בין השורות

../images/Emo168.gif../images/Emo79.gifבין השורות../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

בעקבות פתיחת הפינה החדשה בהופעות של נועם "הפינה המעופפת" למי שלא מעודכן
עלה בי רעיון לשחזר את הפינה הזו, כי היא נחוצה והמוןןןן זמן לא נוצר פה דיבור על שיר מסויים וזה נורא חשוב
אז למי שלא זוכר מה עושים, אני שמה פה מילים של שיר כלשהו של נועם [ואפילו בונוס בסוף
] ולאחר מכן מעלה כל מיני שאלות שנוגעות לשיר ואתם עונים! מאוד פשוט!
אז השיר שבחרתי לשים הוא "בורח" וקצת מיותר להגיד למה מבחינתי.... זה השיר שאני הכי אוהבת לשמוע בהופעות, הכי מתחברת אליו בעולם, וגם אני בטוחה שאתם יודעים שזה השיר שנועם הכי גאה בו באלבום.. אם לא תתקשרי עוד מעט אני אשתגע אקח מכחול ואתחיל לצייר את מה שמפריע אל תברחי כשאני מתבודד אחזור רגוע נמאס לכתוב על מי שמכאיב הוא לא שומע אני מפחד שלא תצאי לי מהמח תאכלי לי ת'לב ולא תשבעי אני בורח, בורח... בורח שוכח הכל נוגע במה שיכול מדביק אחרים בעצמי אני חולה כשאני לבדי בורח שוכח הכל נוגע במה שיכול מדביק אחרים בעצמי.. הו.. אני חולה כשאני לבדי הודגש באמצעות מדגישומטיק
למי שמעוניין ופספס- בורח מירושלים ___________________________________________________________________
באיזה סיטואציות אתם מוצאים את עצמכם בורחים, פיזית ומנטלית?
מה גורם לכם להשתגע ולצאת מדעתכם?
האם יש מקום שאליו אתם בורחים? למה דווקא לשם?
מה עושים כדי לפרוק את הכאב?
איך אתם מפרשים את השורה "מדביק אחרים בעצמי"?
אילו דברים עושים אתכם חולים מנטלית, בדידות כמו בשיר או דברים אחרים?
איך אתם מתמודדים עם פרידה? עם הנסיון לשכוח בן אדם מסויים?
ו... מה דעתכם על השיר? על הלחן, על המילים, על העיבוד, על האופן שנועם מגיש את השיר בהופעה.. מאחלת לכם שתהיו אוהבים ונאהבים וכמובן שבוע טוב

עונה

באיזה סיטואציות אתם מוצאים את עצמכם בורחים, פיזית ומנטלית? אני בורחת פיזית ונפשים כשממש קשה לי נפשית, כשפוגעים בי רגשית ואני מרגישה שאני כבר לא יכולה לסבול את זה יותר מה גורם לכם להשתגע ולצאת מדעתכם? עומס נפשי האם יש מקום שאליו אתם בורחים? למה דווקא לשם? אני בורחת לחדר.... יש משהו בחדר שלי שמרגיע אותי תמיד.... מה עושים כדי לפרוק את הכאב? אני בוכה...., בטירוף... לפעמים אפילו כמה שעות רצוף איך אתם מפרשים את השורה "מדביק אחרים בעצמי"? שיתוף של אנשים קרובים בדברים שמפריעים וברגשות, לטובו לרע אילו דברים עושים אתכם חולים מנטלית, בדידות כמו בשיר או דברים אחרים? תלוי, לפעמים בדידות דווקא עושה לי ממש טוב, כל עוד היא במינון הנכון........... איך אתם מתמודדים עם פרידה? עם הנסיון לשכוח בן אדם מסויים? נורא קשה לי להתנתק מאנשים...., אם אני זו שצריכה להתנתק זה לרוב בהדרגה..... מפסיקה להתקשר..., מוחקת את המספר מהפלאפון...., מוחקת מהמסנג'ר............. ו... מה דעתכם על השיר? על הלחן, על המילים, על העיבוד, על האופן שנועם מגיש את השיר בהופעה.. שיר מדהים, לא סתם הוא כל כך גאה בשיר הזה

