קדם אירוויזיון 08

../images/Emo168.gif../images/Emo106.gifקדם אירוויזיון 08../images/Emo106.gif../images/Emo168.gif

היום בערב ייערך הקדם אירוויזיון בו יבצע זוכה 'כוכב נולד 5' בעז מעודה את חמשת השירים שיהיו מועמדים לייצג אותנו באירוויזיון שיערך במאי הקרוב. השירים הם:
'כאילו כאן", למילים של שי כרם ודנה אינטרנשיונל שגם הלחינה
'מסע חיי' שכתב והלחין איתי פרל
'הנה האור'
שכתב והלחין עובדיה חממה
'בלי אהבה' שכתב והלחין הנרי (אלי מזרחי)
ו'פרפרים
' שכתב והלחין דורון גל.
השיר האחרון ברשימה נבחר במסלול הפתוח, אליו נשלחו יצירות מכותבים אלמונים מרחבי הארץ וכלל כ-80% מכלל החומרים (450 שירים) להם האזינו חברי הוועדה במהלך חמש פגישות האזנה מתישות. כנסו לאתר הזה שם תוכלו לראות ולשמוע את 5 הקליפים אותם יבצע מעודה בקדם אירוויזיון. http://www.iba.org.il/eurovil/eurovision.asp ותספרו לנו..מה דעתכם
האם בועז מעודה הוא בחירה נכונה
יש לנו סיכוי לזכות
איזה שיר לפי דעתכם מבין השירים שמועמדים הוא הטוב והמתאים ביותר
אוהבים את השירים
תצפו בקדם היום בערב
שתפו פעולה

אני מקווה

שהוא יצליח:) אהבתי את השירים "בלי אהבה", "פרפרים" (למרות שהיא די משתלטת לו על השיר, אבל אם זה ילך בתור דואט זה יהיה מוצלח
) במיוחד אהבתי את "כאילו כאן". שיר ממש יפה:) ומקווה שהוא אכן יבחר. ולגבי הקדם? לא יודעת
נראה.

בועז../images/Emo13.gif

שמעתי ברפרוף קל.. וממה ששמעתי אהבתי את פרפרים! שיהיה בהצלחה!! [בכל זאת זה בועז מול בועז מול בועז מועל בועז מול בועז]

א ו ח נ ה

New member
אני אצביע לכאילו כאן

באופן כללי אני מעדיף שישלחו זמרת לאירוויזיון, אבל אם כבר זמר אז בועז הוא בחירה טובה.

אז אחרי שראיתי אתמול את הקדם../images/Emo3.gif

"מסע חיי" - שיר מעולה!!! ביצוע טוב!! אבל לא לאירוויזיון.. לאלבום זה מעולה!! "פרפרים" באתר התלהבתי מאודדד הביצוע היה פחות טוב.. הזמרת איכזבה- אבל עדיין שיר מעולה!! "כאילו כאן" - יופי דנה!! אני אהבתי
אני חושבת שפרפרים הכי טוב.. רק היה צריך לעבוד עליו עוד קצת..

למעלה