Bullet Proof...I Wish I Was

vegetable man

New member
../images/Emo168.gifBullet Proof...I Wish I Was

Limb by limb, tooth by tooth Tearing up inside of me Every day, every hour I wish that I was bullet proof Wax me, mould me Heat the pins and stab them in You have turned me into this Just wish that it was bullet proof, was bullet proof So pay the money and take a shot Lead-fill the hole in me I could burst a million bubbles All surrogate and bullet proof And bullet proof And bullet proof And bullet proof​
זרוע אחר זרוע, איבר אחר איבר משסע אותי מבפנים כל יום, כל שעה הלואי והייתי חסין-כדורים מרח אותי, עצב אותי חמם את הסיכות ותקע בפנים אתה הפכת אותי לזה רק הלואי וזה היה חסין-כדורים היה חסין-כדורים אז שלם את הכסף ותן ניסיון מלא בעופרת את החור שבי אני יכול להתפקע למיליון בועות תחליף נחות וחסין-כדורים וחסין-כדורים וחסין-כדורים וחסין-כדורים _________________________________________________________________ שיר יפיפה ועדין, נהדר בעיני. בין החלק היותר "מכוסח" של האלבום, יושב לו השיר השקט והנוגה הזה, ולשמוע אותו זה כמו לרחף בתוך עננים. אחד השירים האהובים ביותר על ת'ום, לדבריו. לפני שאוסיף עוד על השיר, אני רוצה לשמוע מה לכם יש לומר על המילים, הכוונה וכיו"ב.

קנזו

New member
שיר מאוד יפה

בשיר הזה אפשר לראות כמה קוד פליי מחכים את רדיו הד גם בליריקה וגם במלודיה

מצטער...אני עדיין לא מצליח לראות את

הדמיון בין קולדפליי לרדיוהד, בדיוק כמו שקשה לי לראות את הדמיון בין רדיוהד לפינק פלויד. הם עושים דברים שונים והדמיון היחידי הוא בכך שהם יוצרים מקוריים שעושים דברים מדהימים.... אולי אם תתנו לי דוגמא ספציפית אני אוכל להבין על מה הרעש..:) נ.ב. שיר יפיפיה

בא לי להטיל כאן שוב פצצה...

אני זוכר פעם היה פה ויכוח.... איך בדיוק רדיוהד מושפעים מפינק פלויד?! זה כמו שפינק פלויד מושפעים מהמוזיקה הקלאסית?! זה כמו שהמוזיקה הקלאסית מושפעת ממוזיקת הבארוק?! זה כמו שמוזיקת הבארוק מושפעת ממוזיקת ימי הביניים?! זה כמו.... הבנתם אותי (חח די חפרתי..)

kittycatbone

New member
וזה כמו שמוזיקת ימי הביניים

מושפעת מהכנסייה
חחחח סתם עזבו
|מנסה להפגין את כישוריי במה שלמדתי בתולדות המוזיקה|

Crebh

New member
קצת טעות...

לא רוצה לאכזב אבל שירשור ההשפעות אשר הצגתם פה קצת שגוי. מוזיקה קלאסית לא באמת הושפע מהבארוק ומהרנסנס יש הבדל בין השפעה ל"בניית בסיס" במקרה הזה מדובר בשינוי מוזיקלי שעבר עם השנים והשינוי התכולל על סוג המוזיקה ובנייתה קונצרט,אופרה,שירה בודדת,וכו".... בעניין ההשפעה של רדיוהד מפלוידים: אין ספק שתום יורק מושפע מפינק פלויד (אני מדגיש תום ולא רדיוהד ועל זה הפרט בהמשך) אבל עם חושבים על זה לעומק מי לא מושפע מפינק פלויד?! עם באמת אנחנו כבר משווים לתקופה של 100 שנים אחורה אז אפשר להשוות לתקופה שלנו המאה-21 ובעצם תוקפתם של פינק-פלויד,ביטלס,יאס,גימי הנדריקס,וכל הגדולים באותה תקופה (יסלחו לי המערצים המושבעים של להקות אחרות ששכחתי לרשום) היא תקופת הרנסנס ואנחנו בעצם כרגע בעיצומו של העידן המודרני... זאת אומרת כל המוזיקות היום אפשר להגיד שמושפעות מלהקות אחרות השאלה כמה מגוונים ומשנים ממהפשעה ולא הופכים את זה כבר להעתקה מין אפקט של מראה מלוכלכת המראה את אותו דבר רק פחות יפה. לסיכומו של עניין רדיוהד כן מושפעים מפינק פלויד אבל כמובן שהם לא המראה המלוכלכת אלה הם הדמות השונה שמשתקפת. אותו דבר אפשר להגיד גם על קולד-פליי או על מיוז. שבאמת אפשר לראות דימוי משמעותי לרדיוהד אבל כאן זו בהחלט השפעה ברורה בגלל התקופה שהלהקות עובדות במקביל ואנחנו הקהל משווה יותר בקלות. הייתי שמח להמשיך את המאמר אבל זה פורום למי שמעונינ/נת לשאול להתייעץ או סתם לשוחח מוזמן: [email protected] פרסומת: אני מחפש בסיסט :)

dresner

New member
השיר האהוב עליי באלבום!

אולי ארחיב יותר מאוחר אם יתחשק לי...

Mode Designer

New member
השיר האהוב עליי באלבום

תמיד חשבתי שזהו אחד השירים המדהימים והעוצמתיים ביותר של הלהקה, ואיזה כיף לגלות שהוא אחד האהובים היותר על ת'ום! הפזמון פשוט מכניס אותי כל פעם מחדש להלך רוח עמוק, קצת מלנכולי, קצת מיסטי, פשוט מופלא! מעבר למוסיקה, המילים משקפות לדעתי את המלחמה להישאר מלוכד מבחינה נפשית (=integrated). תום מתאר תהליך פסיכולוגי של התפוררות לחלקים, ריקנות ואובדן זהות. המשאלה להיות חסין כדורים אינה משקפת רק שאיפה להיות חסין מפגעים חיצוניים, אלא גם חסין מבפנים, שלם יותר, לא מפורק למיליון בועות. תו'ם מביע בצורה כ"כ כנה ואמיצה את הפחד האנושי להתפורר, לאבד את עצמנו עד כדי מצב בו איננו אלא חומר ביד היוצר ("Wax me, mould me Heat the pins and stab them in), ואין בנו מספיק דבק מאחד לאסוף את עצמנו ולהיות בלתי שבירים.. אגב, הרבה אומנים מתארים מצבי התפוררות נפשית. זה מוטיב שהופיע למשל באלבום של הקיור "disintegration".

Gigantic Boots

New member
כדאי מאוד לשמוע הופעות חיות של השיר

כמו כל שיר של רדיוהד. הכי אהוב עלי מכולם גם כן :)

למעלה