הילי ילדת ירח1
New member
../images/Emo168.gif../images/Emo79.gifבין השורות../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif
בעקבות פתיחת הפינה החדשה בהופעות של נועם "הפינה המעופפת" למי שלא מעודכן
עלה בי רעיון לשחזר את הפינה הזו, כי היא נחוצה והמוןןןן זמן לא נוצר פה דיבור על שיר מסויים וזה נורא חשוב
אז למי שלא זוכר מה עושים, אני שמה פה מילים של שיר כלשהו של נועם [ואפילו בונוס בסוף
] ולאחר מכן מעלה כל מיני שאלות שנוגעות לשיר ואתם עונים! מאוד פשוט!
אז השיר שבחרתי לשים הוא "בורח" וקצת מיותר להגיד למה מבחינתי.... זה השיר שאני הכי אוהבת לשמוע בהופעות, הכי מתחברת אליו בעולם, וגם אני בטוחה שאתם יודעים שזה השיר שנועם הכי גאה בו באלבום.. אם לא תתקשרי עוד מעט אני אשתגע אקח מכחול ואתחיל לצייר את מה שמפריע אל תברחי כשאני מתבודד אחזור רגוע נמאס לכתוב על מי שמכאיב הוא לא שומע אני מפחד שלא תצאי לי מהמח תאכלי לי ת'לב ולא תשבעי אני בורח, בורח... בורח שוכח הכל נוגע במה שיכול מדביק אחרים בעצמי אני חולה כשאני לבדי בורח שוכח הכל נוגע במה שיכול מדביק אחרים בעצמי.. הו.. אני חולה כשאני לבדי הודגש באמצעות מדגישומטיק
למי שמעוניין ופספס- בורח מירושלים ___________________________________________________________________
באיזה סיטואציות אתם מוצאים את עצמכם בורחים, פיזית ומנטלית?
מה גורם לכם להשתגע ולצאת מדעתכם?
האם יש מקום שאליו אתם בורחים? למה דווקא לשם?
מה עושים כדי לפרוק את הכאב?
איך אתם מפרשים את השורה "מדביק אחרים בעצמי"?
אילו דברים עושים אתכם חולים מנטלית, בדידות כמו בשיר או דברים אחרים?
איך אתם מתמודדים עם פרידה? עם הנסיון לשכוח בן אדם מסויים?
ו... מה דעתכם על השיר? על הלחן, על המילים, על העיבוד, על האופן שנועם מגיש את השיר בהופעה.. מאחלת לכם שתהיו אוהבים ונאהבים וכמובן שבוע טוב
בעקבות פתיחת הפינה החדשה בהופעות של נועם "הפינה המעופפת" למי שלא מעודכן