הלהקה של 1238

Adimenzer

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo79.gifהלהקה של 1238../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

דבר ראשון - אני ממש מצטערת על השעה המאוחרת! רק עכשיו חזרתי מהטיול שהיה לי ודבר ראשון באתי לפתוח את הפינה! הסבר קטן למי שלא יודע מה המשחק (קשה לי להאמין שמישהו לא יודע אבל בכל זאת): כל אחד בוחר זמר/להקה (שהם לא מקפליי). בכל שלב אני אתן משימה שכל המתמודדות יצטרכו להגיש. בכל שלב אני אבחר את המנצחת שתקבל ממני חסינות לשלב הבא, ואת המפסידה שתודח מהמשחק. כרגע זאת רק ההרשמה, אז מי שרוצה להשתתף שתגיד עם מי היא רוצה, ובשבוע הבא תעלה המשימה הראשונה. בהצלחה לכולן!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifנרשמת ומתרשמת!../images/Emo8.gif

רותם עם הלהקה הכי טובה שיש בעולם הזה-Red Hot Chili Peppers
כל הכבוד שפתחת את הפינה!איך היה בטיול?

Adimenzer

New member
חחחחחח ישר כשהגעתי הביתה נכנסתי לפתוח אותה

כי הייתי באיחור ענקי בגלל הפיזור של הישובים! זה היה טיול לסינמה סיטי ללמוד על סמים... היה משעמם - אנחנו לומדים על סמים כבר שלוש שנים לפחות... אבל היה מצחיק בהפסקות XD

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifיש../images/Emo9.gif

אני שמחה שלקחת את זה ברצינות,המשיכי כך!
אני מתה על הסינמה סיטי!אבל זה לא אותו דבר לבוא לשם עם הבי"ס להרצאה אותנו לקחו להרצאה על סמים באולם ספורט

Adimenzer

New member
אני מרגישה צורך מאוד גדול להגיד את זה עכשיו!

אני השופטת, ולמרות שאני מנסה להיות הוגנת ולא משוחדת (וזה די קל כי אני לא מכירה הרבה להקות וזמרים שאני יכולה להיות משוחדת לגביהם), יהיה לי מאוד קשה לעשות את זה עם ג'סטין ביבר. אני לא אוהבת את השירים שלו. בכלל. ולמרות שאם תירשמי איתו אני אהיה כנה ולא אשפוט לפי הדעות הקדומות שלי עליו, אני חושבת שאולי כדאי שתשקלי להירשם עם מישהו אחר. אני פשוט מרגישה צורך להגיד את זה כדי להיות הוגנת. את יכולה להמשיך איתו - אני לא אומרת שלא. אני פשוט לא חושבת שהוא יוכל להגיע רחוק כשאני השופטת.

The Other NS

New member
../images/Emo224.gif

לפי דעתי, בתור השופטת את אמורה לשפוט על פי איכות האומן ולא על פי השמועות והשנאה \ אהבה העולמית אליו. במשחק הזה בטח תבקשי מישפטים משירים, תמונות, ליריקים מרגשים. תשימי דגש על האיכות והחומר שמביאים לך ולא רק "ג'אסטין ביבר שר את זה". זו דעתי

Adimenzer

New member
זה די מה שניסיתי להגיד...

אני ניסיתי לשמוע את השירים של ג'סטין ביבר ולא אהבתי אותם... לדעתי אין בהם עומק או רגש (או שיש אבל מעט)... ובאמת שאני אף פעם לא שופטת שיר לפי מי ששר אותו אלא לפי השיר עצמו! אני פשוט אומרת כי אני יודעת שעם ג'סטין ביבר יכול להיות ממש קשה להגיע רחוק כשאני השופטת... זה כמו שאם מישהי תירשם עם מוזיקה מזרחית רוב הסיכויים שהיא לא תגיע רחוק כי קשה לי עם המילים והמוזיקה עצמה... אני לא חושבת שזה עמוק או מרגש... אבל גם אם היא כן תחליט להישאר עם ג'סטין - ברור שאני אשפוט את זה על פי מה שהיא תגיש ולא על פי "ג'סטין ביבר שר את זה".

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifנרשמת . :)

אני רוצה את גאנז נ' רוזס.
~ אני חושבת.
אני לא בטוחה. כדאי? HELP ME!!! ~

Adimenzer

New member
ושוב פעם, קרן:

את שואלת את השופטת את מי היא מעדיפה? אני אגיד לך מה הידע שלי בלהקות האלה: גאנס נ' רוזס - שמעתי שיר אחד (נובמבר ריין) ולא ממש אהבתי אותו. אבל נראלי שהיום חברה שלי השמיעה לי שיר אחר שלהם והוא דווקא היה נחמד... אבל אל תסמכי על זה. לד זפלין - אני מכירה רק את השם. בחיים לא שמעתי שיר שלהם. ביג טיים ראש - לא מכירה שירים, לא מכירה את השם. אז אני לא יכולה לייעץ לך על זה, גם אם לא הייתי השופטת... לרשום אותך עם גאנס נ' רוזס?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחחחחחח,

אבל דיברתי בכלליות לאנשים בפורום אם שווה לקחת אותם או לא.XD פאק לא אהבת את נובמבר ריין?! זה השיר שאני הכי אוהבת בעולם.>: הורדת לי את הביטחון עכשיו בלבחור אותם .
סתםסתם, כה תרשמי אותי איתם. ^^ - אם אני מתחרטת לפני שבוע הבא, אני יכולה להחליף? :) -

Adimenzer

New member
אז אני רושמת אותך איתם

ואת מוזמנת להחליף כמה פעמים שתרצי עד שהשלב הראשון עולה. אבל רצוי שתיידעי אותי על זה בטוויטר או בפייסבוק ולא כאן - כי יש סיכוי שאני אפספס את ההודעה שלך כאן אם תחליטי לשנות

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifברור, אני אכתוב לך בטוויטר מה נסגר

XD כפרה על טוויטר , אני מאוהבת בו

MadBerry

New member
נרשמת ^^

הלקה שלי: My Chemical Romance - כמו במשחק הקודם
בהצלחה ^^

למעלה