איזה לק נלבש לאמצע השבוע?

רוני325

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo183.gif../images/Emo182.gifאיזה לק נלבש לאמצע השבוע?

mayane21

New member
נשברו לי 2 ציפורניים../images/Emo178.gif

ודי קיצרתי את כולן.... לא נורא זה גודל מאד מהר. בתקופה הזו מתחשק לי את הצבעים העזים והחמים... שיחמם את הלב
הולכת על 258 של chic- הלק הראשון שלי בגזרת הצבעים הכהים והאהוב עלי
מצרפת קישור לפוסט [למרות שהתמונות שם לא הכי ברורות]- http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1662439&passok=ok יום מקסים

רוני325

New member
איזה מבאס..גם אני קיצצתי את כולן

הן מתפצלות לי נורא כנראה השתמשתי בקוצץ וזה מה שגרם לפיצול...אבל איזו עוד דרך אפשר לקצוץ ציפורניים?
גם ביד שמאל??

mayane21

New member
אני משתמשת במספריים קטנות

שטיפה מעוגלות בדיוק מהסיבה הזו. אני מקצרת לא עד הסוף ומשייפת, כי השיוף מוריד עוד יותר מהאורך שלהן. ניסית עם מספריים?

mayane21

New member
למה את מתכוונת?

ליד שמאל או בצדדים של הציפורן..... אני פשוט גוזרת עם המספריים בקו ישר ואז משייפת לצורה שאני רוצה- ישר למעלה ומעוגל בצדדים.... [מקווה שהבנתי את כוונתך]

iefrat

New member
הוא אצלי ברשימה לשיק בזכותך!!!

על הציפרניים שלך הכל נראה מהמם. אולי זה לטובה שגזרת? אמנם בחורף הן גדלות יותר לאט אך זו הזדמנות ושייף ולעצב אותן מחדש (מנסה לנחם אותך, אני יודעת שזו בעסה...) את מאמינה שעוד לא גמרתי להכין להם רשימה? יש המון גוונים יפים!!!

mayane21

New member
שטויות... אני לא מתבאסת

מאז שגזרתי הן כבר הספיקו לצמוח להן... זה גודל לי מהר [לפעמים זה חסרון] ולגבי הרשימה, אני מבינה אותך כי גם אני עדיין לא הכנתי
בהחלט יש המון גוונים יפייפים וממש קשה להחליט.

G r o k e

New member
קיצרתי את הציפורניים לגמריי...

3 נשברו לאורך, 2 התפצלו.. חטפתי קריזה וקיצצתי הכל. כל פעם אני סוגדת לציפורניי הארוכות אבל שוכחת כמה זה חמוד ציפורניים קצרות. אז לאור העובדה הזאת, שמתי לק ורוד פוקסיה ומעל אולטרה סגול, שיהיה כזה "גירלי" ובתמונה, עוד 2 לקים של רבלון שנקנו היום ואני סופר שמחה!

mayane21

New member
בהחלט ציפורניים קצרות יכולות להיות...

מאד מאד חמודות! גם אני נהנת מזה עכשיו
הלקים הם מהקולקצייה החדשה? נראה טוב

G r o k e

New member
כן מהקולקציה החדשה

את, את עם ציפורניים קצרות?! שומו שמיים... יש לך כאלה ציפורניים יפות ! רק חבר שלי הולך להתבאס כי הוא התרגל שאני עושה לו נעים עם הציפורניים...
ללקים קוראים * minted * ocean breeze

mayane21

New member
../images/Emo6.gif

אם תראי אותן בטוח תגידי שהן בכלל לא קצרות, אבל בשבילי הן כן.... נשברו 2 אז היתי חייבת לקצץ כבר. הצחקת אותי לגבי החבר
אני בטוחה שהוא יקבל זאת בהבנה
והלק השמאלי ממש קורץ לי
תתחדשי ותהני!

edenable

New member
"Kelly" של Zoya

עדיין לא צילמתי סווטצ'ים. הוא מהממם על הציפורניים ומאוד גלוסי.

iefrat

New member
גוון מאוד מאוד מחמיא לעור הידיים

אבל אני רציתי סגול והא צבע גס!!!

למעלה