אני חולה כשאני לבדי../images/Emo14.gif

באיזה סיטואציות אתם מוצאים את עצמכם בורחים, פיזית ומנטלית? בורחת מאחריות, בורחת מקבלת החלטות, בורחת מהתמודדות עם המציאות... מה גורם לכם להשתגע ולצאת מדעתכם? אנשים מפגרים, חוסר וודאות, לחץ, חוסר זמן, שדברים לא מסתדרים... האם יש מקום שאליו אתם בורחים? למה דווקא לשם? בורחת לדיסקים שלי, למוזיקה... מה עושים כדי לפרוק את הכאב? כותבת, בוכה
איך אתם מפרשים את השורה "מדביק אחרים בעצמי"? לדעתי השורה הזאת מדברת על להתחבר כמה שיותר לאנשים כדי לא להשאר לבד, היא מתחברת לשורה הבאה[שנמצאת אצלי בכותרת], בעצם הוא מדביק אותם במחלה הזאת כדי שהוא לא יהיה לבד, כדי שהוא לא יהיה חולה. אילו דברים עושים אתכם חולים מנטלית, בדידות כמו בשיר או דברים אחרים? בדידות, שקרים, אכזבות מסיטואציות מסוימות... איך אתם מתמודדים עם פרידה? עם הנסיון לשכוח בן אדם מסויים?גם דרך המוזיקה וגם דרך הכתיבה ו... מה דעתכם על השיר? על הלחן, על המילים, על העיבוד, על האופן שנועם מגיש את השיר בהופעה? אני מאוד אוהבת את השיר הזה, דווקא בגלל שהוא כל כך שקט ומתחת לפני השטח, אז שאפו על העיבוד! המילים תפסו אותי מהרגע שלקחתי את הפלייר אחרי ההופעה של כפיר בבארבי ב19.6, הלחן מקסים. רואים שנועם מאוד אוהב את השיר הזה :)

אני חולה כשאני לבדי.

באיזה סיטואציות אתם מוצאים את עצמכם בורחים, פיזית ומנטלית? בדרך כלל כשאני מרגישה שמשהו מעמיס עליי,משהו מכביד עליי, צרור של דברים שמתחברים יחד.. אני בורחת אם זה פיסית ואם זה מנטלית. מה גורם לכם להשתגע ולצאת מדעתכם? כל מיני מחשבות רעות שתוקפות אותי,בעיקר בתקופה האחרונה של החיים שלי, שאני לא מצליחה לצאת מהן,זה די גורם לי להשתגע ולהתבודד עם עצמי. האם יש מקום שאליו אתם בורחים? למה דווקא לשם? בדרך כלל,זה לגינה מתחת לבית,אני אוהבת אותה את האווירה את כל מה שהולך שם, זה נותן לי תחושה של אופטימיות ושל רוגע,וכמובן ים נותן לי תחושה טובה, כשאני מרגישה שאני יוצאת מדעתי,זה בדרך כלל אחד המקומות שאני הולכת אליהם מה עושים כדי לפרוק את הכאב? מבחינתי מוסיקה,אני אוהבת את החיבור למוסיקה,גם אם לפעמים זה מכביד איך אתם מפרשים את השורה "מדביק אחרים בעצמי"? הרגשות שתוקפות שאתה לבד,מועברים אל אחרים כאשר אתה נמצא איתם. "מדביק" "אני חולה שאני לבדי" אילו דברים עושים אתכם חולים מנטלית, בדידות כמו בשיר או דברים אחרים? בדידות,געגוע,מחשבות יתר. איך אתם מתמודדים עם פרידה? עם הנסיון לשכוח בן אדם מסויים? מאוד קשה לי עם פרידות, אני לא באמת יודעת להתמודד עם זה ו... מה דעתכם על השיר? על הלחן, על המילים, על העיבוד, על האופן שנועם מגיש את השיר בהופעה.. טוב זה שיר שאני מאוד מתחברת אליו בהופעות, ומשום מה רואים באופן הגשה של נועם שגם הוא מתחבר, המילים כל כך מדהימות ומרגשות,והדרך שבה נועם שר את זה זה נראה שנועם לוקח את השיר ממקום מאוד אמיתי ומאוד אישי,ואני מאוד אוהבת את החיבור הזה,ולחן אין מילים, מדהים,לא רק בשיר הזה,אני מאוד מאוד אוהבת את הלחנים של נועם. השיר הזה בכלל אין מילים כמה הוא נוגע וכמה הוא מרגש בהופעות.

