
קצת לפני שבת.. אתגר !../images/Emo140.gif

זה באמת קשה מאוד (15 זה כ"כ מעט..) אבל... 1.רואים רחוק רואים שקוף 2.שער הרחמים 3.העוקד הנעקד והמזבח 4.י-ר-ו-ש-ל-י-ם !!!!! (זה שיר כל כך יפה !) 5. והאור בחוץ 6. נגמרות לי המילים 7. שם כל האדם 8. הקרקס הגיע (שיר חמוד !) 9.ברחוב הזה 10.בזכרי על משכבי 11.אצלך בעולם 12.אל נורא עלילה 13.לך אלי 14.שמע קולי 15.אביתר נגמר מהר, נשארו עוד הרבה שירים שתכננתי לכתוב. נו,מילא! שבת שלום

honey pie1

New member
:)

1. משהו שחשבתי שיכול להיות יפה ומעניין- "דומינו", רק במקום ארקדי דוכין- אביתר בנאי 2. תפילת הדייג 3. לבד 4. אליה 5. נגמרות לי המילים 6. גשם 7. אביתר 8. רואים רחוק רואים שקוף 9. איילת חן 10. ילדת המדבר 11. אל נורא עלילה 12. שמע קולי 13. בזכרי על משכבי 14. כמה אהבה 15. שער הרחמים

אני אוהבת כאלו ../images/Emo99.gif

ושבת.. אז קפצתי לבקר..
-לפלח הרימון -הגשם הראשון -בן חמש -כשהייתי ילד -ליצן רחוב -במכונית מפוארת -איילת חן - איימי -בעולם הזה -הצבעים משתנים עכשיו -לבד -שבר כלי רזה/ עכשיו את מרוצה (שניהם!!!!) -את שומעת ואי אפשר בלי (למרות שמאיר מסתדר תמיד משום מה
) -את אחת יחידה -תמיד כמעט אין כל קשר בין שיר לשיר בשיט אבל גם ככה מאיר לא יגשים לי כבר את החלום הזה ולא ישיר לי את את אחת יחידה לעולם (סלחתי בגלל תמיד כמעט והצבעים משתנים עכשיו
) אז תתמודדו עם חוסר הקשר, על הדף זה לא כואב
ואני סתם במצב רוח הממ.. נוסטלגי מדוכדך משהו אז זה מה שיצא..
יופי יסמין, את חייבת לתת לי תזכורות לכמה שאני מתגעגעת למאיר ולהופעות שלו, נכון? מפלצת!

איף

New member
../images/Emo3.gifבשביל זה אני קיימת

והכל באשמתך , אגב. בלעדייך לא הייתי מתמכרת לפורום הזה בעצמי. אז הכל עובר אלייך ו$#%$@% בידייך. וכן, אני בת 3.

איזה כיף!

זה אומר שיחד אנחנו בנות 3.5 עוד מעט גיל חוקי לאלכוהול?!?
אגב, מודה באשמה, אבל זה מעולם לא היה בשליטתי.. אז יש לי תירוץ?

איף

New member
הגיע הזמן שאני אגיב בעצמי ../images/Emo13.gif

1. איימי 2. כמה אהבה 3. הלילה של אתי 4. אליה
5. בשם האהבה (גרסת הקלידים) 6. ירושלים !!!!!!!!!!!!! 7. והאור בחוץ 8. גשם 9. עננו 10. בזכרי על משכבי 11. שמע קולי 12. שירו של שפשף 13. אהבה קצרה 14. לבד 15. נגמרות לי המילים

TEENAGER1

New member
אני בעד "ירושלים"../images/Emo13.gif

אין לי כוח לחשוב על רשימה שלמה עכשיו, רק רציתי לציין שאני לגמרי בעד ההצעה הזו... ואם אפשר גם לבצע את השיר הזה במקום הרלוונטי לו - זה בכלל יהיה נפלא, ודי לחכימא ברמיזא

ms pizza

New member
בואו נפתח שרשור כל שבוע עד כמה זה יהיה

נחמד אם השיר הזה יהיה...אולי לחץ פיזי מתון שכזה ישפיע !
השיר הזה כ"כ יפה...

TEENAGER1

New member
חלמתי שזה קרה../images/Emo6.gif

חלמתי שנכנסתי לפורום, ומישהי כתבה שהיא הייתה בהופעה ומאיר שר את "ירושלים"..

ms pizza

New member
הלוואי ! נראה לי באמת שאני הולכת לפתוח שרשור

כל שבוע. מקווה שזה יהיה בסדר מבחינת יסמין

איף

New member
בסדר בסדר

אפילו יותר מבסדר מעולה
כל שרשור יתקבל בברכה.

tommygirl75

New member
השירים שישמחו אותי - -

1. שוב מלבלב 2. תפילת הדייג 3. מסע אל העולם / בן חמש (אחד מהם) 4. השמש עוזבת 5. כשהייתי ילד 6. נגמרות לי המילים 7. ירושלים 8. העוקד הנעקד והמזבח 9. בעולם הזה 10. ובינתיים 11. מחפש את הכיוון 12. רואים רחוק רואים שקוף 13. לפלח הרימון 14. שמע קולי 15. עננו בהנחה שבהדרן נשמע את גשם, שער הרחמים, ו--אצלך בעולם.

אני לא יודעת מי את

אבל אי ממש ממש בעדך בעניין הזה!
יש כאן רק חדשים
כנראה שבאמת נעדרתי להרבה זמן..

tommygirl75

New member
מצטערת שלא הצגתי את עצמי

כמו שצריך. פשוט ראיתי את ההודעות ומיד הגבתי בלי לחשוב. אז את המוסיקה של מאיר גיליתי לא מזמן - בושה!! אבל זו המציאות. בכל אופן. התמכרתי במיידית והנה אני....

ms pizza

New member
תרגישי בנוח- גם אני

הכרתי רק לא מזמן וזה בהחלט בהחלט ממכר לגמרי. ברוכה הבאה !

אין לך מה להתנצל ../images/Emo13.gif

התגובה שלי נבעה פשוט מכך שקלטתי שאני כבר לא מכירה כאן אף אחד, זה הכל
ואני מניחה שאת לא יודעת את ההיסטוריה אז תקציר: אני עדי, המקימה של הפורום הזה לפני שלוש שנים והמתפעלת שלו במשך שנתיים וחצי גאות ביותר
לפני חצי שנה עזבתי את הפורום ואת ניהולו ורק פעם בהמון זמן נכנסתי לכתוב הודעה בעיקר בשביל יסמין (המחליפה הכי מדהימה שיכולתי לבקש
) אז רק אתמול קלטתי כמה האנשים כאן השתנו וכמה אני כבר לא קשורה
לא היה שום דבר לא נכון בהצגה שלך, אם כבר אני הבעייתית, כרגיל

למעלה