פינת הקליפים

../images/Emo168.gifפינת הקליפים../images/Emo202.gif

הבו לכם, Down in a hole
http://www.youtube.com/watch?v=FL0cK4gaEuM 1- איך המראה של הלהקה בקליפ?
2- איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ?
3-הייתם משנים משהו בקליפ עצמו?
4-האם לדעתכם מגיע לשיר להיות זה שמקבל קליפ?
5-הכרתם את הקליפ לפני כן?
6-הקליפ העביר לכם תחושב מסוימת? איזו?
7-אתם מרגישים השקעה?
8- ציון כללי (לקליפ, לא לשיר):

everynormal

New member
עונה

1- איך המראה של הלהקה בקליפ? כרגיל כזה, ליין נראה שמה מוזר רואים שהוא היה בגמילה 2- איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? זה יותר קליפ תיעודי כזה, זה מתעד אותם בזמן טיול ככה שאין לזה ממש תפאורה ומקום צילום מאורגנים ומסודרים 3-הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? אני חושבת שהיה יכול להתאים לשיר קליפ אחר אבל התרגלתי לזה 4-האם לדעתכם מגיע לשיר להיות זה שמקבל קליפ? כן אבל כמו שאמרתי בשאלה הקודמת היה יכול להתאים לזה קליפ אחר 5-הכרתם את הקליפ לפני כן?כן 6-הקליפ העביר לכם תחושב מסוימת? איזו? של קצת כזה צמרמורת כזה לראות את אליס בשיאם ולחשוב שליין כבר לא קיים 7-אתם מרגישים השקעה? לא ממש לא 8- ציון כללי (לקליפ, לא לשיר): 7.5- רק בגלל שלשיר כמו דאון אין אה הול מגיע קליפ מושקע

Aline In Chains

New member
למה אף אחד לא עונה על הפינה הזאת?!

- איך המראה של הלהקה בקליפ? אהבתי. 2- איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? סבבה. 3-הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? לא ממש... 4-האם לדעתכם מגיע לשיר להיות זה שמקבל קליפ? כן, למה לא? 5-הכרתם את הקליפ לפני כן? חח ברור..! 6-הקליפ העביר לכם תחושב מסוימת? איזו? לא יודעת איך להסביר. 7-אתם מרגישים השקעה? אהא. 8- ציון כללי (לקליפ, לא לשיר): 10:]

mary06

New member
עונה..מתחשק לי לחפור..

1- איך המראה של הלהקה בקליפ? מראה יומיומי, תואם את הקליפ.. 2- איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? ממ שום מקום במדבר? אבל זה מתאים לרוח הקליפ..מקום סתמי שכזה.. 3-הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? הרבה זמן חשבתי שהקליפ לא מתאים לשיר המדהים הזה, אבל לא הייתי משנה משהו בקליפ, עכשיו אני דווקא אוהבת את השילוב בין השיר לקליפ. 4-האם לדעתכם מגיע לשיר להיות זה שמקבל קליפ? ברור. 5-הכרתם את הקליפ לפני כן? אכן..טוב שיש אינטרנט כי בטלוויזיה בקושי מראים בימינו../: וכשהקליפ יצא הייתי מה, בת 3? 6-הקליפ העביר לכם תחושב מסוימת? איזו? הקליפ אולי נראה לא משמעותי וכמו אוסף של צילומים שלא מעבירים את התחושה בשיר טוב, אבל לדעתי דווקא בגלל שהקליפ "פחות טוב" מהשיר מצליחים להביא לשיר את הכבוד הראוי לו. כשאני רואה את הקליפ אני מצליחה לשים לב לשיר יותר מאשר לתמונות שרצות מולי, ויכול להיות שזאת הייתה המטרה. מה גם, שהשיר עוסק ברגשות ומחשבות שיש להרבה מאיתנו ביומיום (בלי קשר לסיטואציה בה אנחנו נמצאים) והקליפ מראה את חברי הלהקה במין מצבים רגילים וטיפוסיים, הדברים המובעים בשיר כאילו מלווים אותם גם ברגעים הכי רגילים..הקליפ עובד לטעמי. הקליפ גם מראה שמאחורי אליס אין צ'יינס עומדים אנשים רגילים (טוב, יחסית), כמונו שפשוט חיים את החיים שלהם וכואבים כמו כולנו..טוב נראה לי שאמרתי הכל :) 7-אתם מרגישים השקעה? לא, אבל כמו שאמרתי זה קליפ שלא דורש השקעה כדי להעביר את המסר. 8- ציון כללי (לקליפ, לא לשיר): מממ הייתי אומרת 7-8, כי זה עובד בשבילי מצד אחד ומצד שני זה עדיין לא "קליפ" אלא יותר צילומים של הלהקה..

למעלה