שוכח הכל, נוגע במה שיכול.

באיזה סיטואציות אתם מוצאים את עצמכם בורחים, פיזית ומנטלית?
בשיחות על רגשות ושיחות של "מה יהיה בהמשך"
מה גורם לכם להשתגע ולצאת מדעתכם?
שאני מרגישה שמסתירים ממני. או כשאני מרגישה שאני פועלת בערפל. שאני בכלל לא מודעת למה קורה איתי.. למה קורה עם דברים שחשובים לי. ושגם אין לי שום דרך לדעת.
האם יש מקום שאליו אתם בורחים? למה דווקא לשם?
אל השתיקה. אבל לרוב לא מרצון. אני פשוט אוטומטית משתתקת. וקשה לדבר איתי. אנ ממש מרגישה שאני נהיית כמו אבן. רוצה לדבר. רוצה לפרוק. אבל לא מסוגלת להוציא החוצה.
מה עושים כדי לפרוק את הכאב?
בוכים. שומעים מוזיקה. רצים.
איך אתם מפרשים את השורה "מדביק אחרים בעצמי"?
ממ.. אין לי מושג!:S
אילו דברים עושים אתכם חולים מנטלית, בדידות כמו בשיר או דברים אחרים?
אוו.. אני אשאיר את זה לעצמי.
איך אתם מתמודדים עם פרידה? עם הנסיון לשכוח בן אדם מסויים?
אני חושבת שכבר הבנתי שזמן הוא פתרון מצויין. עצוב. כותבים על דף מה שמציק. מתפרקים. מציקים לחברים. אבל זה לאט לאט מפסיק. נרגע.
ו... מה דעתכם על השיר? על הלחן, על המילים, על העיבוד, על האופן שנועם מגיש את השיר בהופעה..
ו ואו! אני כ"כ אוהבת את השיר הזה! פאק! הוא ממש טוב! מכל הבחינות לדעתי!

בורח שוכח

באיזה סיטואציות אתם מוצאים את עצמכם בורחים, פיזית ומנטלית?"הבריחות" הן בדר''כ שאני נפגעת או שקשה לי ורע לי בנוגע לעיניינים מסוימים והבריחות קורות בכך שאני נסגרת בתוך עצמי .. נהיית אדישה ממש מה גורם לכם להשתגע ולצאת מדעתכם?התנהגות של אנשים כלפיי, העולם.. האם יש מקום שאליו אתם בורחים? למה דווקא לשם?לא אני לא חושבת שיש מקום בעולם שבאמת אפשר לברוח ממנו שמשהו קורה.. אני בורחת אל תוך עצמי מה עושים כדי לפרוק את הכאב?אני לא תמיד פורקת את הכאב כמו שצריך אבל שזה כן קורה אז כמובן לבכות.. ולדבר על הכאב הזה עם האנשים שקרובים אליי איך אתם מפרשים את השורה "מדביק אחרים בעצמי"?נצמד לאנשים שכן עושים טוב ומשכיחים את הרע.. אילו דברים עושים אתכם חולים מנטלית, בדידות כמו בשיר או דברים אחרים? פשוט.. הכאב הזה...אני לא יודעת איך לכתוב את זה אחרת. איך אתם מתמודדים עם פרידה? עם הנסיון לשכוח בן אדם מסויים?בנאדם שהיה קרוב אלייך אפעם לא יישכח לגמריי.. ככה זה הזמן מעביר כמעט.. הכל ו... מה דעתכם על השיר? על הלחן, על המילים, על העיבוד, על האופן שנועם מגיש את השיר בהופעה..במילה אחת.. מדהים.

