McWeekend

sweet shir

New member
זה ממש לא השפתיים של אדם.. חח בטוח שזה הוא?

חחחחחחחחחחחחחחח ממש מסכימה עם עניין הטמפון.
ואו, שיעורים בחשמל, נשמע מפתה... תנחומיי הכנים חח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif גם השפתיים של דנה אינטרנשיונל

למשל, הם לא באמת שלה. אם ראית/תראי את הדוקוסלב שלה את תראי שכל זמן שהיא עם אודם השפיים שלה נראות מלאות כאלה אבל בסוף כשהיא בלי איפור בכלל, הן הכי דקות שיש. אז התמונה הנ"ל בכל אופן הייתה באתר של פרז הילטון והוא תמיד מביא את התמונות שהרבה לא מצליחים להשיג. ולאור העובדה ששניהם מהקהילה.. אולי יש לו קשרים. אבל רואים בתמונה שאכן יש קשר בין אדם לבין היצור חחח סורי. סורי על החפירה

sweet shir

New member
אבל ראיתי הרבה תמונות של אדם עם איפור דראג

ובאף תמונה הוא לא עשה כאלו שפתיים... חח טוב אם פרז שם את זה כנראה שזה אמיתי, אבל אני עדיין מטילה את זה בספק חחח

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחחחח הבדיחות XD

לא נעים לי לצחוק על זה,אבל הן באמת טובות P:

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifSo Here Is another Song For The Radio

שיר השבוע של מקפליי
כל ר:א וקצת ~הרבה~ ממושין :)
שיר השבוע לא של מקפליי
נמנמנמנמנממ טונה אין לי כוח לפרט -:D
אומן/ית/להקת השבוע
מק ^^
אלבום השבוע
ר:א
קליפ השבוע
-----
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
השירדות D= המירוץ למיליון (לשי וגיא יפה גם קצוץ
)
סרט השבוע
----
עיצבן השבוע
המורה למת',לפיזיקה.
העציב השבוע
המבחן בת',בפזיקיה.
שימח השבוע
97 בהיסטוריה...... 95 באנגלית... :)
ציטוט השבוע
לא ממש ציטוט אתמול יערה באה אלי ללמוד לאזרחות (וגם לגאומטריה~שיעולקלשיעולקל~) ואני כזה יוצאת החוצה (עם מפתחות!) כדי לפתוח לה את השער ונותנת לדלת להיטרק כי יש לי מפתחות! אבלל!! יש בעיה במנעול
והמפתח לא פותח את הדלת. והיינו איזה רבע שעה בחוץ. אבל היה מצחיק XDD
מתנגן בראש/בפלייליסט
"אל תשכח לקחת פרוטק מותק..."
המלצת השבוע
אל תינעלו מחוץ לבית
התמונה הכי חמה
מעלה...

loserontheloose

New member
יאללה למה לא

במשרד, משעמם לי... בחו"ל יום א' זה עדיין סופ"ש אז זה בסדר... שיר השבוע של מקפליי: Five Colors בגרסה לייב. שיר השבוע לא של מקפליי: Do You Feel של The Rocket Summer אומן/ית/להקת השבוע: The Rocket Summer אלבום השבוע: The Rocket Summer - Do You Feel קליפ השבוע: The Rocket Summer - Do You Feel ו-Eminem - We Made You תוכנית הטלוויזיה של השבוע: Supernatural היה נפלא. סרט השבוע: The Curious Case of Benjamin Button עיצבן השבוע: ראיון באוניברסיטה שהלך על הפנים העציב השבוע: יום הזיכרון לשואה ולגבורה שימח השבוע: אני כנראה הולכת לראות את דייויד קוק ב-21 באוגוסט בקליפורניה. ההחלטה נפלה השבוע. זה עשה לי טוב. ציטוט השבוע: אין לי את הציטוטים פה, זה בבית, חבל מתנגן בראש/בפלייליסט: The Rocket Summer - Do You Feel המלצת השבוע: The Rocket Summer התמונה הכי חמה: היו כמה אבל שוב... בבית...

loserontheloose

New member
זאת אומרת *אם* אפגוש את דייויד קוק....

