everynormal
New member
../images/Emo168.gifשיר בהרחבה- Them Bones../images/Emo168.gif
השבוע בפינתנו, השיר "הם עצמות", מס' 1 באלבום דירט, נכתב והולחן ע''י ג'רי. פעם קראתי באיזשהו מקום, שג'רי כתב את השיר הזה על החיים שלאחר המוות (או משהו בסגנון). מה נראה לכם?
אני מאמין שהם עצמות הם אני יש כמה האומרים שאנחנו נולדנו לתוך הקבר אני מרגיש כל כך לבד הולך למצוא את עצמי בתוך ערמה גדולה של הם עצמות-
כאן ג'רי אומר, "אני מאמין שהם עצמות הם אני"- עצמות זה בעצם שרידים, שאריות, הוא מאמין שהם, השאריות - גופים נסתרים,לא ידועים, הם הוא, כלומר הוא מאמין שהוא מורכב משאריות, משרידים של גופים לא ידועים. "יש כמה האומרים שנולדנו לתוך הקבר"- כאן ג'רי אומר שיש כמה, כלומר שישנם מספר אנשים שאומרים שאנחנו נבראנו לתוך הקבר- הקבר נמצא מתחת לאדמה, אז האנשים האלו אומרים שאנחנו-בני האדם, נבראנו לתוך האדמה כלומר נבראנו כדי לחזור לתוך האדמה לקבר, והאדמה היא בעצם המקום שממנו נבראנו. "אני מרגיש כל כך לבד, הולך למצוא את עצמי בתוך ערמה גדולה של הם עצמות"- כאן ג'רי אומר שהוא מרגיש כל כך לבד, הוא נורא בודד, והוא הולך למצוא את עצמו בתוך ערמה גדולה של עצמות- כלומר אפשר לפרש את זה שבקצב הזה הוא עוד יימצא את עצמו בתוך ערמה גדולה של עצמות , בתוך ערמה גדולה של השרידים, של הגופים הנסתרים שמהם הוא בעצם מורכב, עשוי כמו שנאמר בבית הראשון.
ערמת אבק קולעת בול בזמן שלי מאובן ריק של הזירה החדשה-
כאן ג'רי אומר, ערמת אבק קולעת בול בזמן שלי, כלומר ערמה, הצטברות של אבק נוצרת בדיוק בזמן שלו- אפשר לפרש את הזמן שלו כזמן חשוב, שבדיוק בזמן הזה, בשעה הזאתי מצטברת ערמה של אבק, כלומר הרבה זבל,לכלוך. "מאובן ריק של הזירה החדשה"- מאובן זה שריד, מאובן ריק, זה שריד ריק- חסר כל תוכן,אין בו כלום. המאובן הריק הוא של הזירה החדשה- זירה זה מקום התרחשות, זירה חדשה זה כמו במה חדשה, מקום התרחשות חדש, המאובן שייך למקום ההתרחשות הזה.
מחיר הנפגעים מגיע, חלום רע מתגשם אני שיקרתי המתים הולכים מתחת לשמיים אדומים-
כאן ג'רי אומר, מחיר הנפגעים מגיע, נפגעים זה גם פצועים וגם הרוגים, המחיר שלהם, התשלום של הנפגעים מגיע, מכאן אפשר להסיק שהם בעצם הולכים לעלות לשמיים, לשם מחירם מגיע. זהו חלום רע שמתגשם, משאלה רעה, משהו שהוא בגדר דמיוני קורה במציאות, מתגשם, וזה משהו רע. בשורה הבאה ג'רי אומר שהוא שיקר, הוא לא דיבר אמת, המתים הולכים מתחת לשמיים אדומים, כלומר המתים, הנפטרים הולכים מתחת לשמיים אדומים, אדום זה צבע חזק ואלים שמסמל את הדם, הנפטרים הולכים מתחת לשמיים-רקיע אדום, רקיע בצבע הדם.
השבוע בפינתנו, השיר "הם עצמות", מס' 1 באלבום דירט, נכתב והולחן ע''י ג'רי. פעם קראתי באיזשהו מקום, שג'רי כתב את השיר הזה על החיים שלאחר המוות (או משהו בסגנון). מה נראה לכם?