שלום לכולם=]

r o c k girl

New member
../images/Emo168.gif שלום לכולם=]

אני אור ואני גרה בקדימה. כשחברה שלי אמרה לי שקדימה מסומנת כמקום שרואים בו ויש בו הרבה נחיתות של עב"מים .. אממ.. לא יודעת.. ראיתי כל מני דברים מוזרים, כמו דבר שהוא בצורת כוכב רק שזז ולא כמו כוכב נופל שזה מהר ונעלם, אלא לאט- ולא נעלם. גם ראיתי 2 "כוכבים" טסים במרחק די שווה, זה מול זה.. וראיתי כל מיני דברים מוזרים. עכשיו השאלה היא - האם זה עב"מים או כל דבר אחר?

royassis

New member
אוקיי

הסתכלתי לשמיים בלילה פעם אחת והבטתי כמה דקות וראיתי כוכב זז וראיתי עוד ככב זז לידו .... חשדתי בהתחלה .. אבל אז קלטתי שכל הכוכבים זזים באותה המהירות אז קלטתי שזה רק כוכבים. כמה מהר הם זזו ? והאם הם נעלמו בסוף.

ברוכה הבאה

האמת? קשה אם לא בלתי אפשרי לשפוט אם מדובר בעב"ם או לא, מהתיאור שלך שנשמע די כללי. גם אם היו לך תמונות, סביר להניח שהיה קשה להסיק מהן...

תשובה..../images/Emo153.gif

מושב קדימה היה מוקד למספר אירועי עב"מים בסוף שנות ה-90. במקום דווח על מספר נחיתות, תצפיות על עב"מים ואפילו מפגשים. היום לא ידוע לי על פעילות עב"מים חריגה באיזור. בנוגע למה שראית: על פי המידע שמסרת - זה יכול להיות כמעט כל דבר. יכול להיות שאותה נקודה שראית בשמיים היא אכן חללית שמספר יצורים ירוקים ישבו בתוכה (
) אבל כל זמן שאין לנו נתון חריג כלשהו שיכול לאמת את זה, אין טעם לקפוץ ולהכריז שמדובר בעב"ם.

r o c k girl

New member
../images/Emo168.gif

תודה על ההסבר. אין לי ממש פרטים, אבל אני רואה המון דברים מוזרים בשמיים בקדימה. אפעם לא ידעתי מה הם באמת. אמא של חברה טובה שלי, הילית, כתבה את הספר: הפנים קדימה- חוצן בחצר האחורית.. לאמא שלה קוראים צפורת כרמל. אמממ.=]

Darakan

New member
הסיפור של צפורת מפורסם

האבן שהייתה ברשותי הייתה מאתר הנחיתה בחצר שלה. הייתי בעדות שלה שהיא העבירה במסגרת פסטיבל מספרי סיפורים בחולון (נראה לי זה שהתקיים ב-97').

למעלה