שיר השבועע...

../images/Emo168.gif../images/Emo220.gif שיר השבועע...

מה היה שיר השבוע של ג'ניפר? ולא של ג'ניפר? קליפ השבוע- מה הוא היה? דיסק השבוע?? שבת שאלום

שלי===>

שיר השבוע של ג'ניפר? i'm real remix Waiting 4 2night לא של ג'ניפר? Please stay- Kylie שיר יפה Destinys Child- catre 2 u אחחח איזה שיר מדהים Mariah- we belong 2 gether יפיוף קליפ השבוע: PLAY!! דיסק השבוע? Mariah- the emancipation of mimi

חדש123

New member
שלי

שיר השבוע של ג'ניפר: Whatever You Wanna Do. לא של ג'ניפר:te busque - nelly furtado y juanes (español)." שיר מאלף! קליפ השבוע- Paris Hilton - Nothing In This World קליפ ענק! ולהפתעתי השיר די חמוד דיסק השבוע- נינט טייב יחפה

../images/Emo192.gif

שיר של ג'ניפר :
אחר : Xscape - What's up קליפ : Starkillers - Discoteka דיסק : (לא קניתי דיסקים כמה שנים טובות

Lopezit

New member
שלי

שיר השבוע של ג'ניפר You Belong To Me לא של ג'ניפר אם אלה החיים-קרן פלס רכבות באירופה- קרן פלס דיסק השבוע אם אלה החיים-קרן פלס Justin Timberlake-FuturSex-LoveSounds

NoWords

New member
אוהו. יו בילונג ../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

קרדיט לי. חח

QueIronia

New member
YBTM../images/Emo99.gif

אחד הטובים ב-TIMT. מתעלה לדעתי גם על המקור של קרלי סיימון.

NoWords

New member
אני הדבקתי אותה!! הלו! P:

אני שומעת אותו כל כך הרבה זמן כבר. אני מאוהבת בו

nof13

New member
שלי---->

שיר השבוע לא של ג'ן: אל תדאג-אביב גפן Nick Lachey - What's Left Of Me Panic! At The Disco - I Write Sins Not Tragedies

QueIronia

New member
שלי זה מאוד קל...

כל הדסיק של סקעת, מכל הכיוונים, חוץ משיר 10. בעיקר: כל הציפורים, לא ממהר, ואת, אפילו ששריפות (כלומר - שירים 1-4). והכל התחיל מ"ואת", כששמעתי אותו פעם אחת ברדיו בביצוע לייב של קרן פלס המדהימה... לא לדאוג, הדיסק מקורי (טוב, נו, הוא של אחותי, אבל מספיק עותק מקורי אחד במשפחה).

West Doll

New member
ואווו....אממ אני חורשת רק על

האלבום החדש של אוונסנס
The Open Door

למעלה