../images/Emo168.gif../images/Emo70.gifמזל טוב לפורום../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif
היום הפורום חוגג חודש לפתיחתו! המון מזל פורום יקר שלי...
שתגדל ותהיה קהילה גדולה ומפותחת...
אוקיי ועכשיו לכמה עניינים מנהליים... הדבר שהולך פה בפורום בזמן האחרון, ואני לא כל כך מרוצה ממנו, זה צורת הביטוי שאתם משתמשים בה. תראו אנשים, אני לא יודע איך אתם רגילים להתנהג אבל אתם ממש אבל ממש משתמשים במילים שלא ראויות לכתיבה ובמיוחד לא באינטרנט ובטח שלא כאן. זאת היא קהילה של מעריצי "דה קולינג" ולא של "קללות רק היום - ובחינם" לכן החלטתי (ונראה לי שאתם תסכימו אותי) לעשות חוק חדש, שהוא אם לא הבנתם - לא לקלל בשטח הפורום. החוק הזה למעשה הוא לא חדש, בחוק נגד ריבים על גבי הפורום רשמתי את זה אבל אתם לא לוקחים את זה ברצינות כנראה אז עכשיו תתחילו. אין לקל בפורום ! . במקרה ואני אמצא הודעה עם קללה בפורום, לא משנה איזה קללה ומאיפה הוקרצה, אני אישית אמחק אותה ולא מעניין אותי עם תהיה כלולה בה מידע בלעדי שיעלה את הפורום שלנו לשחקים. הרבה לפני שאנחנו מעריצים אנחנו צריכים להיות בני אדם, למי שעוד לא הבין את זה או שכח אני מזכיר לו. אנחנו לא ערסים מהשכונה, לא פרחות מהמועדון או נרקומנים מהמחששה - בבקשה תשמרו על זה. למקרה שיש לכם בעיות עם זה אתם יודעים איפה למצוא אותי...
היום הפורום חוגג חודש לפתיחתו! המון מזל פורום יקר שלי...