צריך להחליף סקר!!!
B backstreet girl New member 25/8/04 #3 זהו שקראתיאת הדיון שהדס העלתה ואני רוצה להמציא מזה סקר אבל רק אם הדס תסכים...
L lollapalooza New member 25/8/04 #6 והנה היא מגיבה. תכתבי מה הרעיון שלך. את לא צריכה את האישור שלי להביע דעה...
B backstreet girl New member 25/8/04 #7 אני לא רוצה לגנוב ממך או משהו! אני רוצה לכתוב בעצם... איך אני אגיד את זה.. זה לא משהו שאני אמציא.. נכון ששאלת אם אנחנו חושבים שהאלבום הבא יהיה בסגנון ביי דה ווי..? אז את זה רציתי.... בגלל זה אני שואלת אותך..
אני לא רוצה לגנוב ממך או משהו! אני רוצה לכתוב בעצם... איך אני אגיד את זה.. זה לא משהו שאני אמציא.. נכון ששאלת אם אנחנו חושבים שהאלבום הבא יהיה בסגנון ביי דה ווי..? אז את זה רציתי.... בגלל זה אני שואלת אותך..
L lollapalooza New member 25/8/04 #8 אוקיי את מתכוונת לשאלה כמו- באיזה סגנון יהיה לדעתכם האלבום הבא או איך הוא יישמע, משהו כזה
B backstreet girl New member 25/8/04 #9 הנה השאלה לאיזה אלבום האלבום הבא של הפפרז יהיה דומה? איך אני?
ר רווינסרה New member 25/8/04 #12 יש לי רעיון לסקר... "האם לדעתכם רד הוט צ'ילי פפרס הגיעו לשיאם או שעדיין לא?"