הלהקה של 1238

Adimenzer

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo79.gifהלהקה של 1238../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

המשחק מתחיל! רשימת המתמודדות: רותם - Red Hot Chili Peppers ליאת - MCR קרן - Guns N Roses אריאלה - Kelly Clarkson עדי - David Archuleta ניצן - 30 seconds to mars שני - כמעט מלאכים ספיר - Simple Plan Serena16 (לא הייתי בטוחה אם השם שלך זה סרינה... זה סרינה?) - Coldplay dairy milk (אני לא יודעת מה השם שלך.. תגידי לי אותו כשתגישי את המשימה) - Maroon 5 אם שכחתי מישהי/התבלבלתי בשם או בלהקה שמישהי בחרה/מישהי רוצה לשנות/מישהי רוצה לפרוש או כל מה שלא יהיה - תגידו לי. בכל שלב (חוץ מהשלב הזה שבאמת לא צריך את זה) אני אראה לכן למה אני מתכוונת במשימה עם "הגשה" משלי. למשל אני אבקש מכן להביא משהו, אני אראה בדיוק למה אני מתכוונת עם מקפליי. מי שרוצה לשנות/להירשם יכולה, שתגיד לי ותגיש עם הלהקה שהיא רוצה. המשימה הראשונה בתגובה להודעה הזאת. שכחתי משהו חשוב?

Adimenzer

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif המשימה הראשונה ../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

המשימה הראשונה שלכן היא ממש פשוטה - פשוט להביא את השיר שאתן חושבות שהכי יפה. בגלל שזאת המשימה הראשונה ואני עדיין מנסה להבין איך הכול עובד, הבאתי את המשימה הכי פשוטה שהצלחתי. מי שתגיש את השיר הכי יפה בעיניי תזכה בחסינות לשלב הבא. מי שתגיש את השיר שאני הכי פחות אוהב תודח מהמשחק. בהצלחה

Serena16

New member
וואו כ"כ חפרתי עליו שהוא יצא ../images/Emo6.gif

זה היה ''השיר שלי''

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif אני מופתעת לטובה מהשיר הזה ../images/Emo13.gif

למען האמת הייתי בטוחה שהסגנון שלו (של הזמר עצמו) יהיה ממש שונה ממה שהוא... שיר מאוד נחמד :) אני בטוח הולכת לחפור עליו עכשיו
ראיתי שאמרת שאת טסה מחר, מתי את חוזרת? את תהיי פה בזמן להגיש את המשימה השנייה?

חחח כן הוא ממש חמודי, קניתי תדיסק שלו יש לו

שירים מושלמים חח וכן אני נוסעת לסופשבוע ארוך עד יום ראשון בלילה :)

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gifיום שלישי זה היום האחרון להגיש...

כעיקרון אני חוזרת הביתה ביום רביעי הבא בארבע, בארבע וחצי אני מתיישבת לבחור את המנצחת והמפסידה ולכתוב את השלב הבא. אז כל עוד ההגשה תגיע לפני ארבע ביום רביעי הבא זה יהיה בסדר

The Other NS

New member
../images/Emo224.gifמגישה!

השיר חפירות החדש שלי אצלם. באמת שזה שיר מדהים והוא מרגיע אותי כל הזמן מחדש. 30 seconds to mars - Alibi http://www.youtube.com/watch?v=sJWildQKC5U

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

למרות, שהייתי בוחרת בדה קיל חחח D: שיר מדהים!!

The Other NS

New member
../images/Emo224.gif

גם אני הייתי ממש בהיתלבטות כי דה קיל זה השיר האהוב עליי שלהם.. אבל גם זה שיר מעולה ! :)

למעלה