../images/Emo168.gif ../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo66.gif

באילו שירים לדעתכם יש את קטעי ה
הטובים ביותר
ומי מנגן אותם
(גילמור
)

FloyDviR

New member
מספר 1 אצלי :

הסולו בסוף השיר של Comfotably Numb ... כשהוא בוכה עם הגיטרות.... קשה לי לתאר כמה אני אוהב את היצירה הזאת.

brotos

New member
../images/Emo45.gif

סולו שמבוצע לא ע"י יד אלא ע"י רגש. מדהים. אני גם אהבתי מאוד את הסולואים הארוכים ב"dogs".

edlessme

New member
כמה זמן לא ראיתי אותך כאן!!!

המממ... לא שאת בטח אפילו זוכרת אותי... אבל עדיין... לדעתי היי הופס הוא אחד מהחזקיייים..

ברוכה השבה!

והתשובה שלי: Echoes בהופעה, 1971, גילמור Interstelllar Overdrive ו-Lucifer Sam, בארט.

תודה רבה ../images/Emo9.gif ../images/Emo66.gif

מגן במתמטיקה.... אף אחד לא חשב על ההתחלה של coming back to life

FrecCo

Active member
is there anybody out there.... ../images/Emo9.gif

רק בגלל שהוא היחיד שאני יודע לנגן...

Jam Head

New member
אני לא חושב שאני יכול לבחור.

לבחור קטע אחד זה כמעט בילתי אפשר מהסיבה שגילמור הוא בין הגיטריסטים שאני הכי אוהב והכי השפיעו עליי בתור מוסיקאי. קשה לי להגיד על קטע אחד שהוא יותר טוב מהשני כי מבחינתי אין לפינק פלויד שיר או קטע שהגיטרה בא בינונית או ממוצעת. הסולואים והבניית שירים של גילמור היא מושלמת לפי דעתי , הוא מציג את היכולת שלו בצורה המקסימלית וקשה להצביע על עוד גיטריסטים שעיצבו את צורת הסולו בעולם הרוק כמו גילמור. למרות זאת , לאחרונה שמעתי גם את האלבום הראשון של הפלויד והאמת שזה הפיל אותי מהריצפה , מצד אחד הגיטרה של בארט אולי פחות עסוקה בסולואים מטורפים אבל יש לבארט צליל שאני לא חושב שאי פעם שמעתי כמוהו והוא פשוט גיטריסט מאוד מיוחד. אבל אם בכל זאת נהיה בקטע של הסקר
אני חושב שהסולואים הרבים בקטע - Atom Heart Mother הם נכון לעכשיו האהובים עליי.

holo

New member
קשה להחליט

אני מאוד אוהב את הסולואים של גילמור...מאוד מיוחדים.. אני אוהב את comofortably numb...וגם של time.. וגם של another brick in the wall קשה להחליט חחחח

הבעייה עם ABITW

היא שזהו שיר בינוני ואפילו למטה מזה (למעשה, אני חושב שהרבה יותר למטה מזה
), ורק הסולו מצליח, איכשהו, להציל אותו. CN, לעומת זאת, זה שיר מדהים.

holo

New member
צודק

אבל זה השיר הכי מפורסם שלהם, או לפחות בין המפורסמים..לא יודע למה.. כל מי שתשאל איזה שיר הוא מכיר של פינק פלויד הוא יגיד ישר את זה, ואני לא מדבר על מעריצים.

holo

New member
שאלה בקשר לסולואים של גילמור

סתם בשביל לדעת.. זה הוא כותב את הסולואים? או שווטרס כותב בשבילו?

זה גילמור, כמובן

אני לא רוצה לדעת איך ישמעו הסולואים של פינק פלויד אם ווטרס היה כותב אותם

למעלה