everynormal
New member
../images/Emo168.gifשיר בהרחבה- Got Me Wrong../images/Emo168.gif
השבוע בפינתנו, השיר "גאט מי רונג" הלקוח מהמיני אלבום "סאפ", נכתב והולחן ע''י ג'רי.
כן, זה מתרחק כל זה ועוד מהכלום שבחיי לא צבע חמר אינדיבידואליות לא בטוחה-
בבית ראשון הדובר אומר, נכון, הכל בורח לי, כל דבר בחיים שלי, ועוד ממה שאין לי בחיים, הכלום שלי. זה לא צבע של חימר- צבע אפרפר של חומר אומנותי, זוהי אינדיבידואליות לא בטוחה- מסוכנת. בית ראשון מתאר הרגשה של הדובר, הכל בורח לו, עכשיו אין לו כלום בחיים, וגם "הכלום" הזה "בורח" ממנו.
נכון לעכשיו,אני מתערב שתפסת אותי טועה כל כך לא בטוח שאתה בורח ממשהו חזק-
הדובר אומר, נכון לזמן הזה, אני מתערב שתפסת אותי בטעותי- כנראה הבנאדם שתפס אותו על טעותו, אינו מאמין שהוא עשה טעות, והדובר מתערב שהוא כן טעה. אני כ''כ לא בטוח שאתה בורח ממשהו חזק- הבנאדם בורח ממה שהדובר עשה, והדובר כ''כ לא בטוח שזה משהו חזק ומשמעותי.
אני לא הרגשתי כך עד כה שקר במובן מסויים הלך רחוק מדיי מאהבה זה לא יימשך לעד משהו חייב להשתנות לטובה-
כאן הדובר אומר,אני אף פעם לא הרגשתי ככה עד עכשיו, השקר- הטעות הזאתי פגעה באהבה שלנו, והלכה רחוק מידיי, זה לא יכול להימשך ככה לתמיד, זה חייב להשתנות, ולהשתנות לטובה. מבית זה אפשר לשער שהאדם אליו פונה הדובר זאת אישה.
אני לא יכול לתת לזה ללכת שטיח קיר בלוי נפרם לאט מרגיש, מוח מעונה תראה את הבטן שלך כמו שאתה רוצה שאני אעשה-
הדובר לא יכול לתת לאהבה שלו ככה ללכת, זה כמו שטיח קיר בלוי שנפרם לאט, האהבה שלו מתפוררת לאט לאט, הוא מרגיש את המוח שלו מתענה, הוא חייב להילחם על האהבה,על הקשר והחברות הזאת, הוא מבקש שתראה את הבטן שלך כמו שביקשת ממני- כלומר אתה שומר דברים בבטן, אז תחשוף אותם, תראה מי אתה באמת ומה אתה מסתיר, כמו שאתה רוצה שאני אעשה.
אתה, טעם סוכרייה המתיקות לעתים קרובות לא נוגעת בי הישאר, אם תוכל בבקשה אתה עלול לא להיות פה כשאני אעזוב-
כאן הדובר אומר, אתה, טעם סוכרייה (איזה משפט של ערסים...) כלומר, אתה מתוק, אבל מתיקות זאת תכונה שלא מדברת אליי, למרות זאת, הישאר בבקשה אם אתה יכול, הישאר איתי, בנתיים כי אתה יכול כבר לא להיות פה כשאני אלך- למרות הכל הדובר רוצה להישאר עם האדם הזה, עד שהוא יעזוב. יש האומרים שג'רי כתב את השיר לליין, אך לפי דעות ופרושים שונים, אפשר גם לומר שכשג'רי כתב את השיר הוא בעצם פנה לאישה, או למישהו קרוב אחר.
השבוע בפינתנו, השיר "גאט מי רונג" הלקוח מהמיני אלבום "סאפ", נכתב והולחן ע''י ג'רי.