שלום לכם

../images/Emo168.gifשלום לכם

מה נשמע? וואלה שנים לא כתבתי פה והאמת שמזמן לא הופענו אם כי אנחנו כמובן בקשר רציף. אני יכול לספר לכם שאני אוטוטו מסיים את הת"ק שלי,ואני דיי סקרן לדעת מה תחשבו על השירים...... חוץמזה יצא שיר לרדיו שהלחנתי לאריק איינשטיין מהתקליט החדש שלו(לא תמצאו אותו בגלגל"צ) לא נורא :) ורציתי להתנצל בפני אותה נערה שלא החזרתי לה את הפתק חתום,וואלה לא בכוונה,מי שמכיר אותי יודע שיש לי סבלנות ושאני אוהב אותכם הכי בעולם,כנראה שהייתי מלא בהתרגשות ועייפות ביחד ואולי חיכה לי טרמפ בחוץ? מיזוכר???? בכל מקרה מאניק אני לא ויום אחד ניישב את ההדורים כמו שאומרים יאללה ביי פיטר גיטרוט

6gaia9

New member
../images/Emo7.gifמתי אתם חוזרים ?

אנחנו ממש ממש מתגעגעים .... תחזרו מהר ובאו להופיע בארבי בכפ"ס !!!!!!!!!!!!

fushi e

New member
לא דעת למה../images/Emo95.gif

אבל יש לי הרגשה שזה לא פיטר. גם כי לא מתאים לו לדבר ככה וגם כי הכינוי שלו היה בכלל פיטר1 לא יודעת מה הולך פה

fushi e

New member
טוב אני חוזרת בי../images/Emo95.gif

טוב הוא כתב גם ברשמי אז זה הוא כנראה:) בהצלחה עם התקליט פיטר וקראתי ברשמי שכנראה השמועות שאתם חוזרים להופיע לא נכונות.אוף. מתי תחזרו כבר? יש פה אנשים שמחכים לכם

omerikooo

New member
פיטר!!

אם זה באמת אתה... אז רואים אותך ב10.1 בתמונע... תבואו כולכם!! דניאל סלומון מארח אותו :) יהיה מעולה מבטיח לכם

פיטר!!! זה אתה??. ממצב גברררררר?

אמממ אם זה אתה.. אז יש לי משהו חשוב להגיד לך :)טוב, כשנראה אותך כבר.. תודה מי שאמר על ההופעה שפיטר יהיה בה! זה חשוב לי כל כך!! איך אתה יודע עליה?.? אם תוכל להגיד לי פרטים זה יהיה מ-צ-ו-י-ן! זה ממש יעזור לי לעבור את החרא של בי"ס.. מגמת פיסיקה זה חרא- תעשו לעצמכם טובה ותתרחקו משם!!

omerikooo

New member
פרטים על ההופעת אירוח של פיטרוט

10.1 בתיאטרון תמונע בתל אביב (רח' שונצינו - לא זוכר ת'מספר...אבל אם יורדים בעזריאלי זה 5 דקות הליכה) בשעה 22:30 בלילה... דניאל סלומון (!) מארח אותו... תהיה הופעה של שעתיים בערך שעה וחצי...אני חושב שפיטר ישיר שירים מהאלבום שבדרך... דניאל כרגיל ישיר את כל שיריו. :)

אווו פיטר ../images/Emo110.gif

מה שינית כינוי? חחח.. סתם.. יש לי שאלה, למרות שכולם פה יתחילו לצרוח עלי, אתם מתפרקים? שחר ויהלי בהופעות, אלדד בכלל בגנג'ו, אתה מוציא דיסק... מה קורה פה?

chelest

New member
נערה??

אני חושב שהזקן שלי מסגיר את זה שאני לא נערה...
ואני דווקא חושב שזה היה האלכוהול/מה שהיית עליו באותו זמן... בכל מקרה אתה חייב לחבר שלי עט כי העוזר במה לא הסכים להביא לנו אותו בחזרה
נראה אותך ב....רוק עצמאות? אולי לפני
תזכור להביא עט!!!

למעלה