McWeekend

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo41.gifMcWeekend../images/Emo41.gif

שיר השבוע של מקפליי
Lies I Wanna Hold You Don't Wake Me Up 5 Colors In Her Hair
שיר השבוע לא של מקפליי
Son of Dork- BoyBand Son of Dork- Holly...I'm The One Taylor Swift- Love Story Joshua Radin- Winter Simple Plam- Generation Paramore- Decode
אומן/ית/להקת השבוע
McFLY Son Of Dork
אלבום השבוע
Radio:Active
קליפ השבוע
McFLY- Lies
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
נמלטים גיבורים עקרות בית נואשות רוק 30 גריק סקרבס
סרט השבוע
יש לה ביצים
עיצבן השבוע
ללמוד למגן במתמטיקה....
העציב השבוע
יום השואה.....
שימח השבוע
גלידה בטעם פיסטוק....
ציטוט השבוע
Dougie:"...i know a guy that tweeted too much on twitter and twatted"
מתנגן בראש/בפלייליסט
Sum 41- Pieces McFLY- The Heart Never Lies
המלצת השבוע
----------
התמונה הכי חמה
|ריר|

AdiA12

New member
../images/Emo42.gifMcWeekend../images/Emo42.gif ראשון שלי D: ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

שיר השבוע של מקפליי
all about you i want to touch you [חח הכתיבה מחדש של all about you..]
שיר השבוע לא של מקפליי
YMAS - finders keepers MS - shake it Jimmy Robbins - breath again Jimmy Robbins - everything to you Saving Aimee - small talk ETF - situations Miley Cyrus - the climb Amy Can Flyy - go go gadget happy heart כל הדיסק השני של SP
אומן/ית/להקת השבוע
Jimmy Robbins Mcfly You Me At Six
אלבום השבוע
Still not getting any... של Simple Plan
קליפ השבוע
YMAS - finders keepers Saving Aimee - small talk Miley Cyrus - the climb
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
90210 American Idol F.R.I.E.N.D.S
סרט השבוע
hanna montana - the movie שתבינו, אני לא אוהבת את מיילי סיירוס, אבל במקרה שמעתי את "the climb" אז קצת נגנבתי על השיר הזה. ובעיקרון ראיתי את הסרט בגלל חברות, אבל במאת שזה סרט מדהים
עיצבן השבוע
שתי חברות שלי הם החברות הכי טובות, אבל הקטע שזה יותר גרוע מזה - כל פעם שהם ביחד הם דבוקות אחת לשנייה ומתרחקות מכל שאר החברות, וזה כבר די מגעיל. עבודה במתמטיקה שהייתי אמורה להגיש ביום ראשון, אבל עד שסיימתי הגיע כבר יום חמישי. היו 3 קטעים הכי חשובים מבחינתי בסרט, ואמא שלי התקשרה והפריעה לי ב2 מהם.
העציב השבוע
אמממממ... כלום.
שימח השבוע
שיצאתי עם כמה חברות לקניון ולראות סרט [חח רק אנחנו היינו באולם..] שראיתי יותר מדי בנים סקסיים *-* שהייתי בדירה החדשה של אח שלי אמא שלי קנתה לי נעלי אולסטאר נוספות [אפורות..] חח יש לי עכשיו אולסטאר בצבעים: תכלת, שחור, ואפור.
ציטוט השבוע
~חברה 1 מנסה לבדוק אם יש מישהו באולם חוץ מאיתנו~ "בבקשה שמי שפה שיגיד שהוא פה!" חברה 2: "אני פה" - לפני שהתחיל הסרט, ישבנו על הכורסאות בחוץ וחיכינו לפופקורן, אז כשקמנו כדי לקחת, חברה שלי לקחה לחברה אחרת שלי את הבקבוק קולה והחביאה אותו ואז עשתה לה: "מאיה.. איפה הקולה שלך?" ~מאיה [חברה שלי] מסתכלת על המקום שישבנו בו~ "שיר, איפה הפלאפון שלך??" [חח היא שכחה שם את הפלאפון] ~אני צוחקת~ ~שיר [חברה שלי] מסתכלת על המקום שישבנו בו...~ "עדי, איפה הקליק שלך???" [>_<" שכחתי שם את השקית קליק שקניתי]
מתנגן בראש/בפלייליסט
"I don't break bones, just hearts, I don't break bones, just hearts......"
המלצת השבוע
לכו תראו את הסרט של האנה מונטנה, סרט מקסים.
התמונה הכי חמה
[זאת אני..]