ו*אם* באמת יצא לי ללכת... עד שלא יהיו לי כרטיסים ביד אני לא מפתחת תקוות. בעצם, עד שאני לא בטיסה מניו יורק לקליפורניה אני לא אפתח תקוות.

sweet shir

New member
../images/Emo23.gif מקוויקנד באיחור קל. D:

שיר השבוע של מקפליי: כלמיני.. עשיתי שאפל. <: שיר השבוע לא של מקפליי: Dirty Little Secret - AAR Play My Music - JB אומן/ית/להקת השבוע: מקפליי, AAR, סאם 41 והאחים ג'ונאס. קליפ השבוע: FIL תוכנית הטלוויזיה של השבוע: פרוייקט מסלול, אמריקן איידול, 90210 (גאד, איזה סדרה עלובה חחחחח), גריק, הישרדות וחשופים. סרט השבוע: שוב בן 17 (אדיר!), אלאדין ומלך האריות 2 (באוטובוס בטיול שנתי חחחחח) וקלולס (Epic! חחח אני מושפעת מטום.) עיצבן השבוע: מחזור. העציב השבוע: מכתב שהקריאו בטקס יום השואה.. שמישהי בשכבה כתבה לסבא שלה שנפטר. שימח השבוע: טיול שנתי!!!! היה מדהים:) והמדריך היה קופפפפפי יואב מהישרדות! קול ופרצוף! המדריך הכי טוב שאי פעם היה לי. ארזוש.<: וגם 100 סופי בבע"פ באנגלית, והלך טוב במבחן במתמטיקה.. :) ציטוט השבוע: נטע: "מגרד לי הגב." אני: "מגרד לי הירך. ... אני רוצה שזאק אפרון יבוא ויגרד לי את הירך." נטע: "אוו. אני מוכנה לפתח גירוד בירך בשביל זאק." אבא: "לי מאוד כאב ששמתי בפעם הראשונה טמפון." ~בטיול שנתי באוטובוס במשחק זיהוי ערים~ מדריכה: "עיר של בחורות מבולבלות..." ילד: "תל ברוך!!" ~תלמיד היה צריך להחזיק מפה של ישראל, אבל הוא החזיק אותה עקום~ ארז המדריך (המושימושלם): "בגיל 17 אם אתה לא יכול להעמיד אותו זו כבר בעיה רצינית." מתנגן בראש/בפלייליסט: הסאונדטראק של קלולס מהטלויזיה חח המלצת השבוע: אם אתם נוסעים לדרום תקחו מלאא וזלין חח כמה שזה עזר. התמונה הכי חמה: קושקושוני.3>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDD הציטוטים ../images/Emo6.gif

למה וזלין? חחח חח רציני ש-90210 לא משתווה למקורית והיא די פאתטית ולא מחדשת כלום. נסיון עלוב להמשיך את ההצלחה של קודמה ולהתחרות בג"ג, היא אוכלת אותה בלי מלח חחח חבל שלא היה שבוע שעבר וגם השבוע
אני חזרתי לראות את של שנות ה-90' עד כמה שזה ישן זה עדיין רלוונטי ויותר טוב ממה שיש עכשיו. אבל אומרים שהיא משתפרת ואולי עד עונה הבאה היא תהיה יותר טובה..
חבל רק שדסטין (אית'ן) לא יהיה יותר
טומייי

sweet shir

New member
אוי, שכחתי שלא יהיה גם השבוע.. איזה דיכאון :(

וזלין בשביל השפתיים! חחח הן שורפות בטירוף בגלל היובש. אף פעם לא אהבתי את בוורלי הילס הרגיל... זה די שעמם אותי חחח. יכול להיות שאם הייתי רואה עכשיו מחדש כן הייתי אוהבת, אבל ממש אין לי זמן חח וכבר הורידו את העונה ה-1 מVOD. למה שאית'ן לא יהיה??!? O: למה הרסת ליייייייייי :( טומי מושלמי.
אני חווה אהבה מאוד קשה אליו בזמן האחרון חח

