תום!

Dug E

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo47.gifתום!../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

ימלך!! אנחנו מאחלים לך המון מזל טוב,עד 120 (אלבומים גם). והכי חשוב-לכם,משפ' פטרובר - המון אושר עם הילד ב"ה,שתזכו להמשך חיי משפחה ונישואין מדהימים! אוהבים מכל ה
-פרום תפוז
365.

little WhiSper

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב תום! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

[אם הוא בכלל יראה את זה] רק טוב כמובן, הרבה הצלחה עם הפעוט, הרבה הצלחה עם הדיסק, תמשיך לתת בראש! ואל תשכח שיש קהל ענקי שעומד מאחוריכם תמיד ואוהב אותכם. בקיצור רק אושר וטוב הצלחה ומה שבאלך שיהיה! (תסלחו לי אני לא משו בברכות.)

../images/Emo55.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

עד 120, המון אושר. מזל טוב כפול על הרחבת המשפחה, ובכלל, על כל הדברים המשמחים שקורים לאחרונה.... הלוואי וזה יהיה רק ככה
שהשנה תהיה הכי טובה שרק אפשר, ושכל יום יהיה יותר טוב מזה שקדם לו... (דיי, אני כזאת קיטשית
) מזל טוב

hunger

New member
אעה?!

מזל טוב על מה? סליחה שאני לא מעודכן..יש לו יום הולדת? אם כן..בן כמה הוא?

Tom 7

New member
תוםםםםם מזל טוב!!!!

האיש והאגדה! המוח מאחורי הלהקה!! אתה איש מיוחד מאוד ומזל עד 120!!

תומאס!!

אח תום יומולדת שמח גבר! תמשיך לשעשע ולרגש ולתת בראש ולעשות את המוזיקה שרק אתה יודע לעשות! המון אושר ובריאות והצלחה עם הדיסק החדש ועם המושי שבדרך! אוהבת המון
יפית

../images/Emo65.gif.

בריאות, הצלחה, אהבה וימים טובים. מי ייתן ותקבל תגמול על כל הטוב אשר אתה מעניק לאנשים.
-
. ענבר.

מזל טוב ! ../images/Emo65.gif

שיהיו לך רק ימים של אושר בריאות אהבה חיוכים. בהצלחה בהכל. ותודה על הכל. תודה עלייך. יום הולדת שמח.

למעלה