Animals - חלק ב'

../images/Emo168.gif Animals - חלק ב' ../images/Emo168.gif

אני מעלה לדיון את שאר השירים ב-Animals. להזכירכם: על מנת שביקורותיכם יכללו במאמר שייאסף, עליהן להיות מפורטות ומנומקות. לא די בהצהרה לקונית כגון "dogs שולתתת" וכו'.

N a V e

New member
Sheep

השיר הזה עונה בעיני על כל דרישה שיש לי משיר איכותי:פתיחה מהפנטת,ליווי יצירתי,עבודת גיטרה וקלידים מטורפת,סולן כריזמטי,ובעיקר:יחידה מוזיקלית אחת שבאמת מתאתגרת את האוזן. עבורי השיר הזה הוא מייצג את האלבום כולו,ומייצג את תקופת השיא של רוג'ר ווטרס-כל הרעיון של הדיסק הוא גאוני,ווטרס יודע בדיוק איך להקפיץ את המאזינים ולהלהיב אותם עם עבודת שירה גאונית ועבודת באס-תופים אחידה וחודרת.לא סתם השיר נכנס לאוסף השירים ה"רקידים" של פינק פלויד.הוא באמת כזה,ומעבר לכך הוא בשלמותו שיר נהדר. הטקסט מאוד אמיתי,ומתאים בצורה מושלמת לעבודת הסינטיסייזר המצויינת של רייט,שמפיק מהכלי את המקסימום.הפתיחה בפסנתר החשמלי,חופשית ומשוחררת.שמעתי שבהופעות גם היא לוותה(כמו בדיסק) בצלילי הכבשים הפועות...זו צריכה להיות חוויה מדהימה לשמוע ביצוע שכזה. כניסת כל הכלים היא מתוזמנת,אולי הטובה ביותר של הפלויד ביחד עם הכניסה של Echoes.בלי להיות בהופעה של פינק פלויד אני משוכנע שהביצוע של השיר הזה הוא בוודאי אחד הטובים שלהם.

למעלה