AdiA12

New member
עוד לשימח השבוע. איך יכולתי לשכוח?../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

כשיצאנו מקניון גבעתיים, אחרי שהסתובבנו וראינו סרט עצרו אותנו בדיוק 3 בנות ששאלו אותנו אם אנחנו רוצות להצטלם למגזין.. משהו עם fashion נו של מעריב לנוער, אז אני ועוד חברה הסכמנו אז צילמו אותנו וסוג של ראיינו אותנו XD אז זה יהיה השבוע או שבוע הבא במעריב לנוער [; למישהי פה יש מעריב לנוער כדי שהיא תוכל להגיד לי אם יש?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif I'm Worthless but you worth less

שיר השבוע של מקפליי FIL.
שיר השבוע לא של מקפליי Amy Winehouse - To Know Him Is to Love Him (Acoustic). Eminem - We Made You.
Heidi Montag - No More. Kris Allen - Ain't No Sunshine (Bill Withers Cover).
La Roux - In for the Kill. Lily Allen - Fuck You. Lily Allen - Not Fair. Matt Giraud - You Found Me (The Fray Cover).
Mayday Parade - When I Grow Up (The Pussycat Dolls Cover). Matro Station - Kelsey.
אריק ברמן ואפרת גוש - אוריה חוזר הביתה (הבחורה עם החתולים). אריק ברמן - עץ. אריק ברמן - מה עוד ביקשת?
אומן/ית/להקת השבוע כריס אלן
אלבום השבוע Metro Station - Metro Station.
קליפ השבוע Black Eyed Peas - Boom Boom Pow http://www.youtube.com/watch?v=UIK-U6ZfyYE&feature=player_embedded Theory of Deadman - Hate My Life
http://www.youtube.com/watch?v=5oxaberFIvw Kanye West feat. Young Jeezy - Amazing http://vimeo.com/4304415
תוכנית הטלוויזיה של השבוע בוורלי הילס 90210 (3). 90210. אמריקן איידול 8. מאט+כריס
פרוייקט מסלול 5. גריק. חדשות ערוץ הבידור. סלבס. הוליווד הילס 3. מלון בבילון 3.
סרט השבוע מעודדות צמודות 4: In It to Win It. Drillbit Taylor (שומר ראש להשכרה בתרגום נדמה לי) עם אוון ווילסון XDD
עיצבן השבוע אני לא מצליחה לעשות שיעורים בחשמל
העציב השבוע יום השואה.
שימח השבוע - ג'וני קיי בשישי! - ההצלה של מאט מהדחה באיידול
ציטוט השבוע בדיחות שואה~
לא לחסרי הומור שחור היטלר והימלר יושבים לדבר היטלר: אתה מריח ריח של משהו מתוק? הימלר: כן, הם שורפים היום את חולי הסכרת שני ילדים רבים במקלחת, האחד זורק על השני סבון ילד: היי, בלי לערב הורים! איזה משחקים היו משחקים בגטו? תשובה: חולה, גוסס, מת, סבון. XDDDDDDDD ~ מהבלוג של פרנצ' בדרך חזרה מהעבודה אני תוהה - מי המציא את הטמפון, ולמה? באיזה שלב, בדיוק, התיישבה מישהי על התחבושת הטיטולית והספוגה שלה, וחשבה לעצמה - היי, להסתובב בעולם עם משהו תקוע לי בין הרגליים זה רעיון עצום. ואפילו יותר חשוב - כמה שיכורה היא בדיוק הייתה? מה דעתך על המצב הכללי של המדינה? יציב עד בינוני. היא כל כך צעירה וקייצית, וכבר התחת הדרומי שלה ראה מלא ערבים. אני בכלל לא מדברת על החצ'קונים שיש לה בכל מקום - כפר קאסם פה, כפר חליל שם. מצד שני, לפחות היא חברה של מלכת הכתה, ארה"ב. נו אז מה עם הבת של המאבטח בקניון (רוסיה) והבן של המרצף (סין) קרובות מאוד להוריד את מלכת הכתה בווישט אחד גדול. ואז, מי ישאר לישראל? היא, התחת הטריפוליטאי שלה, הפלולות ואיווט ליברמן.
מתנגן בראש/בפלייליסט Matt Willis - Don't Let It Go to Waste.
המלצת השבוע תראו אמריקן איידול
למרות שנשארו רק 6
התמונה הכי חמה אדם למברט XDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifחח אכן../images/Emo6.gif הוא גם הודה פעם נדמה לי

שהוא מתלבש כדראג קווין לפעמים.. וזה די מתקבל עם העובדה שהוא גיי..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif כמובן שישלח לפני הזמן :-{

התכוונתי לומר שהתבלבלתי בינו לבין ליידי גאגא
היא התוודתה לגבי הנ"ל, אבל לגביו אין לי מושג. כמו שכתבתי לשיר בתגובה, אני כמעט בטוחה שזה אכן הוא.

sweet shir

New member
ראיתי תמונות שלו בדראג חח פשוט לא בכזו הגזמה.

הדבר היחיד שלא הגיוני לי זה השפתייםXD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אהמ,

היו עושים מהשומן של הנרצחים סבונים. כי זה ידוע ששומן אדם הוא השומן הטוב ביותר לטבע משהו כזה..

למעלה