כמוני >< האוזניים המטומטמות שלי פיתחו אלרגיה גם לעגילידאגי וגם לעגילי מצעד הגאווה ><"
ג גרבע New member 27/4/09 #186 ../images/Emo105.gifכמוני >< האוזניים המטומטמות שלי פיתחו אלרגיה גם לעגילידאגי וגם לעגילי מצעד הגאווה ><"
../images/Emo105.gifכמוני >< האוזניים המטומטמות שלי פיתחו אלרגיה גם לעגילידאגי וגם לעגילי מצעד הגאווה ><"
R RockinKeren New member 26/4/09 #145 ../images/Emo226.gifאני ואלבר/ט ../images/Emo163.gif אינלי מושג איך קוראים לו ...XDDD
R RockinKeren New member 27/4/09 #187 ../images/Emo226.gifהאממ , לא ממש ... אבל , הוא היה בתכונית מפרץ האהבה
S sweet shir New member 27/4/09 #173 עברי. ../images/Emo47.gif יאאאאאאא סקוטי וקוווווווין! איזה מושלמים. איך אני מחכה לעונה ה3! בוהו, פספסתי הג"ש השבוע כי נרדמתייי. טוב לונורא יש לחברה שלי את כל הפרקים על המחשב חחחחחחח אני אשלים אצלה. ד"א, אני שמה לב שיש לנו הרבה תחומי עניין משותפיםXDD
עברי. ../images/Emo47.gif יאאאאאאא סקוטי וקוווווווין! איזה מושלמים. איך אני מחכה לעונה ה3! בוהו, פספסתי הג"ש השבוע כי נרדמתייי. טוב לונורא יש לחברה שלי את כל הפרקים על המחשב חחחחחחח אני אשלים אצלה. ד"א, אני שמה לב שיש לנו הרבה תחומי עניין משותפיםXDD
R RockinKeren New member 27/4/09 #184 ../images/Emo226.gifיאפ . D: ישלך טעם מאוד טוב בלהקות/זמרים/תוכניות אני התחלתי לראות עונה שלישית באינטרנט , ישלי אתר שדרכו יש את כל הפרקים במגה ווידאו D: אז כל יום שיש לי זמן , אני רואה פרק , וזה מדהים !
../images/Emo226.gifיאפ . D: ישלך טעם מאוד טוב בלהקות/זמרים/תוכניות אני התחלתי לראות עונה שלישית באינטרנט , ישלי אתר שדרכו יש את כל הפרקים במגה ווידאו D: אז כל יום שיש לי זמן , אני רואה פרק , וזה מדהים !
S sweet shir New member 29/4/09 #206 גם לי יש אתר, אבל אני מתאפקת בשביל לראות בטלויזיה. רק שיביאו את העונה ה3 כבררר! XD