שלומי שבן בצוללת הצהובה.

../images/Emo168.gifשלומי שבן בצוללת הצהובה.../images/Emo168.gif

אז אתמול הייתה ההופעה, פעם ראשונה שהלכתי להופעה של שלומי שבן, והיה מדהים! יש לו כל כך הרבה אנרגיות טובות, ובכלל היה קהל ממש טוב. בהתחלה הגענו והיו המון אנשים כבר בפנים, אז הבנו שזה לא בישיבה כמו שהיה כתוב באתר(והאמת שעדיף, הופעה כזאת בישיבה לא מתאים.) המקום היה מלא לגמרי, והביצועים היו מעולים. השורות הראשונות הכירו את המילים, והיו אנרגיות טובות גם מצד הקהל, וזה ממש הוסיף לאווירה. חוץ מזה שראו ששלומי בעצמו נהנה, וזה ממש חשוב בשביל הופעה טובה. לסיכום, היה מעולה.

Tin Doll

New member
../images/Emo26.gif ועכשיו מהמבט שלי.

שלומי שבן בצוללת, 8.12.07 הערב התחיל לי רע. שבת משעממת, זכרונות מתקופת האקס, תמונות בראש שרציתי לשכוח. לקראת הערב כבר לא היה לי חשק לכלום, והתלבטתי מאד אם ללכת להופעה של שלומי או לא, אפילו שזו הפעם הראשונה שלי. אחוז גדול מהאנשים שאני מכירה לא מתים על שלומי (מסקנה: אני צריכה להכיר אנשים חדשים.), ככה שהאופציה היחידה היתה ללכת לבד, בקור של ירושלים, לחזור לבד באוטובוסים לילה, וכל זה היה בספק .... בדקה ה-90 גיבשתי את החלטתי הגורלית. התארגנתי ויצאתי כמה שיותר מהר. הגעתי בסביבות השעה 22:40, 10 שניות לפני שההופעה התחילה. לא הייתי מופתעת מהכמות הרבה של הקהל, ובכל זאת דחקתי את עצמי פנימה, כמה שיותר רחוק וקרוב אל שלומי. (ותודה לכישרון המיוחד שלי להגיע לעמדה טובה בקהל גם כשמלא.) יש לי כמה קריטריונים משלי כדי שהופעה תהיה מושלמת: 1. שהצליל הראשון, לא משנה מהו, יגרום לי להרגיש מיוחדת. 2. שהמקום בו אני עומדת יהיה מושלם. 3. שהקהל יהיה קהל טוב. 4. שיהיה קסם באמן שיכנס אליי ולא יתן לי מנוחה. 5. שההופעה לא תשכח מזכרוני אחרי כמה ימים. אפשר לנחש שהכל סומן בוי מהר מאד, והאסמסים והשיחות לא גרמו להתלהבות ולאושר לצאת ממני. אין לי מילים לתאר את ההרגשה, את השמחה, הצחוק והאהבה שהרגשתי. ואני לא מאמינה שהתלבטתי אם ללכת בהתחלה. אני חייבת לציין שהביצועים היו חזקים, במיוחד הביצועים ל"האזרח ה-1" ו"הומור", ממה שאני זוכרת (נו בטוח היו עוד כמה). כמה שהיה לי כיף. נהנתי מכל רגע ורגע. קראתי פה ושם ששלומי שבן נותן ביצוע מיוחד לשיר שאני כל כך אוהבת, האזרח ה-1, אבל לא ידעתי עד כמה הביצוע מיוחד. ומי שחשב שהדיסק החדש משעמם, יש לי רק מילה אחת להגיד לו- פחחחחחחחחחחחח. בכלל בכלל לא. לסיום-המלצה חמה חמה חמה(חמה!!!) ממני, לכו להופעה של שלומי שבן. גם אם אתם לא מרגישים טוב, או לא בא לכם, אל תפספסו. זו אחת ההופעות שהשאירה אותי בהיי שכזה, ואהבה מחודשת לאמן המקסים, והבטחה לעצמי לרוץ בהזדמנות הבאה. תודה רבה על הכרטיס. :)

