הילי ילדת ירח1
New member
../images/Emo168.gif../images/Emo141.gifבין השורות../images/Emo141.gif../images/Emo168.gif
אז עברנו את יום העצמאות בשלום
בלי הרבה קצף על השיער ועל הפנים..
וחזרתי לפינה שלי
הפעם בחרתי בשיר שנועם כתב בגיל 17 בערך, השיר הכי ישן בהופעה [ואני מצטטת..] שנכתב בתקופה שבין פירוק הלהקה "זנגווילי החצר" לבין ההופעות של נועם לבדו עם המופע "אני וכל המחשבות"..... וכנראה שבגלל זה הוא כ"כ מקסים אותי
השיר נקרא "חולות". [סרטון מהופעה בחוות הברבור, למי שרוצה לשמוע את השיר.] כל דבר מזכיר לי אותך לאן שלא אלך הילה של דמות מלאך דמיוני מעלה אותך ועל מה שלא אחשוב אזכר רק בך את הלכת בלי לומר מילה הכל אצלי נשאר בסימן שאלה כשהצטערת על כל מה שהיה הרגשתי שבשבילך זו הייתה רק תקופה בחיים הרגשתי שבשבילך זו הייתה רק תקופה בחיים... בחיים......... הוו... הו.. הו.... אהה... אהה...... בחיים. ____________________________________________
איזה דברים מזכירים לכם אהוב/אהובה או כל בן אדם יקר אחר?
הייתה לכם פעם תחושה שמישהו מסויים או אירוע מסויים מלווה אתכם לכל מקום? איך זה הרגיש?
האם פעם קרה לכם שלא יכולתם לחשוב על שום-דבר-אחר מלבד בן אדם מסויים, מה עשיתם?
מה עדיף- לדעת הכל, או להישאר בסימן שאלה?..
מה גורם לבן אדם לחשוב שבשביל השני זאת הייתה "רק תקופה בחיים.."?
איך מתמודדים עם הרגשה כזאת, וממשיכים הלאה?
מה אתם חושבים על השיר? האם שומעים את ההבדלים בינו לבין השירים היותר חדשים של נועם? הסבירו
לא לשכוח!! מחר נועם מתראיין בספיישל מיוחד בתכנית "חומר מקומי" ברדיו י-ם בשעה 20:00 תדר- 101 FM וגם באינטרנט
http://101fm.tapuz.co.il/ שיהיה לכם ערב טוב
אז עברנו את יום העצמאות בשלום