בוקר נפלא מלווה במנגינה|ת

../images/Emo168.gif../images/Emo13.gifבוקר נפלא מלווה במנגינה|ת

בוקר שמח ומאושר לכולם. אני שמחה בשבילך רולן, אין כמו כשהגוזלים בבית ולא משנה כמה הם יכולים להרגיז לפעמים. גם הגוזלה הקטנה שלי כעסה עלי אתמול וברחה עם תיק ובגדים לחברה ואני אמא פולניה-היסטרית שכמוני לא ידעה מה ללעשות וכל זה בגלל שביקשתי ממנה לא להשאיר בלגן ליד המחשב ולסדר את המיטה שלה כשהיא קמה. ומה היא אומרת לי? זה החדר שלי ככה אני רוצה שיהיה!!! ולכו תתווכחו עם טענה כזו. אתם שואלים איך הבוקר נפלא? קמתי בבוקר וראיתי אותה במיטה , נכנסה בלילה האפרוחית הזו. וואו איך שאני חולה עליה. אז שוב שיהיה לכולם אחלה של יום כי לי יש . עד הפיצוץ הבא איתה לפחות...

rolan

New member
הלו אמא, מומנט...

מה קרה לך? לא היית ילדה?... אני החלטתי, לפני שנים רבות, ואני ממליצה לכל האמהות - לא לנדנד לילדים על סדר בחדר, סוגרים את הדלת וזהו... הבנות שלי יודעות, אם הן רוצות שאנקה להן את החדר, הן מסדרות אותו ואז אני נכנסת לנקות. הגדולה מהר מאוד ויתרה ולא עמדה ב"קצב" שלי, לכן גם ניקתה אותו בעצמה מדי פעם. החדר של הסייחה סגור וכך אנחנו לא רואים את הבלאגן שלה. גם אני הייתי כזו בגיל הנעורים, בואי אלי הביתה היום...

אם זה נעשה בחדר שלה

הניחי לה כל עוד זה לא פורץ לתחומי המחיה של שאר בני הבית. אצלנו כל אחד דואג לחדרו. חדרו של אחי נראה כמו אחרי מלחמה ואילו משלי נ יתן לאכול ישירות מהרצפה. בעבר הוא גם לא היה מתרחץ. מה אפשר לעשות נגד זה...כלום...הגיעה תחילת השנה הוא התחיל להתרחץ. אני מאמינה שאותו הדבר לגבי הנקיון. בכל זאת כשבאה אליו ידידה או חבר הוא קצת מנקה. הבעיה היחידה היא שעקבות לזל שלו הוא משאיר בכל מקום בו כף רגלו דרכה.

*יערית

New member
שומעת וקוראת../images/Emo20.gif

על גיל ההתבגרות...ורואה את הקטנה מגיל כ"כ צעיר 4.5 וכבר מנסה להראות לי מי "הבוס" בבית הזה
לפעמים אומרים שאני קשוחה איתם..ואולי זה טוב למען העתיד...אבל גם אני יום אחד ב"ה יגיע לגיל הזה איתם..בטח שעייפה יותר מהחיים
וזקנה יותר מהיום...אולי כדאי ללמוד מניסיונם של אחרים על העתיד הצפוי. שמחה שחזרה הנסיכה שלך הביתה....קצת הפגנת שרירים וזה עובר

למעלה