שיר בהרחבה- Queen Of The Rodeo

everynormal

New member
../images/Emo168.gifשיר בהרחבה- Queen Of The Rodeo../images/Emo168.gif

השבוע בפינתנו, השיר "קווין אוף דה דה רודיאו", שנכתב על ידי ליין. השיר הופיע בבוטלג הרואין, וגם במיוזיק בנק ובאלבום ההופעה לייב. השיר מדבר על ליין כילד שמנודה מהחברה, אפשר לפרש אותו גם כשיר "ריב" בינו לבין קאובוי אחד, לפי הפזמון של השיר.
אבא שלי היה נהג משאית הוא עזב את הבית כשהייתי בן 3 הוא התלהב מכמה חבר'ה באוסטין אז נשארנו רק אמא ואני היא תמיד רצתה בת טוב, סתכלו על מה שהיא קיבלה הכו אותי, חבטו בי, אני לא הומו אני גבר אמיתי שהם אמרו שאני לא-
כאן ליין מדבר על ילדותו, אבא שלו היה נהג משאית, והוא עזב את הבית כשליין היה בן שלוש, לאחר שהכיר כמה אנשים באוסטין (מקום בארה''ב- ואם תשימו לב בגרסת ההופעה בדאלאס טקסס הוא אומר דאלאס ולא אוסטין), ככל הנראה האנשים האלו הם לא היו חבר'ה טובה והם דירדרו את אבא של ליין, ואבא של ליין נגרר אחריהם (אבא שלו היה מסומם) ועזב את ליין לבד עם אמא שלו. אמא של ליין תמיד רצתה שתהיה לה בת, ובעצם ליין מזלזל בעצמו ואומר "תראו מה היא קיבלה"- כבר כאן אפשר לשים לב לבטחון העצמי הנמוך של ליין ולשנאה שלו כלפי עצמו, הוא מרגיש כאילו הוא איכזב את אמא שלו, לא רק שהיא רצתה בת ויצא לה בן, אלא הבן שלה- ליין, היה ילד מנודה, הוא היה ילד שתמיד הרביצו לו והתעללו בו וקראו לו הומו, אך ליין אומר שהוא לא הומו, הוא אומר שהוא גבר אמיתי שהחברה החשיבה אותו להומו.
אני מלכת, מלכת הרודיאו-
בפזמון ליין אומר אני מלכת הרודיאו. רודיאו זו תחרות רכיבה על הסוסים ושוורים, בעצם ליין אומר אני מלכה ולא מלך כדי להראות שהחברה החשיבה אותו כילד נשי והומו. לא ברור בדיוק למה הוא אומר רודיאו ואיך זה מתקשר לשיר, אני אשמח פה לשמוע מה הפירוש שלכם לשורה הזאת.
אז קאובוי, אם אתה מחפש אהבה אני לא הומו, לך תזיין שור מסורס אני חושב שיש שם אחד...-
בשלוש שורות אלו ליין פונה לקאובוי, קאובויים הם בעצם האנשים שמשתתפים ברודיאו מכאן אולי אפשר לפרש שלליין היה איזה קשר עם קאובוי או ריב עם קאובוי, גם אוסטין ודאלאס הם מקומות בארה''ב שמזוהים עם קאובויים. ליין פונה לקאובוי בצורה לא כל כך יפה, ואומר לו שאם הוא מחפש אהבה (המילה loving שמופיעה בשיר יותר מסמלת על אהבה פיזית, יחסי מין) שלא יבנה על ליין, כי ליין לא הומו, ליין אומר לו שהוא יכול ללכת לזיין שור מסורס (עוד חיה שקשורה לרודיאו ולקאובויים) כי הוא חושב שיש שם אחד בסביבה...
אני שותה יותר מידי, אני מעשן יותר מידי אני בזבוז אנושי אני קונה מלא אלכוהול זול אבל אני אגיד לך מותק, אני באמת שונא את הטעם אני מתלבש כמו דראג, הם קוראים לי הומו אבל ילד, באמת שלא אכפת לי בגלל שאתמול בלילה פגשתי את חברה שלך, המוצצת ואני מקווה שאתה יודע להתחלק, בגלל שהיא עשתה....-
ליין אומר שהוא מעשן ושותה יותר מידי, לעשן ולשתות יותר מידי זה בעצם דבר רע ובגלל זה ליין מחשיב את עצמו לבזבוז אנושי- עוד סימן בו ניתן לראות את ההערכה העצמית הנמוכה שלו כלפי עצמו. ליין קונה לעצמו מלא אלכוהול "זול" אלכוהול זבל, לא איכותי, הוא שותה אלכוהול זול כשהוא בעצם שונא את הטעם של זה, ככל הנראה הוא שותה כי הוא נגרר אחרי החברה, וכי זה משחרר אותו מהרגשת השנאה העצמית. ליין מתלבש כמו דראג קווין (ואכן שיר זה נכתב עוד בתקופה שאליס היו מופיעים לבושים בבגדי נשים) וכולם קוראים לו הומו, אבל זה לא אכפת לו כבר, הוא פגש אתמול בלילה את חברה שלך (ככל הנראה הוא עדיין פונה לקאובוי), "המוצצת"- מכאן ניתן להבין שהחברה שלו היא פרחה, הוא ממשיך לפנות ככל הנראה לקאובוי ואומר לו שהוא מקווה שאין לו בעיה להתחלק עם גברים אחרים בחברה שלו, כי ליין כבר שכב איתה- ליין בעצם מתגאה בזה שהוא השכיב את החברה של הקאובוי זאת נקמה שלו להראות לכל האנשים שקראו לו הומו שהוא השכיב בחורה של אחד מהם.
אז קאובי, אם אתה מחפש לריב אני לא נמושה, אני שורט ופוגע ואני הולך לבעוט לך בתחת לך תזדיין-
כאן ליין ממשיך לפנות לקאובוי בלשון גסה מאוד ובעצבים, הקאובוי בעצם מחפש לריב איתו, וליין אומר לו שהוא לא נמושה והוא גם יכול לכסח לו ת'צורה, והוא עוד שנייה הולך לבעוט לו בתחת והוא אומר לו לך תזדיין- בעצם מסופר כאן על מעין מריבה של ליין עם הקאובוי ככל הנראה הקאובוי ממש פגע בו וליין בעצם מחזיר לו.