../images/Emo14.gif

באיזה סיטואציות אתם מוצאים את עצמכם בורחים, פיזית ומנטלית? כשיש עלי עומס נפשי מאוד גדול, כשדברים מתפרקים לי מול העיניים..
מה גורם לכם להשתגע ולצאת מדעתכם? אי וודאות, חוסר אונים, יותר מדיי לבד
האם יש מקום שאליו אתם בורחים? למה דווקא לשם? בדר"כ אני בורחת אל הסיגריות והמוסיקה וה"שקט" שלי... לפעמים גם קצת החוצה.. אבל בעיקר לעצמי ולחברים הקרובים שלי..
מה עושים כדי לפרוק את הכאב? הדעמות עומדות לי בגרון, אני שומעת שירים מאוד מסויימים ופשוט פורקת הכל בבכי.. לפעמים גם בכתיבה. לעיתים רחוקות אני מצליחה לספר באותו רגע לאחרים..
איך אתם מפרשים את השורה "מדביק אחרים בעצמי"? אני מקבילה את זה לעצמי, כשאני מרגישה חולי מסויים, כשאני במצב מעורער, אני כאילו "נתלית" על אנשים אחרים עם הצרות שלי ומדביקה אותם בעצמי.. כאילו אני מרגישה שזה סוג של כפייה שיהיו שם לצדי, אולי אפילו הורסת להם קצת.. אצלי זה בא לידי ביטוי בצורה מאוד שלילית בכל אופן
שיש אצלי משהו עקום, ואני מעבירה את זה לאחרים..
אילו דברים עושים אתכם חולים מנטלית, בדידות כמו בשיר או דברים אחרים? יותר מדיי זמן לבד עם המחשבות שלי לא עושה לי טוב, זה משתלט עלי בצורה נוראית.. וגם כאבי לב כאלה, אין צורך להסביר..
איך אתם מתמודדים עם פרידה? עם הנסיון לשכוח בן אדם מסויים? אחד הדברים שהכי קשים לי בפרידה או בלשכוח מישהו, זה הזמן שנותר לי ריק, הגעגוע.. ואז בעצם עניין המחשבות משתלט עלי אז אני מנסה לקחת את הדברים שעד עכשיו היו ב"שוליים" והופכת אותם למרכז.. ופשוט הזמן יעשה את שלו..
ו... מה דעתכם על השיר? על הלחן, על המילים, על העיבוד, על האופן שנועם מגיש את השיר בהופעה.. הוא מושלם מכל הבחינות.. היחיד אולי של נועם שאני יכולה עליו דבר כזה. הלחן מתאים למילים, מתאים להופעה באופן מושלם לגמריי.. אוהבת אותו מאוד מאוד. הודגש באמצעות מדגישומטיק

ועוד משהו אחד..

בהופעה, כשרואים שנועם מחובר לשיר הזה ברמות מטורפות והוא נותן בו לגמריי את הכל, אז זה מועבר בצורה מושלמת גם לקהל וזה מדהים.

פלדלמן

New member
התשובות שלי...

באיזה סיטואציות אתם מוצאים את עצמכם בורחים, פיזית ומנטלית? פיזית - כשמציקים לי, שעושים דווקא, שמגעילים אותי. מנטלית - כשאני מרגישה שאני לא יכולה יותר לסבול את מי שלידי בגלל כל מיני סיבות ואז אני גם בורחת פיזית מה גורם לכם להשתגע ולצאת מדעתכם? אנשים מעצבנים ומציקים, דברים שלא לרוחי ולא מנסים לשפר את המצב, חוסר הבנה מוחלט בדברים בנאנליים וכ"כ כ"כ פשוטים אחרי הרבה זמן (למשל, בתפקיד) האם יש מקום שאליו אתם בורחים? למה דווקא לשם? אני יוצאת תמיד לריצה ב"חוצות" העיר (עלק עיר...לוד זה לא עיר, זה כפר), לחדר, כל מקום שהוא עם הMP3 שלי (העיקר שהגב שלי יהיה לאנשים) מה עושים כדי לפרוק את הכאב? רצה, בוכה, כותבת שירים / סיפורים, מתקשרת לחברה ומספרת לה הכל, מספרת לכלבה שלי...(ואז היא שמה עליי את הרגל שלה ומניחה עליי את הראש!! איזה בוּבוּ היא!!) איך אתם מפרשים את השורה "מדביק אחרים בעצמי"? מדביק אחרים ברגשות שלו ובתחושות שלו, אם הוא בורח מהמציאות אז הוא מדביק את כולם בעולם החדש שלו. אילו דברים עושים אתכם חולים מנטלית, בדידות כמו בשיר או דברים אחרים? בדידות, כשאני מרגישה שאין אף אחד שאני יכולה להרים אליו טלפון ולומר "רע לי, אני צריכה חיבוק" .. זה קרה לי כמה פעמים בתקופה האחרונה. הרגשתי ממש רע עם זה, כמעט בכיתי אפילו. הרגשתי ממש בודדה. אני ממש רוצה חיבוק עכשיו
איך אתם מתמודדים עם פרידה? עם הנסיון לשכוח בן אדם מסויים? אני כותבת עליו שירים, שמה את כל הדברים שקשורים אליו / מזכירים אותו בקופסא ומעלה לגג. אולי עוד 20 שנה אני אראה תמונות של האקס שלי
למרות שזה כבר לא יזיז לי
ו... מה דעתכם על השיר? על הלחן, על המילים, על העיבוד, על האופן שנועם מגיש את השיר בהופעה.. מ ד ה י ם ! ! ! ! ! ! הלחן מהמם! המילים נוגעות ללב! אין בן אדם שלא יתחבר למילים של השיר הזה!!!! העיבוד כ"כ מתאים לשיר הזה! הוא מוציא רק טוב מהמילים, מהלחן, מהכוונה. ובנוגע לנועם? מושלם

