מזל טוב לפורום

Adrienne

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo70.gifמזל טוב לפורום../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

היום הפורום חוגג חודש לפתיחתו! המון מזל פורום יקר שלי...
שתגדל ותהיה קהילה גדולה ומפותחת...
אוקיי ועכשיו לכמה עניינים מנהליים... הדבר שהולך פה בפורום בזמן האחרון, ואני לא כל כך מרוצה ממנו, זה צורת הביטוי שאתם משתמשים בה. תראו אנשים, אני לא יודע איך אתם רגילים להתנהג אבל אתם ממש אבל ממש משתמשים במילים שלא ראויות לכתיבה ובמיוחד לא באינטרנט ובטח שלא כאן. זאת היא קהילה של מעריצי "דה קולינג" ולא של "קללות רק היום - ובחינם" לכן החלטתי (ונראה לי שאתם תסכימו אותי) לעשות חוק חדש, שהוא אם לא הבנתם - לא לקלל בשטח הפורום. החוק הזה למעשה הוא לא חדש, בחוק נגד ריבים על גבי הפורום רשמתי את זה אבל אתם לא לוקחים את זה ברצינות כנראה אז עכשיו תתחילו. אין לקל בפורום ! . במקרה ואני אמצא הודעה עם קללה בפורום, לא משנה איזה קללה ומאיפה הוקרצה, אני אישית אמחק אותה ולא מעניין אותי עם תהיה כלולה בה מידע בלעדי שיעלה את הפורום שלנו לשחקים. הרבה לפני שאנחנו מעריצים אנחנו צריכים להיות בני אדם, למי שעוד לא הבין את זה או שכח אני מזכיר לו. אנחנו לא ערסים מהשכונה, לא פרחות מהמועדון או נרקומנים מהמחששה - בבקשה תשמרו על זה. למקרה שיש לכם בעיות עם זה אתם יודעים איפה למצוא אותי...

Dror Lavie

New member
ממזללללללל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif ../images/Emo60.gif

אההה ואיתוש! תן איזה שורש אחד שאפשר להשתמש בו, אי אפשר בלי קללות, מצטער אחי, קללה קטנה כזאת...!

Adrienne

New member
תראו, לא התכוונתי שנהיה חסידים,

אני לא כזה ואני גם לא אהיה. פשוט אמרתי שאם אתם רוצים לקלל סבבה, תעשו את זה במסרים, בצ´אט, איי סי קיו או בכל מקום אחר. מותר קללות כמו חרא, באסה, כלב\ה וכו´ אבל לא מהגסות ומהמעצבנות שממש פוגעות...

Charmed 4ever.

New member
LOL ../images/Emo6.gif

אני באמת לא חושבת שבאסה זו קללה... אבל לא נורא! מזל טוב לפורום... שיזכה להרבה מאוד חודשים של חיים
כמה שאני אופטימית.... הא... ואם כבר מזל טוב לפורום... אז אני מניחה שמגיע גם מזל טוב לאיתמר שמנהל אותו..
מזלט...

Dror Lavie

New member
מותר "זיןןןןןןן" ../images/Emo60.gif

כאילו: לא נכון! מה באמתתתתתתתת? אתה מדבר ברצינות? ואיתמרררררררררר אחייייייי המון המון המון המון המון מזל טוב! אוהביםםםם אותך

TCgirl

New member
אפילו שזה באיחור - מזל טוב

כרגע גיליתי שאני חברה בפורום כבר 4 (!?) ימים... הייתי בטוחה שזה היה יותר, שבועיים או משהו כזה... אני קוראת הודעות כבר יותר משבועיים אבל רשמית הצטרפתי לפני 4 ימים - הזמן טס כשנהנים... טוב, בכל מקרה המון המון המון המון המון מזל טוב...
אה... ועוד חודש ויום לי יש יום הולדת!!! איזה אושר - סוף-סוף גיל 15!!! בני כמה כולם פה בפורום? TCgirl (אירנה)

TCgirl

New member
איזה ציור מהמם!!!

יש לך מושג מי צייר אותו? במחשב יש לי ציור הרבה הרבה הרבה יותר יפה (שלא אני ציירתי) אבל עדיין, זה ציור יפה...

Buzzit

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב!!!! (קצת באיחור...)

אוקיי... אז קודם כל - מזל טוב!!! ואני מסכימה עם זה שצריך להפסיק לקלל.... רק שיש בעיה קטנה...
אפשר לומר שאני דיי ערסית.... ותיהיה לי קצת בעיה עם זה........... חולה עליכם נשמות!!!

Charmed 4ever.

New member
רואה איתמר... אמרתי לך שתהיה בעייה

עם זה... (:) אבל בכל מקרה מי שכותב בפורום לא כותב איך שהוא מתבטא במילים... אז פשוט אפשר להוציא את הקללות מהלקסיקון שאת משתמשת בו ביום יום כשאת כותבת בפורום...

מאיה Ms

New member
ואו כבר עבר חודש

ויש כבר המון אנשים בפורום שחלק מהם אני לא ממש מכירה... אבל אני יודעת שזאת אשמתי כי אני נכנסת לעיתים רחוקות לפורום (מבחנים..-טוב, אני יודעת שזה תרוץ עלוב אבל ...) בכל מקרה מזל טוב לפורום הכי טוב בתפוז!!!!!!!!

למעלה