שיר בהרחבה- Over Now

everynormal

New member
../images/Emo168.gifשיר בהרחבה- Over Now../images/Emo168.gif

הפעם בפינת השיר בהרחבה, השיר "אובר נאו" מהאלבום טריפוד, נכתב והולחן ע''י ג'רי.
כן, זה נגמר עכשיו אבל אני יכול לנשום איכשהו מתי שהכל נהיה בלוי הייתי מעדיף ללכת בלי-
בבית 1 הדובר מדבר על משהו שנגמר, לא ידוע מה נגמר, אבל הדובר נותן רמזים לכך- עכשיו זה נגמר, ואפילו שזה נגמר הוא יכול לנשום איכשהו- לפי זה אפשר לומר שזה משהו מאתגר. מתי שהכל כבר נהיה בלוי (דהוי/הרוס) הוא מעדיף ללכת בלי- מצד אחד אפשר לומר שהכוונה היא לבגדים שנהיים בלויים, ומצד שני זו יכולה להיות מטאפורה למצבו הרגשי של הדובר.
אתה יודע זה היה בראש שלי האם יכולת לעמוד כאן להסתכל לי ישר בעיניים ולומר זה נגמר עכשיו אנחנו משלמים את החובות שלנו לפעמים-
בבית 2 הדובר אומר- משהו היה בראש שלי, (זו יכולה להיות מחשבה כלשהי), האם אתה מסוגל לעמוד כאן מולי להסתכל לי ישר בעיניים ולומר שזה נגמר עכשיו? (הדובר לא מאמין שזה נגמר). אנחנו משלמים את החובות שלנו לפעמים- לכל דבר אשר אנו עושים יש מחיר, המחיר הזה הוא בעצם חוב, חוב שאנחנו משלמים עליו ללא ברירה, על מה שעשינו, לפעמים החוב יכול להיות "חוב גדול" ואז המחיר הוא כבד.
טוב זה נגמר עכשיו אני יכול לראות איכשהו מתי שהכל הולך רע זה קשה להיות כל כך חזק-
טוב, הדובר כבר מבין שזה נגמר עכשיו, אפילו שזה נגמר הוא יכול לראות "איכשהו"-בערך. זה עוד יותר מחזק את הטענה שמה שנגמר היה משהו קשה. מתי שכל הדברים הולכים לא טוב, לא כמו שרוצים, זה קשה עדיין להיות חזק ואופטימי.
מנחש שזה נגמר עכשיו אני נראה חי איכשהו מתי שזה מחוץ לטווח הראייה רק חכה ועשה את זמנך-
עכשיו הדובר "מנחש" שזה נגמר, הוא לא לגמרי בטוח. הוא עדיין נראה חי "בערך"- הוא לא בדיוק נראה חי. בשורות הבאות הוא אומר-מתי שזה נמצא מחוץ לשדה הראייה, חכה ועשה את שלך- רק מתי שאפחד לא רואה, עשה את חלקך-"זמנך".

למעלה