שיר השבוע!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
../images/Emo168.gifשיר השבוע!../images/Emo168.gif

והפעם בפינתנו: באת עם השקט תענו: השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- על מה לדעתך השיר מדבר?- רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

"Como se perdona la mentira"../images/Emo99.gif

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- "באת עם השקר, מצאת אותי תמים..." דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר חמוד
. על מה לדעתך השיר מדבר?- על פרחים, שמיים, עצים, דבורים, דובים ופרפרים. על מה הוא מדבר
רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשיוצא
. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא. במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אין. רגש שהשיר מעורר בך- מממ... סיפור אישי שלך שקשור בשיר-

שלי פאר

New member
אני עונה

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- לך יש איזה אלף או מליון חברים ולי מה יש!? דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- שיר יפה מאפיין אותי על מה לדעתך השיר מדבר?- עליי רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- שאני לא יודעת מה יש לי אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- רגש שהשיר מעורר בך- זכרונות סיפור אישי שלך שקשור בשיר- יש אבל זה ארוך

איזה שיר יפה!!!

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- ולי מה יש... לא שיש במה להתבייש אבל חבר אחד... דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)-שיר נפלא. אני מתה על הקול של דודו בשיר הזה! על מה לדעתך השיר מדבר?-מישהי שמרמה את החבר שלה? רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר-כל פעם שמתחשק. אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?-never במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?-היה פעם בערוץ 24.... נדמה לי. רגש שהשיר מעורר בך-צמרמורת סיפור אישי שלך שקשור בשיר- כשקניתי את הדיסק של דודו באמת לא היו לי הרבה חברות... זה השתפר...

RTur

New member
עונה:

השורה האהובה\הקטע האהוב עליכם בשיר- משום מה אני אוהב את "אחרי לילה של רעש לא ישנתי" דעתכם הכללית על השיר(מילים,לחן)- אני לא ממש מבין על מה הוא מדבר אבל השיר אחלה על מה לדעתך השיר מדבר?- כרגע אמרתי שאין לי מושג רגעים מיוחדים בהם אתם אוהבים במיוחד לשמוע את השיר- כשבא לי לשמוע דודו אילו יכולתם לשנות משו בשיר,להוסיף בית,להוריד אחד,כל דבר,הייתם משנים?- לא במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר?- אני לא יודע אם אפשר לקרוא לזה קליפ.. ראיתי שזה מהקליפים האלה שהקליטו אותם באולפן טלוויזיה מנגנים ושרים את השירים חחח רגש שהשיר מעורר בך- אין סיפור אישי שלך שקשור בשיר- אין

למעלה