רוקע"צ

snorka 1

New member
מכירת כרטסים לרוק עצמאות ואני מוכרת גם בקופה

לכול מערצי אביב גפן שלום קוראים לי סנורקה ואני מוכרת בכול הארץ וגם בקופות רוק העצמאות 2007-מכירת הכרטיסים מחירים מוזלים ברכישה מוקדמת! פרטים על המופע: להקות ואמנים: משינה, מוניקה סקס, עברי לידר, חמי רודנר, שייגעצ, ביט 69, ברי סחרוף, סינרגיה, אביב גפן, אריק ברמן. תאריך: 23.04.2007 פתיחת שערים: 21:00 תחילת המופעים: 22:00 מחיר רגיל לכרטיס: 149 ש"ח. מחיר לכרטיס במכירה מוקדמת: 119 ש"ח. פרטים נוספים והזמנות: 0524893477 סנורקה

אני רוצה לרנות כרטסים לרוק"צ

כתבתי הודעה בשירשור על רוק"צ אבל הוא ירד עמוד ולא הגיבו לי. אני רוצה לקנות כרטיסים למשהו כמו עשר אנשים כולל הסעות מירושלים,מה מיחצן מירושלים?וכמה זה יצא לכרטיס +הסעה?

0RainGirl0

New member
למי שהולך לרוק"צ - שאלה חשובה

מי שכבר הזמין [!!] כרטיסים אז אני רוצה להזמין גם בראשון [נשראו בכלל כרטיסים?] . קיצור, רציתי לדעת - כשמתקשרים ומזמים [מהטלופ של הכתבה - 039666141] אז מה שצריך שיהיה לך ביד? [כאילו ת.ז, כרטיז אשראי וכל אלה - מה צריך?] כי אני רוצה להזמין כשאני אהיה בבצפר אז אני צריכה לדעת אם אפשר.. ואממ.. עוד משהו קטן למי שיודע - בראשון התחנת רכבת זה תחנת ראשונים? עכשיו, אם כן - זה קרוב לאמפיפארק [איפה שיהיה רוק עצמאות]? כאילו, אפשר ללכת ברגל? תודה רבה ובבקשה תענו לי זה ממש חשוב

snorka 1

New member
מכירת כרטסים לרוק עצמאות בכול הארץ אני מוכרת

"לכול מערצי אביב גפן שלום קוראים לי סנורקה ואני מוכרת בכול הארץ וגם בקופות רוק העצמאות 2007-מכירת הכרטיסים החלה! מחירים מוזלים ברכישה מוקדמת! פרטים על המופע: להקות ואמנים: משינה, מוניקה סקס, עברי לידר, חמי רודנר, שייגעצ, ביט 69, ברי סחרוף, סינרגיה, אביב גפן,
אריק ברמן. תאריך: 23.04.2007 פתיחת שערים: 21:00 תחילת המופעים: 22:00 מחיר רגיל לכרטיס: 149 ש"ח. מחיר לכרטיס במכירה מוקדמת: 119 ש"ח. פרטים נוספים והזמנות: 0524893477 סנורקה"

snorka 1

New member
מכירת כרטסים לרוק עצמאות בכול הארץ אני מוכרת

"לכול מערצי עברי לידר שלום קוראים לי סנורקה ואני מוכרת בכול הארץ וגם בקופות רוק העצמאות 2007-מכירת הכרטיסים החלה! מחירים מוזלים ברכישה מוקדמת! פרטים על המופע: להקות ואמנים: משינה, מוניקה סקס, עברי לידר, חמי רודנר, שייגעצ, ביט 69, ברי סחרוף, סינרגיה, אביב גפן, אריק ברמן. תאריך: 23.04.2007 פתיחת שערים: 21:00 תחילת המופעים: 22:00 מחיר רגיל לכרטיס: 149 ש"ח. מחיר לכרטיס במכירה מוקדמת: 119 ש"ח. פרטים נוספים והזמנות: 438573743 סנורקה" תודה.

awa3

New member
חבל על הכסף שלךך..

אם את רוצה לא סתם לבזבז כסף אז תקני מיחצן... שקרוב אלייך ואם את קרובה לגדרה את יכולה ממני ב120 שקל איסיקיו-212450281

galush29

New member
רק לי מתחיל להימאס מזה שכל הודעה

שנייה בפורום זה על יחצנ"ים לרוק"צ?-.-"

awa3

New member
כנסי

כרטסים עד ה18.4 +הסעה 160 שקל... ובלי הסעה ממני ב119. אייסקיו -212450281

Forever NemeSh

New member
../images/Emo168.gif רוקע"צ ../images/Emo163.gif

הודעות שקשורות לרוק עצמאות ולא ישורשרו לפה יימחקו או ישורשרו ע"י הנהלת הפורום עפ"י שיקולים שלנו בלבד. תעשו חיים
סופ"ש נפלא, שירלי וטל

InnocenceLost

New member
מחפשת כרטיסים

מיחצנים מאזור חיפה, ואם יש הסעות מאורגנות גם טוב.. איסיקיו: 214755516

רוק עצמאות

איזה שירים אביב הופיע בשנים קודמות? רק להיטים? כי עכשיו יש את ועם הזמן והכל אז אודה לכם אם תכתבו בערך תרשימת שירים..

למעלה