פרל jem - והשבוע איתי מארח את:

../images/Emo168.gifפרל jem - והשבוע איתי מארח את:

בואו לשמוע את איתי פרל מנגן ושר מסלון ביתו בשידור חי כל יום שלישי בשעה 19:00 ביום שלישי בשעה 19:00 בblogtv יתארח בועז מעודה
את כל הבקשות והשאלות שלכם לגבי התוכנית, שרשרו לכאן

A m 0 s

New member
עם כל הכבוד לאיתי - ויש כבוד.. הפעם אני לא

מתכוון לראות - כי אני פשוט לא סובל את מעודה.. ***ומה עם התוכנית הקודמת כבר העלו את כולה לאינטרנט

../images/Emo2.gif

בהצלחה לבועז באירויזיון
בא לי לשמוע את "ירח כחול"...כמובן עם הקדה
אנה.

EMANUELA XD

New member
בועז היקר--בהצלחה באירוויזיון

בועז אני ממשב השכן שלך עין העמק -אימא שלי הייתה המטפלת של אימא שלך ואני חברה טובה של דנה אינטרנשיונל אתה שר מדהים -ואני גאה בך שתיהיה לך הצלחה באירוויזיון ובמוסיקה מטורפת עליך ימדהים מדהים!!! --"כאילו כאן" שיר תפור עליך אוהבת אותך המון המון המון ---גלו גלו עמנואלה

בועז החמוד---בהצלחה באירווזיון ! ../images/Emo13.gif

קוראים לי שני ואני בת דודה של תמי קורש שאתה בטח מכיר - היא חברה מאוד מאוד מאוד טובה של אמא שלך , ואגב אני גם חצי תימנייה ומטורפת על דנה אינטרנשיונללל - היא כתבה לך שיר מהמםםם ואתה שר אותו מדהים מאחלת לך בהצלחה ענקית ושתביא את הדוז פואה
נשיקותתתת שני.

מיקמיק17

New member
בועז היקר../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

יש לי שתי שאלות: קודם כל המון בהצלחה באירוויזיוןן, אני בטוח שתייצג אותנו בכבוד כי השיר שלך מעולה
1) איך אתה מרגיש עם השיר "כאילו כאן", האם אתה חושב שיעלה לגמר ואף יעפיל לטופ 10? 2) מה היחס שלך לדנה אינטרנשיונל, האם תרצה לעבוד איתה בעתיד, לעשות דואט וכו'?
תודה רבה

בועז כמה שאלות לי אליךך ../images/Emo26.gif

1. האם אתה כבר יודע מה תלבש באירווזיון ?
2. איך מתקדמות ההכנות לאירווזיון ?
3. מה היחס שלך לדנה אינטרנשיונל ?
בהצלחה רבה !!! מחזיקים לך אצבעות

ZiV CoHeN8

New member
בועז בהצלחה באירוויזיון ../images/Emo13.gif

לפי דעתי נבחר לך השיר הכי יפה מבין כל החמישה ... יש לי כמה שאלות אליך: 1) מה אתה חושב על השיר שהוא יצליח באירוויזון? ואיזה שינויים עשיתם (אתה ודנה) בו? ומתי נישמע את השיר הסופי? 2) אתה יודע אם דנה עולה איתך בסוף לבמה באירוויזיון? 3) בהצלחההה מקווה שתביא לנו מקום ראשוןן!

אני מעריצה של בועז מעודה למרות שהבנות שלי

לא אוהבות אותו אבל אני מתה על הכל המקסים של בועז אני שומעת אותו ואני מרגישה כל היום ניפלא

אושRתי

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gifהיה מעולה ../images/Emo70.gif

איתי הקדיש את מסע חיי לפורום , בנוסף אמר שנדבר נדבר, יהיה הסינגל הבא ושאריק ברמן יתארח בשבוע הבא
סה"כ היה מעולה והם לאט לאט מתגברים על התקלות

למעלה