שרשורוקע"צ

snorka 1

New member
מכירת כרטסים לרוק עצמאות בכול הארץ אני מוכרת

"לכול מערצי אביב גפן שלום קוראים לי סנורקה ואני מוכרת בכול הארץ וגם בקופות רוק העצמאות 2007-מכירת הכרטיסים החלה! מחירים מוזלים ברכישה מוקדמת! פרטים על המופע: להקות ואמנים: משינה, מוניקה סקס, עברי לידר, חמי רודנר, שייגעצ, ביט 69, ברי סחרוף, סינרגיה, אביב גפן, אריק ברמן. תאריך: 23.04.2007 פתיחת שערים: 21:00 תחילת המופעים: 22:00 מחיר רגיל לכרטיס: 149 ש"ח. מחיר לכרטיס במכירה מוקדמת: 119 ש"ח. פרטים נוספים והזמנות: 438573743 סנורקה"

nahumiY

New member
איפה אביב מופיע בעצמאות?

סליחה אם פתחתי את הודעת המיליון בנושא, אבל לא ראיתי שרשור מסודר בנוגע לעצמאות. בקיצור, רציתי לדעת איפה אביב מופיע בעצמאות. כמו כן ראיתי פרסומים בחיפה על מסיבת נוער עם הופעת פריצה של אביב - אשמח לקבל פרטים.

hamod19

New member
כרטיסים אחרונים לרוק עצמאות בראשון

מחיר לכרטיס: 119 ש"ח אני מהמרכז.. המופע מתקיים באמפיפארק ראשון לציון למעונינים, צרו איתי קשר: מסנגר: [email protected] פלא: 052-8696732 אייסקיו: 275141413

Forever NemeSh

New member
../images/Emo168.gif שרשורוקע"צ ../images/Emo41.gif

כל השאלות, יחצ"נות וכד' פה בלבד. לא תשרשרו- תימחקו! שיהיה יום טוב.

hamod19

New member
כרטיסים אחרונים לרוק עצמאות בראשון

מחיר לכרטיס: 119 ש"ח אני מהמרכז.. המופע מתקיים באמפיפארק ראשון לציון למעונינים, צרו איתי קשר: מסנגר: [email protected] פלא: 052-8696732 אייסקיו: 275141413

askan

New member
כרטיסים בזול לרוק"צ!!

שני כרטיסים לרוק עצמאות במחיר זול!!! (אני לא הולך בסוף) 0546559600 כל הקודם זוכה!

galush29

New member
אי אפשר לדעת מה הוא ישיר.

אני מניחה שזה תהיה עוד הופעת להיטים עם הדיסק "עם הזמן". ודאי הוא ישלב גם מאלובמים אחרים..אבל שירים מוכרים כמו "מלאך","אור הירח","מילארד טועים" וכו'..

Hosh17

New member
לא יהיה איזה נדיר אחד אפילו??

אין לתאר כמה בא לי איזה נדיר אחד ככה בשעות שלפני הזריחה... ינעל אמק איתו

galush29

New member
אני לא יודעת בוודאות,אני מנחשת.

אבל פעם שעברה הוא שר סופרסטאר, יש מצב הוא יפתיע באיזה שיר
*מכוונת אקדח*
או אולי בכל הופעה כמו בזאפה האחרונה:O אני אומרת את דעתי בלבד=]

ליאורנר

New member
זאת תהיה הופעה עם להיטים....

שבתוכה הוא ישלב איזה 3-4 שירים נדירים בהופעות רוק האחרונות הוא הרבה לשים שירים כאלה אז יש מצב גדול שזאת תהיה הופעה טובה... הוא חייב לי את 'לאן את הולכת' כי בשלושת ההופעות האחרונות הוא הכניס אותו לפלייליסט ולא שר אז בטח הוא ישיר את זה ברוק עצמאות, קיצר תהיה הופעה טובה לא לדאוג[ואם הוא לא משקיע בשירים אז לפחות הוא משקיע בביצועים]

Hosh17

New member
אם יהיה לאן את הולכת

אני חוזרת הביתה מראשון ברגל כאות תודה.... הלוואי!!!!!!!!!!!!!!

ליאורנר

New member
גם אני חוזר הביתה ברגל אם זה קורה...

אבל אני גר 25 דקות משם ואני גם ככה חוזר ברגל אז נדפקתי

jenngirl

New member
3-4 נדירים?../images/Emo82.gif

זה ממש המון. הלוואי שיהיה "לאן את הולכת". לי נראה שיהיו 2 נדירים...

ליאורנר

New member
2 נדירים זה גם טוב....

אבל שיביא נדירים טובים שמתאימים לרוק עצמאות כמו 'לאן את הולכת' 'בואי אלי' 'גנרל' 'הכל נהיה לא רגיל' ושלא יביא לי נדירים מעפנים כמו 'שלוליות' או 'הסתכלו לשמיים' יהיה טוב יהיה טוב, נקווה אולי הוא יעשה גם איזה שיר מהעשור לירח מלא ככה 'אני פרפר' יפה כזה על הפתיחה

jenngirl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif

ה-4 שאמרת הם בדיוק מה שאני רוצה לפתיחה,או בכלל שיהיו ברוקצ.

חחחח חזירים,גם נדיר אחד זה טוב...

כמו שאמרתי להודיה. גם נדיר אחד יעשה לי את ההופעה. מאביב באירועים כמו יום העצמאות וכו אני לא מצפה לכלום. אני כבר מראש יודע עם איזה שירים הוא יעלה ובאיזה סדר. שנה שעברה די הופתעתי כשאביב שר את סופרסטאר. אם השנה הוא ידפוק שיר אחד לא צפוי מבחינתי אני מסופק
אתם יודעים מה אומרים. חזירים סופם על המנגל(במיוחד ביום העצמאות) אז אם אתם באמת מצפים ל3-4 נדירים אתם עומדים להתאכזב ובגדול...

לאו, מה דעתך שננסה לבצע פרוייקט "שתי מילים"?

כל פעם שתתחיל לחפור, אני אדאג לרשום לך "ובשתי מילים" ואז את כל החפירה שלך תכניס בשתי מילים? הולך? לא פשוט אין לתאר, את ההודעות "לעולם לא" שלך.

למעלה