רחוק מהמציאות-דנה ברגר

../images/Emo168.gifרחוק מהמציאות-דנה ברגר../images/Emo79.gif

בין יום וחלום אבחר בחלום חלום ששווה לחיות בשבילו אסגור את עיני ואל עצמי אתקרב רחוק מהיום רחוק מכאב אם זאת המציאות אבחר בחלום מקום דמיוני שאפשר בו לנשום אניח ראשי על כר הדשא הרך אלך עם הראש לאן שיקח אסגור את עיני ואל עצמי אתקרב רחוק מהיום רחוק מכאב קרוב אל הלב אם זאת המציאות אני לא נוגעת בה לא אוכל מידיה לא אשתה אותה לא אזרום עם היום כמו עץ כרות אבחר בחלום את זאת המציאות אסגור את עיני ואל עצמי אתקרב רחוק מכאב . מילים: מאיר גולדברג לחן: דנה ברגר

Mוניk

New member
כל אחד רוצה-אריק אינשטיין

כל אחד רוצה להיות זמר להיות זמר להיות זמר אם לא זמר אז שחקן אם לא שחקן אז ליצן אם לא ליצן אז מבקר כל אחד רוצה להיות כוכב להיות כוכב להיות כוכב אם לא כוכב אז בדרן אם לא בדרן אז מנחה אם לא מנחה אז חקיין כל אחד רוצה להיות מליין להיות מליין להיות מליין אם לא מליין אז דוגמן אם לא דוגמן אז צלם אם לא צלם אז משורר כל אחד רוצה להיות מנכ"ל להיות מזכ"ל להיות מפכ"ל כל אחד רוצה להיות- משהו, מישהו כל אחד רוצה אשה יפה אשה יפה אשה יפה אם לא יפה אז חמה אם לא חמה, חכמה לא חכמה אז עשירה כל אחד רוצה שלום עכשיו שלום עכשיו שלום עכשיו אם לא עכשיו אז מחר אם לא מחר אז מתי כשיהיה מאוחר? כל אחד רוצה משהווווווווו ועוד ועודדדד מלים: שלום חנוך מוניק

חלומות../images/Emo79.gif רוחמה רז

חלומות של אתמול הם שלהבות נרעדות לא יכול כל החושך לכבות. על מצע השלכת החלומות מלחשים ופרחים מיובשים דוהים בין הדפים. חלומות.... אל תסב את פניך אתה מלא דברים כמוסים אל תגיף את התריסים חפש בין המילים. חלומות.... שיר בדרך אליך נירקם בסבלנות אין קץ הן תיקח ותאמץ אותו אל לבבך חלומות של אתמול הם שלהבות. מילים: רחל שפירא לחן: יאיר קלינגר

tairon

New member
גלגל את החלום \איפה הילד

למה אתה כול-כך עצוב, עכשיו זה כמעט חודשיים, קשה לא להיות מודאג ממך לאהוב אותך שבעתיים, אהבה בעולם מבולבל שכזה, לא ברור בשביל מה אבל יש את זה, ואם תרצה לדבר על זה תדע שאני כאן, פיזמן: תתעורר זה בסדר, גלגל את החלום, מה שיש זה אנחנו, אנחנו אוהבים אותך אה… אתה לא מסוג האנשים שנפחת בקלות ששמח, אין לי שום בעיה עם זה, שעכשיו אתה בורח, אבל אם תחזור תזכור שאני, תמיד נמצא במקום שלי, נמשיך מאיפה שהפסקנו לגלג את החלום, פיזמן: תתעורר…

למעלה