הייתה הופעה מדהימה. ../images/Emo13.gif

הגעתי עם חברה כשהצוללת מלאה, לכן לא תפסנו מקום כזה טוב ונעמדנו מאחורי איש מאוד גבוה וחמוד שפינה את מקומו עבורי. אז את שלומי ראיתי, ובהחלט שמעתי את הביצועים הטובים. בעיקר אהבתי את הומור, וכולם אומרים. מסוג ההופעות האלה שאתה אומר לעצמך שהופעה הבאה שלו אני בטוח אהיה שם. :)

ivis

New member
אז אני מהשורות הראשונות-החווייה שלי

הגעתי לצוללת ומיד קיבלתי את הכרטיס שמנהלי הפורום ברוב טובם העניקו לי (שוב תודה רבה
). נכנסתי ומאוד שמחתי לראות שאין כסאות וההופעה תהיה בעמידה. מכר שפגשתי שם לא כ''כ שמח ועזב את המקום עם חברה שלו (הוא קצת נמוך ומתבאס לעמוד בהופעות כי הוא לא רואה כלום). ההופעה התחילה כמו ''עיר'' מ''פעם שירים'' שתמיד נוגע, לNew Age Women שמשום מה נשמע מהיר מדי בהופעות ומיד האטה בקצב ל''הומור'' העצוב ושוב עליה (עד לפלצט) לכבוד ''גור חתולים''. שוב האטה בקצב ל''בעיות אישיות'' שנכתב ע''י דוד אבידן והולחן ע''י שלומי ואז לביצוע המעולה של האזרח ה-1 עם השיא של פצצת התאורה שלא מפסיקה לפגוע בדיוק איפה שהיא צריכה (אומנם כבר ידעתי לצפות לה, אבל עדיין קצת הופתעתי). משם שלומי עבר לקדמת הבמה לשיר את ''אני מצטער לראות שגם אתה נפלת ל...'' אחד השירים האהובים עלי מ''עיר''. הביצוע של ההופעה תמיד מוזר לי אבל הוא עדיין טוב. מכאן הסדר די מבולבל לי אז רק אמנה את השירים שאני זוכר מכאן והלאה - ''דניאלה'' ששלומי ניגן עם מעין גיטרת קלידים [מצורפת תמונה(בטח יצאתי טמבל שאני לא יודע את השם האמיתי שלה, אבל מילא) ]. ''יעלה'' בביצוע די מסורתי. ''שרמוטה פוריטנית'', ''עמוק+כולם אומרים'', ''יחזקאל+ממשיל'', ''כשהיית איתי (את לא אהבת לרקוד)'', ''זוגות זוגות'' בביצוע מפתיע שעשה לי את הערב פחות או יותר. סיימו את הערב ''אינטאיציה'' (בלוז) שלאחריה הגיע ''אריק'' שאת שמו שלומי לא הזכיר במשך חצי שיר בערך (אל תדברי עליו.. ראי רק אמרת לי ''הוא'' נהייתי קצת הואהוהוהוהואאאאאאאאא) בגירסאת קאנטרי מטאל (מיוחד, צריך לשמוע).. אמירה אישית: לכל מי שהתלונן על כך שההופעה הייתה בעמידה, תתגברו על זה.. הייתה הופעה מדהימה, האנרגיות של הקהל היו מדהימות כשכולם עמדו, רקדו והשתתפו עם שלומי (גם בצעקות ביניים משעשעות) בשירים מאשר לשבת כמו בולי עץ ולהתבאס שאי אפשר לרקוד. כמו תמיד שלומי מופיע עם המון אנרגיות, מראה כמה כיף לו להופיע והקהל (שעמד והרגיש חופשי יותר מאשר בישיבה!!) החזיר לו אנרגיות מדהימות בחזרה. שוב תודה על הכרטיס ומי שלא ראה שלומי בהופעה שיעשה לעצמו טובה ויילך לקרובה... יש פורום חדש יחסית לשלומי שבן בתפוז שמנהל יפית, תוכלו להתעדכן בתאריכים שם!

