חזרתייי =] =]

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif חזרתייי =] =] ../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif

חחחחח כמה זמן לא ראיתם גיטרה באיזושהי תגובה ? חח טוב שלא נסחפתי ,, D: חשבתי שיהיה טיול מעפן רצחח אבל ממש ממש לא , זה היה טיול אחד הכיפיים ביותר , הכרתי עוד כמה מעריצים של 30 [= חח מסתבר שאוהבים אותם הרבההההההה יותר ממה שאני חושבת, היו מלא בנות מהשכבה שלי (כל מיני פריקיות מפחידות כאלה אבלל ממש ממש מפחידות חחחחח ) שראיתי שהם שומעים דה קיל בפלאפון , ולא משנה מה קורה אני תמיד אבל תמיד שרואה שמדברים או שרק שומעים שירים שלהם או פשוט כל דבר שקשור אליהם אני ישר הולכת לאותו הילד ושואלת אותו כל מיני שאלות וביניהם : "מאיפה אתה מכיר אותם? איזה שירים אתה אוהב? איזה אלבום אתה יותר אוהב ? כמה זמן אתה מכיר את הלהקה? " פשוט שואלת את כל השאלות האלו כל כך מהר שאפילו מי שאני שואלת אותו לא מבין! חחחח תנסו לשאול את השאלות שכתבתי מהר מהר בקול , חח אם מישהו יבין אותכם אז זה לא כל כך מהר D: בקיצור , החתמתי את הבנות האלו על העצומה של הלהקה וגם עוד כמה ילדים מהשכבה , יש לי בסביבות... ____- חתימות חחח (שכחתי כמה :-F ) וכמובן בלילה, יחד עם השומרים החתיכים שלנו (ומסתבר שגם הם מכירים את 30STM )חח ניגנו בגיטרה כי ידיד טוב שלי הביא גיטרה אז פשוט אני הוא ועוד כמה ילדים וגם השומרים ישבנו באיזשהו חדר כי המורות המעצבנות אמרו שאסור לצאת מהחדרים (לא שהקשבנו אבל .. ) , ופשוט התחלנו לנגן שירים שלהם כמו דה סטורי , דה קיל ופרום יסטרדיי , כל אחד כמה פעמים חחחח ועוד שירים אחרים של אנשים אחרים D: פשוט היה מצחיק וכיף! :) - אתמול באוטובוס עברתי לכיתה אחרת , חח בצירוף מקרים אכזרי ביותר לכיתה של אותו הידיד הטוב שלי
והוא המשיך לנגן באוטובוס איזה שעה עד ההפסקה וכבר אחרי העצירה עברתי לכיתה שלי ומשם - הביתה ... ואני לא הצטלמתי - כי אני לא אוהבת להצטלם למרות שנרראה לי שאיזשהו שומר צילם אותנו מנגנים בגיטרה וכאלה אבל התמונות אצלו אז זה לא כזה משנה .. (; בא וגילינו שהיה עוד בצפר יחד איתנו באותו המלון (גם כן מלון ,, D: ) , וכל ההבנות שיש שם היו פשוט אבל פשוט ש ל ו ח י ו ת ! אבל ממש ערסיות-שלוחיות-פקאצות-מגעילות-שאוהבות-לריב-עם-כל-אחד והן רבו גם איתי , בגלל שהייתי עם הפלאפון ושמעתי בדיוק את אטאק אז היו איזה 3 בנות שאמרו לי כזה " איככ תראו הנה פרייקית ששומעת רוק" והייתי עם עוד חברה אז פשוט הסתובבתי אליהן ואמרתי "היי תראו הנה 3 שלוחיות זונות ששומעות דיכאון " אז הם אמרו לי כזה " סליחה ? חוצפנית.. לכיי לכי לחפש את החברים החמודים עם 'המוזיקה היפה' הזאת שלך " אז אמרתי לה " לפחות יש לי חברים ! " עשייתי לה ז*ן עם האצבע ופשוט הסתובבתי והמשכתי ללכת D: גם בשכבה שלי יש כמה שלוחיות אבל לפחות הן לא מתחילות לריב עם כל אחד , למרות שבשעה 12 וחצי בערך הן רבו מכות עם הבנות שקראו לי פריקית כי הן קיללו גם אותן , אז היה פשוט כיף להסתכל על זה מהצד ולראות איך מושכים להן בשיער ונותנים להן כאפות וכאלה
זה היה גם אחד הרגעים המצחיקים של הטיול! :) :) :) אז לסיכום באמת נהניתי והיה ממש ממש ממש כיףףףף למרות שלא ישנתי בלילה של הטיול והייתי מתה אתמול לאורך כל היום, והלילה הזה שהייתי בבית ישנתי איזה 14 שעות ואני עדיין מרגישה עייפה רצחח ,, חחחחח
אז שיהיה לכולם שבת שלוםםםםםםם,כיפית ומהנה !!

tool2

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

פעם ראשונה שאני שומעת את המילה שלוחיות חח נראה לי אני אאמץ אותה
טוב לשמוע שיש עוד מעריצים של 30!! ככה גוברים הסיכויים שהם יבואו לארץ
שמחה שנהנת בטיול חח הלוואי שבטיולים שהיו לי היו מנגנים שירים כאלה
אבל לצערי בטיולים שהיו לי שמעו רק אינפקטד ושטויות מהסוג הזה חחח כיף לך!! וכן זה תמיד כיף לראות שלוחיות (
) רבות מכות חחח היה דבר דומה לזה בגדנ"ע שלי

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif שלוחיות ..

גרר צמרמורת
חחחחחחחחח איך שחברה שלי אומרת את זה זה פשוט קורע !
היא אומרת כזה - שלוחיות .. גררררר צמרמורת
תאמיני לי יש עוד מלא מלא מלא מלא מעריצים של 30 שאנחנו פשוט לא יודעים על קיומם ! חח

וואו אלמוג

חח אפשר להרגיש את ההלבות שלך בפוסט, קודם כל זה תמיד נהדר להכיר עוש אנשים ששומעים 30. הם כבר דיי מפורסמים כאן בארץ, חורשים על השירים שלהם וזה נהדר. בואו נקווה שזה יכניס אותם לגלג"צ שוב הא? וכל הכבוד לך שהחתמת, אני מקווה מאוד שתמצאי עוד כמה להחתים בקרוב
וכל הכבוד לך שנהנית, תהיי כמו שאת, אל תפקשיבי לאחרות. שהן ישמעו מה שהן רוצות לשמוע, ואת תשמיע מה שאת רוצה, אין צורך להגיבעל זה ככה, אני שונאת שעושים את זה.

AlmogiToMars

New member
../images/Emo168.gif חח הא הרגישו את ההתלהבות שלי ?

חחחחחחחחחח אופס
לא ממש משנה לי מה אחרים חושבים במיוחד לא השלוחיות האלו D: וגם לא אחרים חחחח .. כן היה ממש ממש כיף :) וממש ממש נהניתיי!! :):) ולא נראה לי שהזכרתי את זה - הם היו מאילת ! מי היה מאמין שהם יותר גרועים מאשדוד? D: יחחחח ממש ערסים שלוחים כאלו חחח למרות שביניהם הייתה איזו ילדה-שתיים שגם שמעו רוק , אבל בולט :) חח אחלה יום

tair XD

New member
מה המסנ שלך?(AlmogiToMars )

נהנהנהנההההההההההההההההה
<<תאיר לטו

היי שלח לי מהר מידיי..

חח לשמוע אותו צורח חחחחחחחחחחחחח וההתחלה חחחחחחחחחחחחח

למעלה