הלהקה של 1238

Adimenzer

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif הלהקה של 1238 ../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

המתמודדות: רותם - red hot chili peppers ליאת - MCR קרן - Guns N Roses אריאלה - קלי קלארקסון עדי - David Archuleta ניצן - 30 seconds to mars שני - avanged sevenfold ספיר - simple plan סרינה - Coldplay איילת - maroon 5 המשימה הבאה, המנצחת והמודחת בתגובות נפרדות!

Adimenzer

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif הלהקה של 1238 - המנצחת../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

בגלל שהמשימה הייתה להביא את השיר הכי יפה אז היה ממש קשה לבחור, כי כולם היו ממש יפים בעיניי. אז נתתי לכל שיר ציון (מה לעשות - אני מושפעת מבצפר) והשיר שנתתי לו את הציון הכי גבוה ניצח. אז המנצחת הבלתי מעורערת של המשימה הראשונה היא: רותם! עם השיר Around the World של Red Hot Chili Peppers רק משהו שאני חייבת להגיד - היו עוד שני שירים עם אותו הציון (10), אבל בחרתי בזה בגלל שהוא פשוט שיר מוזר! (במובן הטוב של המילה, כן?) בהתחלה כששמעתי אותו הייתי בטוחה שאני לא אוכל לשמוע אותו יותר בחיים. ואז אחרי חצי דקה בערך שיניתי את דעתי, וכשהשיר נגמר שמעתי אותו עוד איזה שבע פעמים ברצף... שיר גאוני פשוט! אז רותם - את מקבלת חסינות לשלב הבא (את בכל זאת צריכה להגיש). דרך אגב - השתיים האחרות שהשיר שהן הגישו קיבל אצלי 10 אלה איילת (Maroon 5 - Goodnight Goodnight) וניצן (30 seconds to mars - Alibi)

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifOh Yeah!!!!!../images/Emo252.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

Around The World זה השיר האהוב עליי של Red Hot Chili Peppers,בפעם הראשונה ששמעתי אותו-התאהבתי
.זה היה רד הוט שלפני השיר ורד הוט שאחרי. הוא פשוט מדהים,אין לי מילים. לשמוע את השיר הזה פעם ראשונה זה משהו מיוחד.חבל שלא ראיתי את הפנים שלך ברגע ששמעת אותו. תודה!
אני ממש שמחה ומעריכה שבחרת אותי
ותסבירי,למה התכוונת במוזר?

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif כן זה באמת משהו מיוחד!

חבל שאני לא ראיתי את הפנים שלי ברגע ששמעתי אותו
במוזר התכוונתי לזה שהוא לא כמו רוב השירים שאני מכירה - שמרגע שהוא מתחיל די אפשר להבין את הכיוון שלו והכול. זה שיר מפתיע כזה. והקצב שלו והקליפ עצמו הם ממש מוזרים בעיניי. ורק כדי להבהיר את זה - מוזר זה טוב אצלי. מוזר זה טוב מאוד

The Other NS

New member
../images/Emo224.gifמגישה!

השיר נקרא - Closer to the edge הוא לא מרגש במיוחד אבל אותי הוא תמיד מוריד לדמעות משומה
"Can you imagine a time when the truth ran free? The birth of a song, the death of a dream" http://www.youtube.com/watch?v=duYLdevin24

Adimenzer

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo79.gifהלהקה של 1238 - המודחת!../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

רק כדי שתבינו - היה לי ממש קשה לבחור כי אהבתי את כל השירים! המודחת היא: ליאת (MCR - Dead)
השיר היה נחמד, אבל אהבתי את האחרים יותר והייתי חייבת להדיח מישהי...

Adimenzer

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif המשימה השנייה! ../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif

המשימה השנייה היא להביא את השיר הכי מרגש של הלהקה. ואני רוצה להבהיר משהו - מרגש לא חייב להיות עצוב ואיטי. הוא יכול להיות גם כזה שלא מבינים בו אפילו מילה אחת מרוב רעש שיש מסביב, או שיר קופצני. זה יכול להיות עצוב, וזה יכול להיות שמח. מרגש יכול להיות הרבה דברים. בשיר הזה אני מתכוונת להסתמך יותר על המילים מאשר על המוזיקה, ובגלל זה אני רוצה (אם אתן יכולות) שלא תגישו קליפ, אלא כמו שיש למלא שירים כשהמילים מתחלפות על המסך. אתן יכולות גם לא, אבל אז אני אחפש את המילים בעצמי וכבר מצאתי אתרים שכתבו את המילים עם כל כך הרבה טעויות שהם שינו את כל המשמעות של השיר עם המילים השגויות שלהם. אז אני מעדיפה שאתן תביאו את הוידאו עם המילים הנכונות שאתן מכירות. התאריך האחרון להגיש את המשימה הוא יום שלישי הבא, כי ביום רביעי אני כבר בוחרת את התוצאות. בהצלחה!!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאת בוחרת שירים מדהימים ../images/Emo6.gif

את השירים שאני הכי אוהבת

למעלה