Miny2

New member
עונה ../images/Emo24.gif

באיזה סיטואציות אתם מוצאים את עצמכם בורחים, פיזית ומנטלית? כשאני מרגישה חנוקה,שאנשים סוגרים עליי ואין לי אוויר לעצמי אז אני פשוט בורחת כדי לנוח מכולם להיות עם עצמי לחשוב קצת.. מה גורם לכם להשתגע ולצאת מדעתכם?התנהגות של אנשים האם יש מקום שאליו אתם בורחים? למה דווקא לשם? אין לי מקום ספציפי,אני פשוט יוצאת עם המוסיקה שילי והולכת.. מה עושים כדי לפרוק את הכאב? אנשים בד"כ בוכים אבל לי זה קצת קשה, אני פשוט כותבת בבלוג,שרה.. איך אתם מפרשים את השורה "מדביק אחרים בעצמי"? גורם לאחרים להרגיש כמו שהוא מרגיש,משפיע עליהם אילו דברים עושים אתכם חולים מנטלית, בדידות כמו בשיר או דברים אחרים? בדידות איך אתם מתמודדים עם פרידה? עם הנסיון לשכוח בן אדם מסויים? אני לא יכולה לענות על זה כי אני בעצמי לא מצליחה להתמווד ו... מה דעתכם על השיר? על הלחן, על המילים, על העיבוד, על האופן שנועם מגיש את השיר בהופעה.. כמו שאר השירים זה שיר מדהים

XxXSynergitXxX

New member
בורח. ../images/Emo14.gif

באיזה סיטואציות אתם מוצאים את עצמכם בורחים, פיזית ומנטלית?יש כלכך הרבה. אם זה לברוח מאחריות,מהמציאות,מהחברים ומהשגרה ואם זה לברוח ולהדחיק דברים .. מה גורם לכם להשתגע ולצאת מדעתכם?חוסר אונים, אנשים טיפשים .. האם יש מקום שאליו אתם בורחים? למה דווקא לשם?לרוב אני בורחת לתוך עצמי. לא מדברת. בוכה. שומעת מוזיקה.כותבת לרוב. מה עושים כדי לפרוק את הכאב?כותבת וכותבת וכותבת. איך אתם מפרשים את השורה "מדביק אחרים בעצמי"?כשאתה "מדביק אחרים" זה בעצם 'להתלות' כביכול על אחרים לפי דעתי, לנסות לגרום לכך שלא תשאר לבד. שיהיו עוד אנשים איתך. אילו דברים עושים אתכם חולים מנטלית, בדידות כמו בשיר או דברים אחרים?לבד,אכזבות,שקרים ויש עוד כלכך הרבה. איך אתם מתמודדים עם פרידה? עם הנסיון לשכוח בן אדם מסויים?בואו נגדיר את זה כקשה ומעבר לכך,בפרידות יש כלכך הרבה מחשבות שמתרוצצות לי בראש ורובן מסתכמות ב'את לא בסדר..' וחרטה על מה שאמרתי או עשיתי. אז אני בורחת. למוזיקה.לכתיבה.וגם להדחקה בד"כ.. ו... מה דעתכם על השיר? על הלחן, על המילים, על העיבוד, על האופן שנועם מגיש את השיר בהופעה..למרות שהייתי רק בהופעה אחת, אני ממש אוהבת את השיר הזה. התחברתי אליו מהרגע הראשון. ובתמונה > כתבתי את המילים והדבקתי על הארון. לצייר אנ'לא יודעת.. :)

למעלה