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifגם אני רוצה לראות שוב בן 17 >:

יאאאאאאא ראיתם אלאדין ומלך האריות בטיול? ס'מגניב! D: כל הכבוד על האנגלית והמתמטיקה!
XD חחחחחחח הציטוטים! אבא שלך! XDDD

sweet shir

New member
תראייייייי! סרט ממש קורע! וזאק מווווושלם! *-*

אפילו האישיות של הדמות שלו ממש מושלמת חחחחחחח הוא ממש מתוק. <: אל תגידי כל הכבוד על המתמטיקה עדיין.. זה שיצאתי בהרגשה טובה לא אומר שהלך לי טוב.
חחחחחחחחחחחחחחחחח כן, אבא שלי קרע אותי.XD 333>

McLife135

New member
../images/Emo55.gifבאמת מדההיםם ששםם!! ../images/Emo99.gif../images/Emo226.gif

סורי על הדחף

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifוויקנד באיחור ../images/Emo122.gif../images/Emo163.gif

שיר השבוע של מקפליי
Rockin' Robin
POV FIL too close to comfort bubble warp THNL the last song the end i'll be ok ( הגרסא הרגילה והגרסא של דאג. ) walk in the sun unsaid things not alone ועוד הרבההההה.... D:
שיר השבוע לא של מקפליי
עברי לידר - אני רוצה לבד
עברי לידר - הכוס הכחולה
עברי לידר - חולצת פסים עברי לידר - ניסים
עברי לידר - האנשים החדשים
עברי לידר - בוא עברי לידר - גשם אחרון עברי לידר - אישה לוויתן עברי לידר - יותר טוב כלום מכמעט
עברי לידר - זה תמיד אהבה עברי לידר - זכיתי לאהוב ועוד ועוד D:
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי , עברי לידר
אלבום השבוע
MITO
קליפ השבוע
falling in love
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
אחים ואחיות
הכי גאים שיש
- ג'סטיןןןן
חברים D: הישרדות
התחלתי לבכות כשפול ואופיר דיברו שהוא עשה כזה " אני יחכה לך לנצח " וכאלה
על טבעי
סרט השבוע
צ'אק ולאריי ( משו כזה
)
עיצבן השבוע
שכל השבוע הייתי צריכה ללמוד למבחן מטונף במתמטיקה
העציב השבוע
שימח השבוע
נעליים חדשות
אני דיי בטוחה שהיו עוד דברים , אני פשוט לא זוכרת מה
ציטוט השבוע
בשיעור מדעים - המורה : " אתם יודעים מזה חוות קינון ? " ילד : " מקום שמוציאים בו כינים " XDDDDDD טקסט שעשיתי על חברה שלי באנגלית והייתי צריכה להגיש : " she is the most furriest , wiredo and pshyco girl ever " " she is freak , comupter addicted and mazochitit girl i know " XDDDDDD אתן לא תבינו , אבל אני והיא לא הפסקנו לצחוק על זה...XD והיו מהטוויטר D:
מתנגן בראש/בפלייליסט
" לבד , לבד , אני רוצה לבד , * בנזונה אמר שהוא רוצה לבד* " חיחיחי
המלצת השבוע
תלמדו למבחנים . זה לא הורג. D: - לרוב
-
התמונה הכי חמה
תראו איזה מותק סקוטי !

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifעוד תמונה ../images/Emo163.gif

אההה , ומשו שהעציב זה שאני לא יכולה ללכת עם העגילי דאגי יותר
ישלי אינפקציה מהם