המממם, מבזק

juventina

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo220.gif המממם, מבזק ../images/Emo6.gif

בוקר טוב לכולם. מוקדם, אבל יש כמה דברים שרציתי לכתוב כאן (לא יותר מידי):
למי שאין לו כוח להקשיב לראיון אתמול, להלן ה-highlights: היה ראיון מאוד נחמד עם אד ות'ום, המראיין הוא סטיב למאק. הם התחילו עם זה שת'ום ישב ב-10.10 וחשב האם שכח לעשות משהו חשוב :) אד הזמין 10 דיסקבוקסים :) וכשנשאל האם שילם על ההורדה, ת'ום אמר שהוא פשוט העביר כסף מכיס אחד לשני :)) ועכשיו ברצינות, הם מספרים שלקח להם כל כך הרבה זמן להקליט מכיוון שכשהם חזרו מסיבוב ההופעות ב-2006 הם חשבו שיש להם את רוב השירים וגילו להפתעתם שהרוב לא נשמע טוב, וזאת הייתה העבודה שלקחה זמן- לגרום לזה להשמע טוב. הם דיברו קצת על המקום שבו הוקלט חלק מהאלבום, מקום שנייג'ל סידר להם. זה היה בית מאוד ישן והגשם דלף פנימה וחלק מהאווירה של האלבום משקפת את אותו מקום. הם רצו שהאלבום יקרין אנרגיה, האנרגיה שהייתה שם כשהאלבום הוקלט. הם דיברו קצת על ה-webcast ועל הקאברים, על כמה שזה דבר משחרר בשביל להקה לבצע שיר של להקה אחרת. הם עבדו על בערך 15-16 שירים בזמן ההקלטות של IR, הם הרגישו שהם צריכים להיפטר מהם כבר :) ת'ום שנא את הדרך שבה הוא שר את Nude בעבר, זה הרגיש לו אישי מידי. לגבי רקונר!!! ת'ום פשוט כתב חלק שני לרקונר הישן, וג'וני רשם עוד חלק. וכך החלק הראשון פשוט נעלם לו. לגבי Down Is The New Up- ת'ום טוען שההקלטה שלו מעולה, ושזה התיפוף הכי טוב של פיל אי פעם :) אבל זה פשוט לא התאים להם באלבום (אני יכולה להבין את זה למען האמת) והם הורידו אותו ברגע האחרון. ת'ום טוען שהמרכז של האלבום הוא רקונר. למרות שהוא מפריך את הטענות לגבי הקונספירציות השונות והמשונות שמסתובבות באינטרנט :) אד טוען שהדבר המרכזי בשיר הוא המילים שלו, ולמילים ב-IR אין אג'נדה פוליטית, יש בהן אינטימיות ומשהו אנושי. לכן המטרה שלהם הייתה בעצם "להתקין" למילים רקע ראוי. ת'ום הודה לסטיב על כך שהוא לא פתח את הראיון עם השאלה המתבקשת לגבי דרך הוצאת האלבום. אד אמר שהם עשו את זה כי הם יכלו, הם לא היו תחת חוזה. ההנהלה שלהם הציעה להם את הרעיון והם הסכימו, אבל הם דרשו שיהיה גם עותק מוחשי של האלבום. הם שמרו על סודיות מוחלטת ולא סיפרו על זה לאף אחד. הם לא החזיקו עותקים על המחשבים שלהם או באוטו כי הם פחדו שהאלבום יודלף, הם פשוט רצו להדליף אותו בעצמם! לדבי הכותרת של האלבום- היא פשוט הגיעה מתוך המילים של רקונר ות'ום לא היה מוכן להתפשר עליה :) הם דיברו על ה-טור הצפוי בשנה הבאה וטענו שהם כנראה יתחילו במאי בארה"ב ושיש אפשרות שהם יופיעו בפסטיבל Glastonbury אבל שום דבר לא סגור עדיין.
יש לנו עדכון DAS. כעיקרון ת'ום שוב מדבר על התחממות כדור הארץ וכל זה. תקראו, זה דווקא מעניין.
יכול להיות שג'וני שלנו יהיה מועמד בקרוב ל---אוסקר!
יודעי דבר מוסיפים שיש גם סיכוי טוב שג'וני יזכה. החזיקו לו אצבעות.
היום יש עוד ראיון עם רדיוהד ב-BBC1 בתכנית של זיין לואו בשעה 21 (אם אני לא טועה) וזה לינק לאתר שבו ניתן להקשיב לראיון: http://www.bbc.co.uk/radio1/
כאמור רדיוהד בדיוק קובעים תאריכים ויעדים לסיבוב ההופעות הבא שלהם! מי שעדיין לא חתם על העצומה או עדיין לא העביר לכללללל החברים שלו, עדיין לא מאוחר: http://www.thepetitionsite.com/1/the-radiohead--please-come-to-israel-petition אם יש לכם פייסבוק, אפשר גם להצטרף ל-cause ולהפיץ לכולם: http://apps.facebook.com/causes/view_cause/36232?h=plw&recruiter_id=9601696 יום נעים ומרגש לכולם!

dresner

New member
רב תודות לך

כבר משמיעה ראשונית הבנתי שהכל מתרכז בשיר רקונר, שהוא בעצם לב לבו של האלבום כולו. אני הגדרתי אותו כ-"אחת מפסגות היצירה הרדיוהדית". בכל אופן, שמחתי לקבל אישור על כך ממקור ראשון. ואפרופו פייספוק, שמעתי משהו על כך שאפילו לרדיוהד יש כבר אחד כזה. ורגע, זיין לואו זה לא הבחור המגניב הזה מ-mtv2? ממתין בקוצר-רוח שיתחיל כבר הראיון...

Knives Out

New member
ואני אקליט גם אותו היום

הפעם אני גם אתן לכם את הלינק XD בatease קוראים לי A, אז אם אתם רואים אשכול, תזהו חעחע

Knives Out

New member
ההקלטה

אני עושה קצת רעשים מטומטמים בBodysnatchers יחד עם מישהו אז תתעלמו מזה בבקשה D: http://bigavsha.israkal.net/BBC1ZaneLoweInterviewsRadiohead.mp3

Latisia

New member
תודה

אחלה סיכום לראיון עם אד ות'ום (= לא הספקתי לשמוע את כול הראיון :/ רדיוהד הם חבר'ה משעשעים, הם והמבטא שלהם! גם אני רוצה אחד כזה !! משום מה מלא אנשים בטוחים שיש לי מבטא ספרדי באנגלית, זה משונה. שיהיה. יום טוב.

w0nkas

New member
אוףף לא עובד לי =\

העתק הדבק לשורת כתובות...לא עובד

למעלה