ליין עצבני כמו שור מסורס בעצמו.

זה נשמע יותר כמו שיר מימיהם הפרועים של רדהוט או משהו, לפי המילים. איפה בעצם הקשר בין השור המסורס לרודאו? ברור לי שיש כנראה קשר, אבל אני לא מוצאת איפה בדיוק. ולמה קאובואי? וכל הכבוד לך

everynormal

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תראי ברודיאו יש שוורים וקאובויים שרוכבים עליהם, ואני לא ממש יודעת, אבל נראה לי שמסרסים שם את השוורים שמשתתפים שם, זאת בעצם תחרות רכיבה שמשתתפים בה קאובויים שרוכבים על שוורים וסוסים, ונראה לי שחלק מהקטע של לאלף את השוורים זה גם לסרס אותם, אני לא ממש יודעת, אבל בסדרה אמריקה בערוץ ויוה עוסקים בזה ככה שאני בערך יודעת משם חחחחחח ותודה =]

לדעתי

האישית בלבד : רודיאו זו תחרות שמישהו יושב על שור עצבני ומנסה לשרוד כמה שיותר בלי ליפול, וזה ממש קשה כי כמו שידוע לכולנו, קשה לשבת על שור עצבני. הזוכה הוא מלך הרודיאו. אני חושבת שהוא מציג את עצמו כבנאדם המוצלח ביותר בלשרוד בדברים כמעט בלתי אפשריים, מעמללים, מפילים. את השימוש בנקבה את הסברת. כל הכבוד:)

everynormal

New member
וואו לא חשבתי על זה

זה דווקא נשמע דיי הגיוני, אבל עדיין ממש מעניין אותי לדעת למה בדיוק ליין התכוון כשהוא שר את השורה הזאת, יש הרבה הסברים אבל מה שעובר לו בראש לעולם לא נדע (וזה הכי מעניין!!)

shirbowie

New member
וואי..

אני תמיד החשבתי את השיר הזה כמין פארודיה,לא ממש שיר רציני,לא חשבתי שזה מספר על ליין אישית..טוב שאפשר לראות דברים גם מזוית אחרת.. כל הכבוד

"מכאן ניתן להבין שהחברה שלו היא פרחה"

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD זה אומר הכלD: זה שיר גדול! ואת האמת שאף פעם לא ממש פירשתי אותו בצורה כל כך... "מפורשת"? >< נו שיהיה. תודה אוריאן:)

למעלה