Tin Doll

New member
אני חייבת לציין

שאני באתי עם עקבים (תכננתי לצאת קצת אח"כ ולא חשבתי יותר מידי) ועדיין לא התלוננתי. היה כיף. אגב ישמצב שראיתי אותך

ivis

New member
*תוספת קטנה ותיקון קל

קודם כל יפית מנהלת ולא מנהל כמו שכולכם יודעים... סורי.. שאר השירים מ''עיר'' שהיו הם ''אני שוקעת... תפוס אותי!'' (הקהל ממש שיתף פעולה עם השה לה לה לה! לשם שינוי). ''מסיבת חוף'' שהוא שיר שלמען האמת אין לי יותר מדי מה להגיד עליו.. הוא טוב כמובן.. וזהו. עברנו לצפון (שגם פה הקהל שיתף פעולה בצורה מרשימה) וההופעה הסתיימה ב''מוכן לאהבה'' (ולא כמו שכתבתי למעלה).. זהו.

SV Design

New member
בקשר למכר הזה שהלך כי ראה שזה לא בישיבה

זה כנראה אומר שהוא לא אוהב מספיק את שלומי שבן כי זה נראה לי סיבה ממש דפוקה ללכת מהופעה בגלל..במיוחד אם אתה יכול להיות בשורה ראשונה ואתה והוא הייתם שם באותו זמן לא ? אז כנראה שגם הוא יכל להגיע לשורה ראשונה בלי בעיות..ותמיד אפשר למצוא מקום שרואים ממנו מספיק טוב..ככה שזה נשמע כמו סתם תירוץ..כדי ללכת מההופעה..

ivis

New member
לא ממש הפריע לי שהוא הלך.. סתם הרס לעצמו..

הפסיד הופעה ענקית.

NoaHK

New member
"כנראה שהוא לא אוהב מספיק"

את שלומי שבן? או שהוא פשוט לא רצה להוציא שמונים ש"ח, סכום נכבד בימינו, על הופעה שבה מה שאפשר לראות זה את המצח של הסולן. בערך שמונים אחוז מהמידע שאנחנו מקבלים על העולם הוא ויזואלי, ולהתרכז במוזיקה זה יופי - אבל תכלס באתי גם בשביל השואו ואני חייבת להגיד שהתבאסתי מאוד מאוד שלא הצלחתי לראות כלום כי לפי מה שחבר שלי (גבוה ממני בעשרה ס"מ) תיאר לי, היה מופרע ומצחיק על הבמה. מילא אם הוא היה עומד אבל הוא ישב חצי מההופעה בצד הבמה! נראה לי פשוט חוסר התחשבות בקהל.

SV Design

New member
אוי באמת..

קודם כל לפי מה שהיא אמרה הוא כבר שילם ונכנס וראה שזה לא בישיבה אז הלך..אולי לא.. אבל גם אם לא..זה סתם תירוץ אם אני אוהב את האמן באמת ורוצה לראות הופעה שלו אני אצליח..ואני גם דיי נמוך כי אני עוד צעיר ויש מלא אנשים מבוגרים או אנשים בגיל שלי יותר גבוהים ממני וזה ממש לא מפריע לי למצוא מקום שרואים ממנו או להדחף לשורה הראשונה.. וזה משהו שכל אחד יכול לעשות..אפשר תמיד למצוא מקום שרואים ממנו גם מאחורה..

ivis

New member
הייתי במספיק הופעות שלו בישיבה

האנרגיה מהקהל מעולם לא הייתה חזקה כמו אתמול.

אומנם זו ההופעה הראשונה שלי של שלומי...

אבל אני חושבת שעם ביצועים כאלה, היה ממש מבאס אם זה היה בישיבה. ואני חושבת שהבחירה של עמידה, הייתה מעולה.

למעלה